Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לפני כמה זמן פירקתי תמעכרת עכשיו אני רוצה לחבר אותה בחזרה אבל הבעיה שלי היא שכניתקתי אותה הנתנתק לי עוד איזה כבל איתה כנראה של ה (-) כי אני לא מצליח לחבר אותה..

עכשיו אני לא יודע לאן לחבר בחזרה את המינוס..

אם מישהו יודע ויכול לעזור לי אז שיגיד..

תודה מראש..

ד"א זה הכבל שהתנתק

http://img45.imageshack.us/img45/5371/img00045ou.jpg

וה(+) זה אותו כבל שמחובר ככה אל בורג..

פורסם

זה לא ניראה לי כמו כבל מינוס דומה יותר לremoute .

אם אתה אומר שזה כבל מינוס אז תחבר לשילדה קצה אחד והשני למגבר.

אם זה הremoute אז תבדוק מאיפה הוא היתנתק? יש שתי מגברים(remoute מתפצל יש לך?)

ליאור

פורסם
זה לא ניראה לי כמו כבל מינוס דומה יותר לremoute .

אם אתה אומר שזה כבל מינוס אז תחבר לשילדה קצה אחד והשני למגבר.

אם זה הremoute אז תבדוק מאיפה הוא היתנתק? יש שתי מגברים(remoute מתפצל יש לך?)

ליאור

אחי כמה דברים :

1. אין לי מגבר

2. ה(+) הוא זה שמחובר לשלדה

3.חיפשתי מאיפה הוא התנתק אין לא מצאתי פירקתי את כל הפלסטיקה שם ולא ראיתי מאיפה הוא התנתק

נראה לי שהוא גם אמור להיות כמו ה (+) מחובר לאיזה בורג ולשלדה או משו אבל לא מצאתי בורג שמחובר שם..

פורסם
אחי כמה דברים :

1. אין לי מגבר

3.חיפשתי מאיפה הוא התנתק אין לא מצאתי פירקתי את כל הפלסטיקה שם ולא ראיתי מאיפה הוא התנתק

נראה לי שהוא גם אמור להיות כמו ה (+) מחובר לאיזה בורג ולשלדה או משו אבל לא מצאתי בורג שמחובר שם..

הפלוס לשילדה???? לדעתי הכי טוב תנתק תמצבר ותקרא למוסמך!

כרגע כלום =[

פורסם

תעשה לעצמך טובה, גש למתקין מקצועי שיתקין לך לפני שאתה גורם נזקים בלתי הפיכים למערכת או לרכב.

אם אין לך לא את הידע,הנסיון והכלים- תשלם על עבודה למי שכן בעל שלושת הדברים הקסומים הללו.

ניר

under construction..

פורסם
אחי כמה דברים :

1. אין לי מגבר

תודה שאתה מלמד אותי אך לחבר מגבר..

פעם הבא שאני יחבר מגבר אני יחבר את הפלוס לשילדה???!@#! אם אתה לא יודע אל מה אתה מדבר אז עדיף לשתוק ולא לנסות ללמד אנשים אחרים.

ואם אתה שואל שאלה בפורום אז תנסה ללמוד מהתשובות ולא לנסות להוכיח לאנשים שאתה חכם!!

ליאור

פורסם
תודה שאתה מלמד אותי אך לחבר מגבר..

פעם הבא שאני יחבר מגבר אני יחבר את הפלוס לשילדה???!@#! אם אתה לא יודע אל מה אתה מדבר אז עדיף לשתוק ולא לנסות ללמד אנשים אחרים.

ואם אתה שואל שאלה בפורום אז תנסה ללמוד מהתשובות ולא לנסות להוכיח לאנשים שאתה חכם!!

ליאור

מזה קשור לחבר מגבר??

אני רוצה לחבר מערכת

וחוצמזה התבלבלתי בניהם המינוס הוא זה שמחובר לשלדה

והפלוס הוא זה שהתנתק לי

וזה מה שנראה לי שאני יעשה בסוף ילך לאחד שבאמת מבין יסדר לי הכל וזהו..

תודה לכם..

• תוכן חדש...