Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוקחים לי את הרכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני יכול להביא לך לינק שכן מוזכר בו וחוץ מזה עורכת דין אמרה לי שאני צודק לפי החוק וגם השוטר המטומטם אמר שיש כזה חוק. פשוט עכשיו הם לא רוצים לבטל את הדוח ומתחילים סתם לשחק משחקים.

Ford Focus 1.6 2002

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

היום שלחתי את האישור ממשרד הרישוי שכתוב בו תאריך קבלת הרשיון, תאריך ששילמתי עליו ופרטים אחרים. שוטר ראה אותו אבל כניראה הוא סתם לא רוצה לבטל את הדו"ח והתחיל סתם לנסות לעבוד עליי. אחרי שהוא לא הצליח הוא אמר שידבר עם הקצין שלהם ויעשה מה שקצין יחליט. מחר אני אדעה את התשובה. אם מחר לא מבטלים את הדו"ח אני פונה לעורך דין.

Ford Focus 1.6 2002

פורסם

זה מקרה קלאסי של תביעה על עוגמת נפש, זכור גם שהשוטר מנע ממך טלפונית לסוע ברכב וזה יכול להוביל לפיצויים בשווי הזמן שלך (אם אתה עובד לדוגמא).

תרוויח קצת כסף, אני בטוח שאחרי כל הטרטורים האלו השופט יפסוק לטובתך.

ותזכור להבא, שהמשטרה הישראלית בחיים, אבל בחיים לא תיקח אחריות על טעות שלה.

פורסם

לא מתכוון לעשות כלום זה נגמר תוך יומיים וגם ככה לא הייתי משתמש ברכב כי אני בצבא. חוץ מזה יש ניסיון עצוב איתם(ניסיון של חברים שלי) ששוטרים יכולים להפוך דברים נגדי.

Ford Focus 1.6 2002

• תוכן חדש...