Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7284 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע אני נוהג על פוקוס ושמתי לב שלטיפטרוניק יש חיים משלו.

לפעמים הוא מושך את ההילוכים עד 8.000 סל"ד ואז מנתק ההצתה נכנס לפעולה והגיר נשאר בהילוך הנוכחי.

לפעמים כאשר הוא מגיע ל 8.000 סל"ד הוא מעביר להילוך הבא.

מישהו יודע במדויק באיזה מצבים הוא נועל את ההילוך ובאיזה מצבים הוא מעביר הלאה?

אם ישנה דרך כלשהי לגרום לגיר אף פעם לא להעביר להילוך הבא אלא להשאר על ההילוך הנוכחי על מנתק ההצתה?

תודה :-)

פורסם

אם אני שומר את הרגל על הגז עד הסוף לפעמים הוא מעביר הילוך ולפעמים לא.

אני לא מעוניין בלהעביר הילוך ואז להוריד שוב, אני מעוניין לשמור על ההילוך הנוכחי.

שוב, כמו שאמרתי, לפעמים הגיר מעביר הילוך ולפעמים לא. לא הצלחתי לקלוט את המצבים בהם התגובה שונה.

פורסם

תנסה לשחק עם הגז ולהבין מתי זה קורה.

וכבר היה דיון אורך על התעללות ברכבי ליסינג שנאמר שמשלמים אליהם הרבה אז זכותם...

אני רק אגיד דבר אחרון, ליסינג, זה כמו שכירות. גם מי ששוכר דירה משלם הרבה כסף כל חודש, אבל זה לא אומר שזכותו לשבור קירות בדירה

עד מתי ספטמבר 08.:(

פורסם

באמת בואו לא נכנס לדיון על ליסינג, אני סך הכל רוצה תשובה לשאלה שלי

:grin:

אני אנסה לשחק עם הגז היום ואנסה למצוא את המצבים השונים, פשוט חשבתי שמישהו בפורום התנסה עם הפוקוס ויודע לומר לי איך הגיר מתנהג.

יובל, אני מושך את ההילוך עד המנתק כשאני מתקרב לפנייה ומתחיל להאט, אני מעוניין להשאר בהילוך נמוך מאשר להעלות הילוך רגע לפני הבלימה ואז להוריד שוב ביציאה מהפנייה.

בכל מקרה, אם למישהו יש מידע על הגיר של הפוקוס בכל מה שנוגע לנעילת הילוכים, אשמח לשמוע.

תודה :-)

פורסם

לעניין:

כמו שכתבת בתחילה כנראה שיש לגיר חיים או הגנות משלו, ו"המח" שלו לא מאפשר לך להיות נעול בהילוך הרצוי לך למרות שזה "טיפטרוניק".

ביחוד כאשר אתה נוהג קרוב למגבלות הסל"ד.

אבל תשובה מקצועית יותר יכול לתת ספי אולי?

פורסם

את האמת זה כל כך פשוט שלא תאמין:

הגיר הינו הגיר החכם והמצוין שהיה במאזדה [רק בלי הכפתור של ה HOLD ]

הוא לומד את דרך הנהיגה שלך וזוכר אותה.

על מנת לאפס את מה שהוא למד נתק את המצבר ל כמה דקות [אני ביצעתי את זה למשך 15 דקות ]

וזהו

תתחיל לנהוג כמו שאתה אוהב. [אצלי זה עבד יופי]

תעדכן

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הגיר של המזדה לא חכם ולא נעליים.הגיר בפוקוס שונה , ודומה לפוקוס הקודמת.

גם אני לא הצלחתי לתהות על קנקנו של מנגנון העברת ההילוכים במצב (יעני) ידני.

לפעמים הוא מעביר כאילו הוא במצב אוט' , ולעיתים הוא מתנהג כמו ידני , השיפט לייט נדלק והוא לא מעביר,גם אם מגיעים למנתק. חיים משלו יש למוח של הגיר הזה. לא הבחנתי בקונסיסטנטיות כלשהי של מצב אחד או השני.

פורסם

Lethal_Acid, כמובן כשהדוושה דבוקה לרצפה, אם הדוושה לא לחוצה עד הסוף הסל"ד לא יגיע למגבלותיו.

talroze, אנסה את זה מחר על הבוקר.

רגע, אם נוהגים ברכב שני אנשים להם סגנון נהיגה שונה לחלוטין (אבא ואני) איך הגיר ייתנהג...?

שמר, בדיוק ככה.

היום בערב ניסיתי כל מיני מצבים ולא הצלחתי להבין מתי הוא מגיע למנתק ומתי לא.

מה שכן, אם אני נעצר ברמזור ומתחיל נסיעה עם דוושה דבוקה לרצפה, הגיר יעביר לבד להילוך הבא.

במידה ואני מוריד הילוך בזמן נסיעה, מדי פעם הגיר ימשוך את ההילוך עד המנתק וישאר שם עד הפקודה שלי, מדי פעם הוא ייתנהג כמו גיר אוטומטי רגיל.

מוזר.

מייק.

פורסם

אכן זה אותו הגיר שהיה בפוקוס הישנה.

בישנה הוא היה פשוט מצויין ולא עשה לי שום בעיות .

בחדשה כשמעבירים אותו לידני הוא לא תמיד יודע מה הוא רוצה מעצמו [גם כשאתה משנה את הקונפיגורציה שלו דרך הדשבורד לספורט ונוהג כמו פלגמאט הוא יתחיל לזוז כמו פלגמאט]

אני ניתקתי את המצבר לכמה דקות ועבד לי כמו בובה.

לשמר אכן זהו אותו הגיר כמו במאזדה תעשה שיעורי בית ותראה.

טוב שם טוב משמן טוב

פורסם

הקונפיגורציה של הגיר שמורה לדרגות האבזור Trend-X ו GHIA או גם ל Trend הפשוט מהליסינג?

talroze, נשמע לי מוזר שזה אותו הגיר כמו במאזדה.

במאזדה ההילוך מטפס מעלה עד למנתק ונעצר שם, תמיד. בפוקוס החדשה (לא נהגתי בישנה) המצב שונה לחלוטין.

לא יצא לי לנתק היום בבוקר את המצבר, מיהרתי ל MDC :-)

ננסה לקראת הערב, אני אעדכן.

מייק.

• תוכן חדש...