Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לוקחים לי את הרכב!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7287 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברה אני דחוף צריך עזרה שלכם! תודה לכולם

אני נהג חדש. חודשיים אחרי שקיבלתי את הרשיון קיבלו תיקון לחוק שנהג חדש עד גיל 21 יכול להסיע רק 2 נוסעים. אמרו גם שתיקון הזה קשור רק לאנשים שהוציאו את הרשיון אחרי שקיבלו את התיקון. היום בצהוריים עברתי בצומת צמח. היו באוטו 4 נוסעים. עצר אותי שוטר אמר שחוק קשור לכולם ולא מעניין אותו ידעתי או לא. נתן לי זימון לבית משפט בנצרת ואמר שמחר בבוקר אני צריך להביא את הרכב לטבריה ל30 יום

עכשיו השאלה שלי מה החוק הזה אומר בידיוק אם השוטר צודק?

Ford Focus 1.6 2002

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

נוהג חדש שטרם מלאו לו 21 שנים שהסיע יותאר משני נוסעים וללא מלווה כדין

בהיותך נוהג חדש שטרם מלאו לך 21 שנים הסעת ברכב הנ"ל _____ נוסעים, ובמושב הקדמי שלצידך לא ישב מלווה כהגדרתו בפקודת התעבורה, בניגוד לסעיף 12א2 לפקודת התעבורה.

הזמנה לדין

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

ואם הוצאתי את הרישיון מעל שנתיים?

ואני רק נהג צעיר לא חדש כבר...

בחיים לא אמרו לי שום דבר על זה גם ששוטרים עצרו אותי לבדיקה...

קליאו ספורט :roll:

פורסם

"אני נהג חדש. חודשיים אחרי שקיבלתי את הרשיון קיבלו תיקון לחוק שנהג חדש עד גיל 21 יכול להסיע ..."

מה אנו מסיקים מכך? שפותח השרשר לצוואר קיבל את הרישיון אחרי שנקבע החוק של ה2 נוסעים.

פותח השרשור, חפש בפורום הודעה של המשתמש DISCOVER אשר הביא ציטוט וסימוכין מהדיון אשר התקיים על החוק הנ"ל, ובו צוין במפורש שהחוק יחול רק על מי שהוציא רישיון לאחר ה 1 בנובמבר 2004.

סתם שאלה לא קשורה לדיון, איך השוטר יודע איזה רכב אתה אמור להביא לתחנה שלו? הוא רושם את מספר הרכב בדו"ח?

ROOONEEYY

פורסם

לא הגיוני

דובר על כך שרק אנשים שהוציאו רישיון לאחר הוראת השעה הנ"ל מחוייבים לציית לו. ז"א מי שהוציא לפני ה1.11.04 לא מחוייב להגבלה. על זה דובר בזמנו..

פורסם

טוב יגעתי ומצאתי בשבילך:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=922124#post922124

תדפיס את תמליל הוועדה וגש עם זה לתחנה של המשטרה. תסביר לשוטר שהוצאת את הרישיון לפני ה1 לנובמבר 2004, והראה לו את התמליל. אם הוא יחליט בכל זאת לקחת לך את האוטו, תסביר לו טוב מאוד שעלות השבתה של רכב ל30 יום ואי שימוש בו וכל ההוצאות הקשורות בביטוח מיותר ואיבוד הפרנסה והזמן, יתוגמלו טוב מאוד בבית המשפט.

דבר נוסף אתה גר ברמת גן וצריך להביא את הרכב לטבריה???

ROOONEEYY

פורסם

דבר נוסף אתה גר ברמת גן וצריך להביא את הרכב לטבריה???

כנראה הוא נעצר באיזור הצפון. אם כך, הוא מגיע לתחנת משטרה שהשוטר עובד בה.

מוכר לי. נעצרתי אחרי אריאל לכיוון מערב ולפני המחסום. כל הסחבת הייתה עם משטרת אריאל למרות שאני גר בכ"ס.

* לתחנה שרשומה בזימון. אתה מוזמן להתקשר לתחנה בנצרת ולבדוק אם אכן לשם אתה צריך להגיע.

**תעשה בירור טלפוני מולם.

Veni Vidi Vici

פורסם

אני את האמת לא הייתי נוסע עד לטבריה בשביל שהדפקטים האלה יקחו לי את המכונית. צלצל אליהם ותסביר להם שהרכב שלך במצב לא תקין ולא יכול להגיע לטבריה שכן הלך לך המנוע והבלמים, וגם אי אפשר להעלות אותו על גרר, כי גנבו את הג'אנטים והשאירו את הרכב על בוקים, אם הם רוצים שהם יבואו לקחת את הרכב או לחילופין שאתה תסע לתחנה הקרובה לביתך.

אני יודע שצריך לחזור לתחנה שכתובה, אבל לטעמי זה מפגר שאנשים יסעו לאילת מקרית שמונה רק בשביל להגיד 2 מילים לאיזה סמל מפגר. אני הייתי מנסה להמנע מכך אם אפשר.

ROOONEEYY

פורסם

אם זה באמת ככה אין לך מה לדאוג.

וגם אם אתה לא נהג חדש ממה שהבנתי, אתה לא מחוייב בחוק הזה.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

פורסם

למה להסתבך?

תתקשר לתחנה שרשומה בזימון, תסביר להם שהשוטר טעה והחוק לא תקף לגבייך, ותשאל מה עלייך לעשות האלה או שהם יטפלו בזה לבד ויבטלו את הזימון.

משם כבר תחליט מה לעשות.

פורסם

וחוץ ממה שאיגור אמר, אם אכן יחליטו מאיזשהי סיבה להחרים את הרכב, אתה יכול לבחור באיזה

מגרש הוא יהיה מאוחסן- כך שאין צורך לשלם על עלות גרירה מר"ג לטבריה (או דלק לצורך העניין)

ילדים הורגים נמלים בצחוק- נמלים מתות ברצינות

כל יום אני משכר את עצמי מחדש

בצי המשפחתי- סיויק האצ'בק 96, E30 87

• תוכן חדש...