Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאוספורט 197

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
המהירות הסופית היא מה שכתוב בספר רכב של היצרן

עושה לכם טוב שבפועל המחוג נמצא רחוק יותר בסקאלה ? , אשריכם

אצלי באסקורט למשל כתוב בספר :209 קמ"ש , הסקאלה הראתה 240 קמ"ש , נו אז....

אז..אז תגיד לשבלול שיחזור לישון.

הזכרת לי חזרה מאילת עם ה306 הקודמת שלי(XSI) יש קטע של ירידה עצבנית,תוך שניות מעטות ממש

האוטו הגיע ל200 ,היתי בשוק,על מישור הייתי צריך 50 ק"מ וטורבונטור כפול בשביל להגיע לזה:-)

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קליאו לא מגיעה ל 230 ובטח לא ל 240. בקליאו הקודמת שלי 220 היה הקצה של הקצה וזה היה בקצה של ירידה אחרי זמן מה. חבל פשוט על הוויכוח.

אבל בלי קשר - מה בכלל זה משנה? עשיתי את זה פעם אחת בלבד מזמן לצורך הבדיקה בלבד, לא נהנתי מזה ואפילו אני חושב שהייתי מטומטם שעשיתי את זה.

ואני גם רוצה לתת פה עצה לכל הגיבורים שטסים עם אוונסיסים ומאזדות 6 וכל מיני קליאויים במהיריות מטורפות על הכבישים העלובים שלנו בארץ - שיתפוצץ לכם אחד מהצמיגים המהודרים שלכם בכזאת מהירות, בכלל לא ישנה הסמל בחזית.

לא חבל?

פורסם

מה הקשר עכשיו להטפה נגד מהירות (אני רואה שהרשויות הגיעו גם אליך)

לא יתפוצץ צמיג ואני לא מגיע למהירות הזאת על בסיס יומי זה ברור.

אבל כן חבל השטויות שאתה אומר כי אם מהירות הייתה הגורם של אולי 5 אחוז מהתאונות הייתי אולי לוקח ללב.

אני מקווה שגם אתה לא חושב ששיפורים הורגים... :roll:

קליאו ספורט :roll:

פורסם
מה הקשר עכשיו להטפה נגד מהירות (אני רואה שהרשויות הגיעו גם אליך)

לא יתפוצץ צמיג ואני לא מגיע למהירות הזאת על בסיס יומי זה ברור.

אבל כן חבל השטויות שאתה אומר כי אם מהירות הייתה הגורם של אולי 5 אחוז מהתאונות הייתי אולי לוקח ללב.

אני מקווה שגם אתה לא חושב ששיפורים הורגים... :roll:

לא הייתי מנצל את הבמה הזאת על מנת להשתלח בי בנושא השיפורים. אין צורך לדחוף את הנושא הזה בכל שרשור. ודרך אגב - אני לא חושב ככה. אני לא מטיף לאף אחד. איש כראות עיניו יעשה.

צר לי שאתה חושב שאלו שטויות. וכן, אני חושב שלכולנו יש סיכוי שצמיג יתפוצץ בנסיעה ובשבילך אני מקווה שזה לא יקרה בכזו מהירות.

ועוד דבר - אתה לא חייב לקחת ללב. רק לחשוב על זה טיפה. לא קשה, נכון?

פורסם
קליאו לא מגיעה ל 230 ובטח לא ל 240. בקליאו הקודמת שלי 220 היה הקצה של הקצה וזה היה בקצה של ירידה אחרי זמן מה. חבל פשוט על הוויכוח.

אבל בלי קשר - מה בכלל זה משנה? עשיתי את זה פעם אחת בלבד מזמן לצורך הבדיקה בלבד, לא נהנתי מזה ואפילו אני חושב שהייתי מטומטם שעשיתי את זה.

ואני גם רוצה לתת פה עצה לכל הגיבורים שטסים עם אוונסיסים ומאזדות 6 וכל מיני קליאויים במהיריות מטורפות על הכבישים העלובים שלנו בארץ - שיתפוצץ לכם אחד מהצמיגים המהודרים שלכם בכזאת מהירות, בכלל לא ישנה הסמל בחזית.

לא חבל?

אויי אויי אויי - אני לא עובר את ה100 אני לא מסתכן....

לא היית מטומטם, וגם אף אחד פה לא, אבל אם לא נהנית אולי באמת חבל.

חלק מהכיף זה מהירות, אצל חלק פחות אצל חלק יותר.

אני מאמין שקליאו יכולה להציג 240 על השעון, לא בטוח כמה זה מדויק.

האימפרזה גם (:

STI 2004

פורסם
המהירות הסופית היא מה שכתוב בספר רכב של היצרן

עושה לכם טוב שבפועל המחוג נמצא רחוק יותר בסקאלה ? , אשריכם

אצלי באסקורט למשל כתוב בספר :209 קמ"ש , הסקאלה הראתה 240 קמ"ש , נו אז....

\

הספר שלך מזייף :-D

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
נשמע לי שטיפה הגזמת.

מעל 240 על השעון בקליאו ספורט סטנדרטית?

אני צריך לראות בשביל להאמין.

כולה 170 כ"ס.

אימפרזה GT סטנדרטית עם 225 כ"ס בקושי מגיעה למעל 240, אז קליאו מסכנה עם 170? (במהירויות גבוהות, משקל כידוע פחות משפיע).

מאחר ואני זה שרשמתי את הנתון, בואו נעשה קצת סדר.

א. הקליאו שלי הראתה 240 על השעון בקטע מישורי, ויש עדים לכך. לשים את המחוג על 220 זו היתה משימה לא קשה במיוחד (מיד לאחר שהיא עברה תחום חלש משהו באיזור ה200-205, שעד היום לא הבנתי מה החור הזה). נבדק יותר מפעם אחת.

