Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7278 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רציתי לשאול ...

איך האקוסטיקה של סיאט איביזה?

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

על הפנים!!

בכל התקנת מערכת צריך לקחת בחשבון איטום במכונית הזאת כך את זה במיוחד..

רעשים של הפח ועוד כל מיני פלסטיקים רבים ומגוונים...

פורסם

מנסיון הפח נוראה דק חייב איטום רציני בדלתות כולל איטום של הכיסוי של הדלת.

גם בגג חייב איטום מכיוון שהוא נוראה רועש עם סאב בצורה מחרידה

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

באקוסטיקה הרכב מספר אחד לדעתי זה גולף

כל סט מעאפן באוטו הזה נשמע כמו סט טוב...

ובכלל אם אוטמים כזה אוטו אין על מה לדבר...

גם אני אוהב ללחוץ Ctrl+W

:twisted:

פורסם

ברוב הרכבים הגרמניים יש אקוסטיקה ממש טובה גולף פאסט האודי BMW

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

אנא העתיקו את ארנב אל חתימותייכם על מנת לעזור לו לכבוש את העולם!!!

מחפש סאב קיקר C12 למעוניינים למכור לפנות אלי

פורסם

סיאט איביזה = פולו

פולו = גרמני

גרמני = אקוסטיקה בסיסית טובה מראש

אקוסטיקה בסיסית טובה מראש + כן! = תשובה לשאלה שלך...

כנראה שעוד פעם שתיתי את התולעת ביחד עם השמפניה...:drinking: אתכם הסליחה - יום עבודה קשה!

(ידע כללי - התולעת בבקבוק שמפניה נחשבת ליהלום שבכתר - היא אוגרת בתוכה כמות אדירה של אלכוהול ומי שבולע אותה משתכר ישר!!!)

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
כנראה שעוד פעם שתיתי את התולעת ביחד עם השמפניה...:drinking: אתכם הסליחה - יום עבודה קשה!

(ידע כללי - התולעת בבקבוק שמפניה נחשבת ליהלום שבכתר - היא אוגרת בתוכה כמות אדירה של אלכוהול ומי שבולע אותה משתכר ישר!!!)

חבר יאמר לזכותך שאתה מבין באודיו לרכב, אך בנוגע לאלכוהול זה לא המקרה.

"המשקה עם התולעת", זו טקילה מקסיקנית בשם "מסקל", בבקבוק ישנו זחל (=תולעת) שנקרא גוסאנו.

הטקילה הינה משקה המזוקק מצמח האגבה, אך מלבדו ישנו משקה נוסף המופק מצמח זה - המסקל (Mezcal), ובו שמים זחל הנקרא "גוסאנו" (Gusano). זהו זחל שאוכל את עלי האגבה והוא אחד מהמזיקים הגדולים של הצמח. כנקמה, מטביעים אותו במים עד שהוא מחזיר את נשמתו לבורא, מכניסים לבקבוק המסקל ומבקבקים.

מיתוסים רבים נוצרו סביב הזחל, סיפורים כמו שמי שאוכל אותו נכנס לטראנס חושי, מעניק סגולות מיניות, גורם להזיות ומעודד נטיות התאבדותיות וכו'.

האמת, מדובר בגימיק שיווקי בלבד, זה ה-"קטע" של המסקל ובגלל זה, בין השאר,אנשים ממשיכים לקנות אותו.

מה שמוכר, ללא ספק רווחי.

בברכה, שי - שנעזר בכתבה של גיא גיסר, על מנת לדייק בפרטים הקטנים.

פורסם

לי ידוע שהאקוסטיקה בגולף באמת טובה.

אבל בעניין האיביזה עכשיו קצת התאכזבתי אני בחיפוש פשוט אחרי אוטו והתקציב שלי יחסית דל וחשוב לי שהרכב יהיה כמה שיותר אקוסטי

HU-jvc kdlh810

amp-infinty 475a

comp-infinity refrence 6.5

sw- lanzar vibernat

פורסם

המממממממ - אהבתי את המידע המדוייק על התולעת...

תודה!

האמת שאני לא שותה אלכוהול בכלל - אני פשוט מסטול טבעית והייתי שלושת'רבע גמור כשעניתי..

אבל הסאונד באיביזה עדיין בעל פוטניאל גבוה באופן טבעי...

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אתה מדבר מנסיון?

כי גם בפולו הסאונד לא משהו

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

פורסם

אלוהים אדירים מיסטר בורג18 - אתה יוצר רושם שזה מה שחסר לך...

זה ששמעת מערכת לא טובה בתוך רכב לא אומר שום דבר על הרכב עצמו!!! תלמד את זה כבר!!!

לרכב יש נתונים מסויימים - הם יכולים להיות טובים יותר או טובים פחות

לרכבים גרמניים ורכבים שמיוצרים מחלקים של רכבים גרמניים יש נתונים מצויינים בשביל להתקין עליהם מערכת סאונד במינימום מאמץ - זה הכל!

