Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאוספורט 197

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מוט'קה, נראה לי ששראל (פותח השרשור) יודע שזה לא אפשרי טכנית... אבל לעזאזל - זה ממש נראה ככה... סרטון מעולה! (גם אם לא הבנתי מילה)

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

הבן-אדם ממש PRO הרכב נראה כאילו הוא הנעה אחורית בדיוק, אבל הוא לא עושה את זה עם בלם היד,

זה אומר שבפניות יהיה קשה להשתלט על הזנב של הרכב? (בחיים לא נהגתי עם קליאו)

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

זה רק אני או שהיא דומה להחריד לC2 VTS??

coche-338254139.jpg1.jpg

ההחלקות מאוד מרשימות...

האם יש שינויים משמעותיים בין הכליאו הזאת לקודמת? מי הן המתחרות שלה(גולף GTI, איביזה טורבו..? ) ?

פורסם

איזה יופי חבל על הזמן!

אני חייב להראות את הסרטון הזה לניב! :-D

רוני, שים לב,סוף סוף מדיד שמן במקום שאפשר להגיע אליו!

אח איזה יופי

תום

"its one of the most magical letters in the world of performance automobiles, its the latter M, and with combinning with the number 3 causes uncontrollable envy hatred and despair for those who will never experience the view from the cockpit." Web Riders Shoot Out

פורסם

WOW

קליאו ספורט הנעה קדמית שאפשר לזרוק איתה תחת :!:

אח שלי (והוא באמת אח שלי :-) ). במסלול מרוצים, שמגיעים במהירות ויש המון מרווח אני יכול לזרוק תחת גם שאני רוכב עליך ... או על המזדה 6

כלומר לא רוצה להעליב, האוטו נראה מגניב לחלוטין אבל אל תסחף (תסחוף ;-) (WOW אני יצירתי היום)

אף פעם לא אמרתי שרכב הנעה קדמית לא יודע לזרוק טוסיק, הוא פשוט לא יודע לעשות את זה כמו שצריך...

• תוכן חדש...