Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

וודקה לא מזוייפת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7279 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הוודקה עצמה לא נדלקת - אדי האלכוהול דליקים - איך נראה לך שעושים פליימינג למבורגיני?

יש אנשים שמוציאים ממך את המיטב, אנשים נפלאים ונדירים. אני קוראת לו אהובי - אסף.

• תגובות 64
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
וודקה עם 40% אלכוהול נדלקת. לא משנה אם היא מזוייפת או מקורית.

פעם אחד ניסיתי על PERFECT והיא לא נדלקה בשום מצב!

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה לכל העונים

קבלתי 2 המלצות:

1. אקרמן - ברח' הנמל (יבואן משקאות)

2. חנות יינות במרכז כרמל בקומה תחתונה של מרכז קניות (ליד האודיטוריום)

אנסה שם

אודיע לכם על התוצאות

מקס.

:-D

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

פורסם
קל לבדוק וודקה אם היא מזויפת או לא.

בתחתית הבקבוק, על יד התפר של הבקבוק (מעין קו עבה של זכוכית) מצד ימין שלו יש קוד. אותו הקוד אמור להופיע על התווית למעלה היכן שהפקק נמצא.

ככה בודקים לפחות אבסולוט ופינלנדיה, לגבי סמירנוף אם אני לא טועה גם ניתן לבדוק ככה.

דבר נוסף באבסולוטים החדשים יש גם פס שברגע שהבקבוק נפתח הוא הופך לאדום, וככה יודעים אם הבקבוק נפתח כבר או שלא. יש עוד כל מיני שיטות כגון להסתכל על התווית ועל הסימונים אבל זה רק אם אתה יודע איך הכל אמור להראות בבקבוק מקורי.

דבר נוסף שנשמע אולי מטומטם אבל תקפיד שיהיו את הגולות, כי יצא לי כבר לראות בקבוקים ללא גולות.

נ.ב

לקנות בחנות גדולה זו המלצה טובה, כי הם פחות יתעסקו בזיוף וודקה, אבל לא חסר גם מקרים שאנשים קנו בחנויות גדולות וקיבלו קגלביץ במסווה של נמירוף.

בסמירנוף אין גולה, ועד כמה שאני ראיתי עדיין לא נפגשתי עם אחת מזוייפת(אגב זאת הוודקה הכי איכותית מבין כל הוודקות במחיר שלה).

בפינלנדיה 330 אין גולה.

:king:

פורסם

אני ממליץ לקנות וודקות אחרות, שהן פחות ידועות, קצת יותר טובות אך לא יקרות כמו רוסקי סטנדרט.

תנסה לבדוק מחירים של קייטל 1 וסטוליצ'ניה. שתי וודות מעולות אך פחות מוכרות לעמך ישראל, לכן הסיכוי שיזייפו אותן קטן.

מחירן מעט יותר גבוה מהשילוש הפשוט אבל הן שוות את ההפרש.

אקרמן הוא יבואן רציני, ובחנות היבואן מובטחת סחורה טובה. הפאב שאני עובד בו קונה מהם כמו המון פאבים אחרים בכל בארץ. הם בסדר.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

Kettle One וסטולי אכן וודקות מעולות. kettel עולה פי 2 מוודקה רגילה.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם

היתי היום אצל אקרמן

בסוף קניתי פינלנדיה 750ML. עשו לי מחיר טוב - 52 ש"ח לבקבוק.

היום בערב נבדוק את העניין.

תודה לכל ממליצים.

מקס.

:-D

KIA NIRO PHEV 2020

טויוטה קורולה HYBRID 2019

פורד פוקוס 1.6 PS 2012 - פ, LR DISCOVERY 3 2006 HSE

פיאט טיפו 2.0 16V ידנית - מתגעגע

• תוכן חדש...