ב. בתקופה שהיתה לי הקליאו, לעוד שני חברים שלי היו גם (למי שמכיר - דני עם הכסופה ודרור עם הבורדו). הקליאו שלי היתה יותר חזקה משתיהן. עשינו עשרות בדיקות מהמקום ובלחיצות בכל מיני מהירויות ובאופן לא ברור, תמיד הקליאו שלי היתה פתחה פער של מכונית קדימה. כנראה ש"לא כולן נולדו שוות".

ג. בזינוק מהמקום, הקליאו שלי היתה שווה ל WRX. שוב, נבדק במנחת לעיני אנשים (רוני, אולי אתה זוכר).

ד. ברור לגמרי שמחוג המהירות מזייף, כמו בכל אוטו. אבל לא נראה לי שאצלי הזיוף היה גדול במיוחד לאור העובדה שבמהירויות רגילות (למשל 100) לא נראה זיוף מול מכוניות אחרות.

ה. מרבית הבדיקות בוצעו כשלקליאו היו בין 25,000 ל-40,000 ק"מ.

אה, ועוד דבר,

אם למישהו יש קליאו שסוגרת רק 220 זה באמת חבל, אבל כמו שיש מכוניות שיוצאות חזקות יותר, יש גם חלשות יותר.

דני G.

פורסם

הרכב היה חדש אצלך? (או שיכול להיות שקנית אותו טיפה משודרג?).

ברור לי שיש רכבים שיוצאים חזקים יותר וחזקים פחות, ראיתי את זה במו עיני עם כמה וכמה רכבים זהים כביכול. אבל יכולת הנהג בהחלט יכולה לגרום לרכב אחד להיות רכב קדימה על פני רכב זהה לחלוטין אחר. האם אתה והחברים שלך החלפתם רכבים כדיי לבטל את האפשרות שהניצחון בבדיקות הללו זה בגלל פקטור הנהג?

לא מפקפק בך, כתבת פה מספיק הודעות בשביל להבין שאתה לא ילד.

אבל מעידך, כדיי שקליאו תצליח להגיע ל 240 על השעון היא צריכה להיות מאוד מאוד חזקה.

אתה יכול לעמוד עם אימפרזה במהירויות נמוכות בזכות המשקל הנמוך של הקליאו - בגבוהות היא אמורה להיות לפני. הרבה.

(אגב, כשאמרת שזינוק מהמקום עמדת עם אימפרזה. מגלגול זה נשמע לי הגיוני מאוד - אבל מהמקום?! 4X4....).

Back to the original - NC again.

פורסם
http://www.youtube.com/watch?v=jwZCjUU2TGk&search=renault%20sport

החלקות כוח בהנעה קדמית תהנו...

דיסוננס חריף.

עם העגלה שלי אני יכול לצאת יותר מהדבר הזה.

[ויבואו הדוקטור והילדה עם הטוסטוס לצחוק....]

אמנם רואים בסרטון שיש תקווה לזנב לקרוא דרור, אבל זה נובע מפרובוקציה מכוונת, שלא לומר מאמץ ניכר, שלא לומר - האוטו אולי סורר, אבל מזיז את הגלגלים הלא נכונים.

רון.

oo==00==00

למכירה אגזוז SEBRING אובלי, כניסה 2.5', פרטים בה"פ

פורסם

פרובוקציה מכוונת ? , תקן אותי אם אני טועה אבל כל הרעיון של החלקת כוח זה פרובוקציה מכוונת שרק למכוניות עם ההנעה המתאימה מספיק כוח וכיול מתלים נכון יכול לעשות

אף אחד לא טען הקליאו עושה שם החלקת כוח ,

מה שגורם לקליאו שם להחליק זה מרכב קשיח מאוד , והעברות משקל כפי שכבר אמרו לפניי

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם
אם למישהו יש קליאו שסוגרת רק 220 זה באמת חבל, אבל כמו שיש מכוניות שיוצאות חזקות יותר, יש גם חלשות יותר.

דני G.

אם הרכב שלך פתח רק הפרש של מכונית אחת, אז הוא חזק באחוזים בודדים, מה שייתן לו אולי 3 קמ"ש יותר במהירות הסופית, לא 20.
פורסם

נא לזכור שמהירות אינה גורמת לתאונות, אבל היא בהחלט גורמת למוות!

סע איך שבא לך, תעשה חיים, אבל תזכור את זה.

יניב

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

1.איציק , אני לא איזה ילד מהטוקבקים ב ynet (ובכלל אני סולד מאימפרזה טורבו ).

2.דני G, מהידוע לי , הקליאו שלך היתה משופרת(מאוד),ואם מדובר ב קליאו ספורט 172

סטנדרטית, מאחר והיתה בבעלותי אחת שנת 2001 רכשתי אותה חדשה ,לאחר שנה העפתי אותה.

אפשר לומר שהיא ממש לא משהו, מהנה אולי כן, מבחינת האצות, ובכלל את הדרך/זמן

עד למספר התלת סיפרתי הגבוהה בשעון, אפשר למדוד עם שעון חול....

3. bagira אני מסכים איתך.

4.למען הבהרה, כיום אני בעליה של BMW 330i ידנית.

מוטי.

פורסם

הכול יחסי חביבי.

יחסית לפגאני זונדה גם ה 330 שלך לא משהו.

אולי יחסית ל 330 הקליאו לא משהו, אבל יחסית למחיר שלה ולסגמנט שלה , מדובר ברכב מצויין.

חוץ מההיגוי , אין לו הרבה חסרונות.

• תוכן חדש...