Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רכב קטן ואוט'+ה"כ

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7280 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפשת רכב אוט'+ה"כ ,עד 25000 ש"ח. שלא יהיה איטי וכבד,

שייסע יפה.הומלץ לי על דייטסו סיריון אבל רובן מנוע 1000 ואני פוחדת שהאוטו בקושי ייסע.

פורסם

בצער רב וביגון::-D

דייהו לאנוס היא האופציה המתאימה ביותר אם אמינות היא מרכיב חשוב.

במחיר הנ"ל תוכלי לרכוש מודל 2000.

אם את רוצה רכב במראה "צעיר" וטוב יותר משמעותית,למרות שכנראה יהיה טיפה פחות אמין(אבל לא קריטי):פיאט בראבו או בראבה.

פורסם

דייהו ובראבו הם רכבים בלי שוק וקשה אח"כ להתפטר מהם. רציתי מאוד בראבו אבל אמרו לי שהגיר האוט' ממש לא אמין ושיש בעיות חשמל.

פורסם

ושוב ההמלצה

את מחפשת סופר מיני, משפחתית, מיניואן, מנהלים, אוטובוס, משאית או אופנוע?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

למה מחקו לי את ההודעה?

קיימים דגמים של סיריון גם בנפח של 1300 סמ"ק במהדורה אוטו' , הרכב לא מתקשה לסחוב

אמנם קשה למצוא אותם אבל אם יש סבלנות אפשר למצוא הכל

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

דייהטסו סיריון 1300 לא נכנס בתקציב של 25K.

הרכב עם מנוע 1000 מספק בהחלט, אין מה לחשוש.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לכל משמיצי הבראבו/ בראבה. מניסיון של 3 רכבים כאשר אחד של ההורים שלי ושניים האחרים של חברים אני יכול להעיד שזה רכב אמין בעל עלויות אחזקה נמוכות. צריך רק למצוא רכב שטופל בזמן וכמו שצריך

פורסם
דייהו ובראבו הם רכבים בלי שוק וקשה אח"כ להתפטר מהם. רציתי מאוד בראבו אבל אמרו לי שהגיר האוט' ממש לא אמין ושיש בעיות חשמל.
דווקא הם רכבים עם שוק טוב בגלל מחירם הזול יחסית לשנתון.

ל98% מעם ישראל זה מספיק.

פורסם

סיריון 1000 סמ"ק נוסעל לא רע. מרגישים שקשה למנוע בנסיעה מעל 100 קמ"ש, אבל חוץ מזה אין בעיה. הייתרונות שלה מפצות על כך. החזקה מאוד זולה, חסכונית בדלק גם עם התיבה האוטומטית, השנתון הכי גבוה שאתה יכול לקבל עבור הכסף שלך, ובסה"כ רכב מודרני ודי נוח בתקציב נמוך.

עברתי 14,000 ק"מ בחצי שנה שהיא אצלי ואני מאוד מרוצה.

פורסם
בצער רב וביגון::-D

דייהו לאנוס היא האופציה המתאימה ביותר אם אמינות היא מרכיב חשוב.

במחיר הנ"ל תוכלי לרכוש מודל 2000.

אם את רוצה רכב במראה "צעיר" וטוב יותר משמעותית,למרות שכנראה יהיה טיפה פחות אמין(אבל לא קריטי):פיאט בראבו או בראבה.

מי ממליץ על לאנוס, הלאנוס היא רכב מחורבן מכל הבחינות ויש לי חו"ד ממכרים, הדבר היחיד שחיובי אצלה זה המחירון העלוב שכנראה מושפע מהאיכות של הרכב הזה...

הייתי חושב גם בכיוון של סוויפט...

פורסם
מה לעשות שב-25K אי אפשר לקנות SLK...:wink:

אני משער שהתכוונת אליי...

עדיף לרדת כמה שנתונים, אפילו 3.

לקנות רכב יותר חדש למרות שהוא ממש גרוע בגלל שהוא זול לרכישה זוהי טעות די גדולה.

עדיף לה לרדת אפילו ב3 שנתונים ולקנות רכב במצב טוב שמומלץ ע"י חברי הפורום מאשר את הדרעק הזה שנקרא לאנוס...

• תוכן חדש...