וכן - אני מדבר מנסיון - לדוד שלי יש פולו, לחבר טוב שלי יש איביזה - באיביזה התקנתי לו סאב של אופטימוס בתא המטען וסט קומפוננט של קאדנס בדלתות הקדמיות הכל על הגברה אקטיבית עם חומרי אטימה ושומעים נהדר!

ובפולו לעומת זאת התקנתי סה"כ HU עם הרמקולים המקוריים - אז כן, שומעים חרא!!! מה זה קשור לפולו לכל הרוחות??? הנתונים של הרכב מצויינים דווקא להתקנת מערכת תחרותית.

יתרה מזאת - לפי הדברים שאתה רושם, נראה לי שאתה עדיין בחיתולים שלך ואתה בטח מחשיב באס שנדחף דרך סאב וופר "400 וואלט" של פיוניר כמו שמתקינים חאפרים אומרים... על מגבר שבקושי נותן 150 וואט בגישור עם באס בוסט מלא ולאודנס מופעל בHU - כ"איכות" מדהימה...

תקרא קצת הודעות בפורום לפני שאתה מביע דעה לא מלומדת, תשמע קצת מערכות במפגשים כדי לקבל מושג מינמלי לגבי איך מערכת SQ צריכה להשמע לפני שאתה משתמש במילים כמו "איכות" או "סאונד טוב" - אין לזה שום קשר לרכב!!!

Pioneer TS-X150

פורסם

אתה תוקף ישר בלי שיש לך מושג או שתי עלי על מה אני אוהב מה אני שומע ואיזה רכיבים יש לי

זה נחמד אולי בישבילך אבל לא יודע אם זה הדבר הנכון לעשות

הבעיה של הפולו שהיא קצת קטנה ואין בה הרבה חלל ביגלל זה צריך להתאים את החלקים מתאים

לחלל של הפולו

הפולו לפי זיכרוני מיוצר בספרד

לא כמו שאר רכבים גרמניים שמורכבים בגרמניה

באיביזה הפח מאוד בעיתי עם זה אני לא חושב שתוכל להתוככח כמו שאתה כל כך אוהב לעשות

אני מבין שאתה חושב שאתה החכם ביותר שיהיה לך בכיף רק אל תתקוף ישר בסדר?

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

פורסם

גם האיביזה מורכבת בספרד....

במקרה יש לי אחת, ואני אומר שהאקוססטיקה ברכב שווה לת@#, ללא איטום טוב.

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

זה בדיוק מה שאני אמרתי

רק שללאנוס יש בעיה עם זה מה אני יכול לעשות

(/__\)

( O.o)

( > <)

זהו ארנב.

פורסם

זה מאוד נדיר שאני תוקף מישהו... אבל כשאתה אומר דברים שלא קשורים למה שאתה מדבר עליו זה קצת מרגיז.

זה שהאיביזה והפולו מיוצרות בספרד - הפח, ההשגחה והתכנון הם גרמניים לגמרי.

זה שברכב קטן האקוסטיקה פחות טובה מרכב גדול זה גם נכון - אבל עם כוונים נכונים ועם אטימה נורמלית אתה יכול לקבל ברכבים האלה תוצאות משגעות.

לעופר רוטמן היתה פולו בזמנו - היתה לו אחלה מערכת ברכב.

לעופר דוטן מנהל הפורום - יש פולו (היה ת'רד מממאאאווודדד רציני לגבי ההתקנה שלו) אתה חושב שבגלל שיש לו פולו שומעים אצלו לא טוב? מה הקשר??? לבן אדם יש מערכת שתשאיר אותך פעור פה.

אם תיקח טויוטה סטארלט ותיקח פולו - יש מה להשוות בין פח יפני לבין פח גרמני?

אם תאטום את הסטארלט כמו שצריך מן הסתם תוכל להגיע לתוצאות טובות - לדעתי - בפולו אתה תוכל להגיע לתוצאות האלו יותר בקלות.

תשאל את איטמר - יש לו סטארלט - אתה חושב ששומעים אצלו לא טוב? המממממממםםםםם...

עדיין - הפולו עדיף מבחינת נתונים יבשים לתחום שלנו.

הבנתי את הטענה שלך - היא לא נכונה כשאתה מתייחס אליה בצורה של הכללה ספציפית לדגם הרכב.

זה שברכבים גדולים יותר יש חלל אקוסטי יותר גדול ולכן גם תהיה להם נטיה לאקוסטיקה יותר טובה - ישבת ברכב של גרין מונסטר??? כל מה שיש לו זה קבינה ולדעתי המערכת שלו היא אחת היותר טובות שיצא לי לשמוע - ועכשיו אני בכלל הולך להפיל אותך מהכסא - הרכב שהוא משתמש בו למערכת הזאת זה סקודה פייבוריט - נכון, זה תוצרת צ'כיה - אבל הרכב מיוצר מחלקים גרמנים, יש לו פח חזק וניר התקין שם מערכת וכיוון אותה בצורה מדהימה!

Pioneer TS-X150

• תוכן חדש...