Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קליאוספורט 197

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7283 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
האוונסיס של אבא שלך, או מאזדה 6 2.0, מגיעות ל-220 בחלומות שלך. גם אם זה "על השעון", אז השעון לא מכויל בגרוש. בנוסף, WIL צודק וכל 10 קמ"ש במהירויות הללו דורשים תוספת הספק רצינית מאוד, כיוון שהאווירודינמיות מתחילה לדבר.

בנוגע ל-240 בקליאו - אולי עם רוח גבית מאוד לא מתונה, שיפוע קל למטה ולחץ ברומטרי אופטימלי. אה, ומד מהירות לא מכוון :wink:

רוני

תקרא לזה זיוף או מה שלא יהיה... המחוג עבר את ה220 ב443, זה כל מה שאני יגיד. זה היה משהו כמו חודש אחרי שהאוטו הגיע מהסוכנות ככה שאם טויוטה לא כיילו אותו אז זה האפשרות היחידה.

לא לך ולא לעוד רבים יש מושג בכמה המחוג מזייף בכל מכונית בכל מהירות ולכן השערות נשארות בגדר ויכוח.

אני לא מאלה שתראה אני גבר סגרתי סקאלה עם האוטו של אבא... דחילק...

קליאו ספורט :roll:

• תגובות 125
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
המחוג עבר את ה220 ב443
מצאת יופי של מקום לבדוק מהירות סופית...

כל רכב שתיקח לשם ינפץ את נתוני היצרן, למשל מה דעתך על סיריון 1 ליטר שעוברת בכיף 180 ? (אמור להיות 160 ובמישור זה גם בערך נכון, אולי 165 על השעון)

אין בכביש הזה שום קטע מישורי, רק עליות וירידות מטורפות אז זאת ממש לא חוכמה.

ניר

פורסם
למדה לעשות את מה שה-106ים שכחו..........:-D

וברצינות, היגויי יתר שמאוד מזכירים את ההיגויי יתר ב-106, מאוד מהנים, אבל בטח ובטח לא החלקות כוח (ורואים בבירור שעם כל הרצון,זה לא מתקרב להחלקות כוח של הנאה אחורית....)

אבל בהחלט נראה מבטיח ומהנה...

לא שזה לא מתקרב. זה פשוט לא אפשרי.

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם
תקרא לזה זיוף או מה שלא יהיה... המחוג עבר את ה220 ב443, זה כל מה שאני יגיד. זה היה משהו כמו חודש אחרי שהאוטו הגיע מהסוכנות ככה שאם טויוטה לא כיילו אותו אז זה האפשרות היחידה.

לא לך ולא לעוד רבים יש מושג בכמה המחוג מזייף בכל מכונית בכל מהירות ולכן השערות נשארות בגדר ויכוח.

בירידה קלה אתה בקלות מוסיף עוד 5-10 קמ"ש למהירות הסופית, ואפילו יותר. 443 מלא בירידות מכל הסוגים...

כמה המחוג מזייף בכל מכונית - באמת שאין לי מושג. אבל כבר יצא לי לראות זיופים של יותר מ-10 קמ"ש במהירות של מעל 200 (ולא משנה איך בדיוק)

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם
מצאת יופי של מקום לבדוק מהירות סופית...

כל רכב שתיקח לשם ינפץ את נתוני היצרן, למשל מה דעתך על סיריון 1 ליטר שעוברת בכיף 180 ? (אמור להיות 160 ובמישור זה גם בערך נכון, אולי 165 על השעון)

אין בכביש הזה שום קטע מישורי, רק עליות וירידות מטורפות אז זאת ממש לא חוכמה.

ניר

אני אמרתי שזה מקום אובייקטיבי? :wink::twisted:

וכמובן שזה היה בירידות מכיוון ירושלים לתל אביב...

בירידה קלה אתה בקלות מוסיף עוד 5-10 קמ"ש למהירות הסופית, ואפילו יותר. 443 מלא בירידות מכל הסוגים...

כמה המחוג מזייף בכל מכונית - באמת שאין לי מושג. אבל כבר יצא לי לראות זיופים של יותר מ-10 קמ"ש במהירות של מעל 200 (ולא משנה איך בדיוק)

רוני

אין ספק שאתה צודק שנינו לא יודעים כמה האוטו מזייף אבל ברור שהוא מזייף.

מה שכן בקליאו נראה לי שהשעון מזייף בגדול אני לא יודע אם זה פשוט כי אני לא רגיל שאפשר לנסוע כל כך מהר ועדיין להרגיש יציבות מטורפת ושקט שלא הייתי רגיל אליו בראלי :roll:

או... שפשוט 180 זה לא 180... ניר מתי בודקים? :twisted:

כמובן שלא תעבר המהירות החוקית וזה יעשה במקום סגור (כסת"ח!) :lol:

דור

פורסם

עליה מ 220 ל 230 דורשת עוד 14% כוח דהיינו 196 כ"ס במקום 172.

