Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר של - Rockford Fosgate Punch 501X

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8371 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים אני צריך חוות דעת על המגבר הזה מפני שיש לי הזדמנות להזמין אותו מחו"ל עבור 230$ .

השאלות :

1. איך המגבר בהשוואה למתחרים המקבילים שלו?

2. יש לי רמקולים אחוריים של פיוניר (330w) וסאב של פיוניר(600w) ואין לי עדיין קומפוננט..., האם המגבר חזק מידי ואפשר לקחת אחד חלש יותר או שהוא בדיוק מתאים לי?

תודה.

פורסם

המגבר נשמע מצוין בהתחשב במחיר!

הוא מתאים לך בדיוק.

ההרידג' הוא יתן ל-2 ערוצים 250 וואט RMS. שזה מספיק חזק להרית את הסאב שלך, הוא OVER RATED ככה שהוא לא בדיוק 300RMS.

נשמע אחלה עיסקה!

תתחדש!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

500X יקרע לו תת'חת!!! (סליחה על הביטוי) בצורה מאוד רצינית, תצפה לשרוף אותו בתוך לא יותר משבוע.

כספית משתלם מאוד. אבל מבחינת צורך...

אם כבר הייתי זורק את הפיוניר לפח וקונה איזה סאב טוב שינצל את המגבר.

אצלי היה פיונר על יציאת 200 וואט RMS של רוקפורד (שני סאבים של פיוניר על מגבר 400.4) פשוט אמרו לי תנסה אותם שבוע ותראה...

אחד נשרף טוטאלית! השני הממברנה שלו התחילה להתפרק! (דפנות הגומי).

ואני מדבר כאן על דגמי ה 600 וואט.

עזוב שטויות... או שתקח את ה 300X וגם זה מוגזם אבל שיהיה

או שפשוט תקנה סאב שיעמוד בזה!

חוץ מזה שלדעתי אתה מערבב כאן בשר עם חלב.

מגבר איכותי עם רמקוליים וסאב ממש לא איכותיים ביחס.

תחשוב על הכל טוב טוב.

המגבר מעולה! אבל השאר לא...

הייתי לפחות מחליף לסאב אחר או אפילו סאב כפול, אני ממליץ על KICKER מה שלי יש והם "כולה" 150\300 וואט ז"א 150 וואט נקי , ואיתם אני מרעיד את הרכב בצורה לא יאומנת! אבל כמובן , עניין של כסף , וכו' וכו'.

תחשוב פעמיים פשוט , חבל על הכסף המיותר שתבזבז אם אתה עומד להשאיר את הסאב הנ"ל , עדיף מגבר יותר חלש , לפחות זה.

פורסם

המגבר לא חזק לך לשום דבר :!:

אתה יכול להשתמש בו למה שיש לך וגם עדיף לך כי תמיד תוכל לשמור אותו אם תחליט לשפר את הרכיבים.

אם יש לך כסף להוציא על מגבר תמיד עדיף לעשות קניה אחת טובה מאשר לקנות ועוד שנה להחליט שהמגבר "חרא".

לג'וקר:

אכלת אותה, אם מישהו שמבין היה מתקין לך לא היתה שום סיבה שבעולם שהסאב שלך יהרס

אפילו על מגבר כמו ה 700X .

פורסם

אתה יכול להשתמש בו למה שיש לך וגם עדיף לך כי תמיד תוכל לשמור אותו אם תחליט לשפר את הרכיבים.

אם יש לך כסף להוציא על מגבר תמיד עדיף לעשות קניה אחת טובה מאשר לקנות ועוד שנה להחליט שהמגבר "חרא".

לג'וקר:

מגברים לא נותנים הכל או כלום?

מה אפשר באמת לכוון את הגיין?

שולטים בזה בימינו?

הטכנולוגיה :!:

:wink:

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

לג'וקר:

מגברים לא נותנים הכל או כלום?

מה אפשר באמת לכוון את הגיין?

שולטים בזה בימינו?

הטכנולוגיה :!:

:wink:

ראלימן

הוא עוד יחשוב שאתה רציני :roll:

פורסם

רגע אז אפשר או אי אפשר :loco::wink:

אבל אם אני לא טועה (לא זוכר כרגע את הספק המגבר במדוייק) המגבר הזה גם אם יכוון ביחס של 1:1 לאות הנכנס לא יגרום נזק לרמקולים הללו. בכל אופן אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל עדיף כבר ללכת באמת כמו ש205 אמר על משהו שיוכל לשרת אותך גם בעתיד.

פורסם
רגע אז אפשר או אי אפשר :loco::wink:

אבל אם אני לא טועה (לא זוכר כרגע את הספק המגבר במדוייק) המגבר הזה גם אם יכוון ביחס של 1:1 לאות הנכנס לא יגרום נזק לרמקולים הללו. בכל אופן אם יש לך אפשרות להביא מחו"ל עדיף כבר ללכת באמת כמו ש205 אמר על משהו שיוכל לשרת אותך גם בעתיד.

אפשר אייל, אפשר.

קפוץ אליי מחר אני אסדר לך את זה :wink:

ולגבי המגבר - גם אופצ' לשיפורים בעתיד, גם מגבר טוב וגם מחיר מצוין!

לך על זה :!:

תתחדש!

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

חבר'ה תודה ההזמנה כבר בדרך (כמובן שהזמנתי את ה-500x) :lol: .

נ.ב - האם כדאי כבר להזמין גם חוטי RCA וכ"ו, או שההבדלים במחירים זניחים ולא שווה להטריח שם את האנשים :?:

פורסם

טוב נו אז גם חוטים ,אבל איזה וכמה?

דרך אגב אני ראיתי סט חוטים של lanzar באחד המכרזים ב-130 ש"ח ,האם מומלץ?

פורסם
טוב נו אז גם חוטים ,אבל איזה וכמה?

דרך אגב אני ראיתי סט חוטים של lanzar באחד המכרזים ב-130 ש"ח ,האם מומלץ?

נסה למצוא MONSTER CABLE.

ראלימן

קורס 154 RESTEPA.

פורסם

אין צורך לנסות למצוא דווקא MONSTER מה גם שהם פחות נפוצים. כל חיווט של lightning audio, rockford fosgate, stinger, phoenix gold, street wires

וכו' יהיה טוב.

8 GAUGE יספק למגבר הזה (אלא אם כן תריץ עליו שני סאבים בגישור) אבל אם אתה רוצה לקנות כבלי מתח עבים יותר קנה 4 GUAGE.

• תוכן חדש...