Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בטיפול 10K אחרון שבוצע ברכב שלי (הונדה סיויק 1600 אוט' מודל 1991, מנוע מודל 1993) המוסכניק אמר לי שיש נזילה ממחזיר השמן שבין המנוע לגיר (מחזיר שמן קדמי?!). מה ההשלכות? אפשר להמשיך כך, או שיש השפעה שלילית על פעולת המנוע?

האם זה מה שגורם לריח השרוף שאני מריח בנסיעות מאומצות? (ייתכן שהשמן שנוזל משם, נוזל על האגזוז).

פורסם

מאיפה הנזילה, מהמחזיר השמן של הגיר? יש מצב כי השמן מטפטף ומשפריץ על האגזוז, סמוך למנוע. ההשלכות של זה הן כי.... יהיה לך טפטוף של שמן שלא יעצור מעצמו. באיזה שהוא שלב תצטרך גם לבדוק את כמות השמן בגיר. במקרה הגרוע יכול להצטבר שמן על הדיסק של הקלאץ', ואז הוא יחליק לך קודם ואז תחליך לחדש.

כדאי לטפל בענין. זה בטח יצריך פירוק של הגיר והחלפת המחזירים. יש עוד דרך לרפא את זה: שיפרק לך את הציריות ויסתום את המחזירי שמן אם סיליקון (אדום כזה, של מכונאות). זה ממש פשוט, ולא תצטרך לפרק את כל הגיר. רק שיבין על מה אתה מדבר לפני שהוא מתחיל.

Seat Leon FR 2.0 (190bhp) DSG 2019

• ספונסר פורום
פורסם

המחזיר שמן שאתה מתכוון אליו הוא מחזיר שמן אחורי,הוא יושב מאחורי הגלגל תנופה,בין המנוע לתיבת ההילוכים, ישנו צורך בפירוק מנוע או גיר על מנת להחליפו,וכל בסיוויק ישנה פחית הגנה לאגזוז שהשמן מטפטף לשם ומתבשל לו ויוצר ריח מסריח

BURZUM .. אולי תשאל קודם אם מדובר בגיר ידני או אוטומט לפני שאתה קובע שהקלאץ יחליק..ותשאל אם שמן גיר או מנוע נוזלים לפני שתשלח אותו לבדוק מפלס שמן גיר אוטומט...ועוד דבר..אין קשר בין נזילת מחזיר שמן אחורי למחזירי שמן ציריות..ובטח ובטח שלא אוטמים אותם בעזרת "סיליקון אדום כזה..."

אורן

פורסם

גם אצלי ככל הנראה יש נזילה מהמחזיר האחורי (ככל הנראה תופעה בסיוויקים)

...לי יש הזעה מתחת לגיר ולאגן.....

אם הנזילה היא לא כ"כ רצינית ואין סימן לשמן טרי אז אין סיבה לדאגה ..(בינתיים)

פורסם

זהו המחזיר שמן הכי קשה להחלפה וניתן להחליפו אך ורק בפירוק גיר/מנוע ..

עלות המחזיר שמן עצמו כ-20ש"ח - עבודה לכמה שעות טובות.

למכירה : סט מזרקים דנסו בהספק 230CC במחיר שפויי , ניתן לפנות בה"פ.

פורסם

תודה רבה לכל העונים. אכן מדובר בגיר אוטומט.

גם במוסך הוסבר לי שעלות מחזיר השמן היא שולית, אבל עלות העבודה הנדרשת היא גבוהה מאוד יחסית (פירוק גיר).

האם הנזילה היא שמן מנוע או שמן גיר? אני שואל, כיוון שאני לא מזהה איבוד שמן גיר. שמן מנוע יש אובדן לא רציני במיוחד, פחות מ-1 KG ל-10K ק"מ....

פורסם

הבעיה היא שעם התגברות הנזילה לא תצליח לעבור טסט.

לדעתי עדיף להחליף מלחכות שהמצב יהיה יותר גרוע.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

• תוכן חדש...