240 קמ"ש דורש כבר 223 כ"ס.

למשקל יש השפעה זניחה, אולי ה 200 קילו תוספת משפיעים באיזה 2 קמ"ש.

זה שהקליאו היא רכב קטן לא אומר שהיא אווירודינמית יותר מאימפרזה למשל, הרבה פעמים רכבים קצרים באורכם פחות אווירודינמים.

פורסם

לאימפרזה יש הפסדי כוח בגלל ההנעה הכפולה שאין לקליאו, אל תשכחו.

למכירה פנסים קדמיים מקוריים חדשים לGTI MKV

My grandfather rode a camel, my father rode a camel, I drive a Mercedes, my son drives a Land Rover, his son will drive a Land Rover, but his son will ride a camel -

Rashid bin Saeed Al Maktoum

פורסם

אני לא מבין דבר אחד

הוויכוח כמה סוגרת רנוספורט קליאו 197?

שעון מזייף? וכו'. עזבו שטויות. מהירה היא לאאאאאא - נקודה.

מוטי.

פורסם
ניר מתי בודקים? :twisted:

כמובן שלא תעבר המהירות החוקית וזה יעשה במקום סגור (כסת"ח!)

מקום סגור... :lol: אהבתי

אז אתה רוצה לבדוק כמה השעון בקליאו מזייף על-ידי...עוד קליאו ?

ואין מה להתייחס בשום צורה למהירות בירידות האלה (ואני חושב על אחת ספציפית שם). אם כבר אתם רוצים השוואות מעניינות אז לגבי העליות :twisted:

ולמה אתם מתעקשים לעשות חישובי כ"ס וספידומטרים מזייפים כדי להסביר את המהירות הסופית הנמוכה יותר בדגם החדש ? היחסים הקצרים בגיר לא נותנים לכם תשובה מספקת ? לי כן.

חוץ מזה שבכלל הנתון הזה לא מעניין אותי, אני עדיין מאוכזב מתוספת המשקל המטורפת :sad:

ניר

פורסם

ניר לא נורא אז תקנה את הגרסאת CUP ככה נהנים מכל העולמות...

הנה תמונות שלה... נראית מעולה.

hpim00020ho8ej.jpghpim00058cx2tk.jpgsexwee6ex.jpgsexwee18ci.jpgsexwee32oy.jpg

פורסם

אני לא מאלה שתראה אני גבר סגרתי סקאלה עם האוטו של אבא... דחילק...

תגיד לי בחיית דינק, למה הגבת לי?

תסכים איתי שכשאני אמרתי שקליאו ספורט לא מגיעה ל 240 אני התכוונתי למצב נורמלי, ואתה הבנת אותי. נכון?

אז להגיד ש"כל מאזדה 6 או אוונסיס מגיעות ל 220 אז קליאו ספורט מגיעה ל 240" זה או:

טמטום כי אתה יודע בעצמך שבמצב נורמלי זה לא יקרה.

או

שאתה עובד על עצמך עם נתונים שלא הושגו כראוי (אם תשים כל אחת מהן בירידה עם רוח גבית חזקה ועוד איזה רכב נוסע לפניך במהירות זהה לשלך (משפר את האווירודינמאיות).

תבחר אתה את התשובה הנכונה.

Back to the original - NC again.

פורסם
אני לא מבין דבר אחד

הוויכוח כמה סוגרת רנוספורט קליאו 197?

שעון מזייף? וכו'. עזבו שטויות. מהירה היא לאאאאאא - נקודה.

מוטי.

תגיד , אתה מאלה שמגיבים בטוקבקים של ערוץ רכב של -YNET , "האימפרזה שלי לוקחת את כולכם..."

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

פורסם

תשמע התשובה הייתה מפגרת אני מסכים.

אבל כיוון שהמחוג מזייף, כולנו מסכימים על זה. אין לך מושג כאשר הוא מראה 240 על כמה אתה באמת.

השוואה מול מכונית אחרת לא מראה כלום יכול להיות שגם היא לא מדייקת.

ולכן הויכוח לכמה היא מגיעה ואם כן או לא הוא ויכוח על כלום.

לא אני ולא אתה יודעים מה המהירות הסופית האמיתית

ולכן קביעה נחרצת כמו שלך היא לא במקום.

פורסם

המהירות הסופית היא מה שכתוב בספר רכב של היצרן

עושה לכם טוב שבפועל המחוג נמצא רחוק יותר בסקאלה ? , אשריכם

אצלי באסקורט למשל כתוב בספר :209 קמ"ש , הסקאלה הראתה 240 קמ"ש , נו אז....

A MACHINE , KEPT ALIVE BY HIS LOVE

• תוכן חדש...