Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טיול שבת לירושלים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7286 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אוף, כ"כ רציתי לבוא... אבל מישהו לא התעורר בבוקר... :(

:x:cry::oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
:x:cry::oops:

גם אתה תטופל משמעתית. אני אסדר את שתיכם בשלשות !!! ואז תלכו אחד אחד ביחד למשפט אצל סא"ל תורן :bad-word:

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם
גם אתה תטופל משמעתית. אני אסדר את שתיכם בשלשות !!! ואז תלכו אחד אחד ביחד למשפט אצל סא"ל תורן :bad-word:

סליחה, מפקד! זה לא יקרה שנית! :oops:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

היה ממש מהנה,

היו הרבה מכוניות.

נהנתי לבוא ליראות את כל המכוניות המדהימות האלו!!!

ניתראה פעם הבאה בירושלים... :-)

פורסם

היה מופלא!!!

נהננו עד מאוד, אני והילד!

אלפי תודות ליורם על הרמת האירוע!

מקום יפה, שקט, נוף מדהים כמו שרק העיר היפה שלנו יודעת להציע.

כן ירבו אירועים כאלו בירושלים!!!

יורם אמר לי שהוא מכין "דף קשר" של ירושלמים, אז שכל הירושלמים יירשמו אצלו...

שוב תודה רבה!

אלבום השיפוץ של הלמברטה שלי

יש עוד למברטה (עם סירה) העומדת מפורקת לחלוטין.

משפץ גם כרמל דוכס בפיברקלאב... =]

ואפילו יש גם טריומף הראלד המשתפצת לה אט אט...

פורסם
סליחה, מפקד! זה לא יקרה שנית! :oops:
אל תדאג זה לא יהיה כזה קל לסדר את שניכם בשלשות, כך שאתה יכול לישון בשקט לעת עתה...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
בן דודי גם הוא ירושלמי סיפר לי שהוא ראה מוסטאנג תקועה בצד הדרך האם קרה משהו לאחד מחברי המועדון?

הייתה רק מוסטאנג אחת לבנה. היא עצרה באמצע העליות לצינון וחזרה לבעוט לאורך כל הדרך ...

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

תמונות נוספות ומדהימות מבית היוצר שושנישיין...

אבי .פ.

DSCF7549.jpg

DSCF7571.jpg

DSCF7572.jpg

DSCF7576.jpg

DSCF7580.jpg

DSCF7589.jpg

:shock:פג'ו 205 ג'ונייייר 3 דלתות - אספנות בשנת 2021 :shock:
פורסם

היה נהדר, מאוד נהנתי לראות את כל מי שהצליח והגיע לעיר הקודש. בבוקר הלכתי רגלית מביתי מרחק 5 ק'מ וחזרה ברגל. מקווה בהמשך למיפגשים ברוכים בעתיד.

עופר בן צבי

פורסם

ביקרנו ונהננו,ביחוד תומר ורועי.יישר כח לרן.צילמנו קצת תמונות.

MG.JPG

ג'יפ.JPG

דודג'.JPG

מוסטנג.JPG

קדילק.JPG

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

ועוד תמונות...

סיטרואן.JPG

ספיידר.JPG

קורבט.JPG

רובר.JPG

רועי ואייל.JPG

תומר ואייל.JPG

קיה פיקנטו 2015,סיאט לאון 2002 ,פיג'ו 206 2002 (אופל אסטרה 1995 ,פיאט אונו 1985 ,פורד אסקורט 1974 )

אדם כילה יומו, איגרת נכתבה

פורסם

שלום רב לכולם!

שמחתי והתרגשתי לראות אתכם עולים לירושלים.

רציתי בהזדמנות זו להודות לכל מי שסייע במלאכה:sad:(לפי סדר א,ב)

זאב פדן-שעמד בשער ולא נתן לזרים לבא אל ההיכל.

יוני הכהן-שסייע בעצות ובתצפית על היפהפיות בחניה.

ניסים בוכניק-שעמל לשכנע ולהעיר חברים מתרדמתם.

רן שושני-שתמך ועודד ברגעים הקשים ושיריין לנו מקום בטיילת(למרות שלא הספקנו להגיע לשם).

לכל חברי ועד המועדון.

ובעיקר לכל אלה שהשכימו קום בשבת ועשו את הדרך הארוכה והקשה לעיה"ק (לעיר הקודש)תותבב"א (תיבנה ותיכונן במהרה בימינו אמן) כיה"ר(כן יהי רצון).

הפירוש הוא לתל אביבים שאינם מכירים את שפת הפשקעוילים(מודעות קיר).

אך אל תשכחו כי יש לעלות לעיר הקודש שלוש פעמים בשנה.(בחג המצות,בחג השבועות ובחג הסוכות).אז צפו להפתעות בעתיד (הלא רחוק).

והפעם אני מוחל וסולח לכל מי שלא הצליח להתעורר.

יורם עוזרי

• תוכן חדש...