Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7290 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תיאורטית, גם S.G. יכולים להציע את Z4200 ב200$ בדיוטי פרי (בהנחה שניתן למכורו ברווח בארץ ב1,200 שקל -> ניתן למכורו ברווח בדיוטי ב900 שקל).

אם אכן היה נמכר הZ4200 בדיוטי והוא היה הופך למגבר ה-"לחם וחמאה" של הפורום אז קרוב לוודאי שגם עליו היו מפילים עלילות של "קוטל טוויטרים".

את הרוב המכריע של ה-75.4 רכשו חובבים מתחילים בתחום - רובם צעירים (ומתוכם רובם "מתלהבים" שרוצים לעשות "רעש"). ניתן להניח שלמשתמשים אלו אין את הידע, הניסיון והיכולת לזהות אלמנט מתעוות. כאשר משלבים משתמשים חסרי ניסיון שרוצים לעשות רעש עם מגבר חזק יחסית מקבלים אלמנטים בעיוות. אני בטוח שאם היה נמכר ב200$ בדיוטי Z4200 או מגנט דה-רוק 800 או אפילו ארת'קוויק XTR600.4 הפורום היה מלא בת'רדים בנושא "מגבר X הרס לי את הטוויטרים".

תגידו? ראיתם ת'רדים מחו"ל עם תלונות על מגברי JBL מסידרת GTO?

מה לעשות... שילוב של "רצון לעשות רעש" עם מגבר חזק יחד עם קרוסים ללא רכיבי הגנה לטוויטר (כמו למשל PTC polyswitch) ובתוספת שחקן החיזוק של חוסר הניסיון יביא לתוצאה של טוויטרים שרופים.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

אתה מתנהג ממש כמו דוקטור חשבת אולי לעשות הסבת מקצוע לביו רפואה

די תרדו מסיבות של ההגברה טיוטרים אמורים לשמיע מוסיקה ולא לבדוק באיזה תדר אני נמצא גבוה או נמוך יש טיוטרים ב20 ש"ח שעושים תעבודה לכל מיני כאלה שאוהבים שישמעו אותם בחוץ אז j.b.l יכול לשרוף להם את הטיוטר די כבר ...

ועכשיו לשאלה של כותב השירשור אולי יש בעיה ברימוט רופף או שיש בעיה בכל החיווט בואו נעזור לו ולא נבקר אותו

תודה...

פורסם

אני חייב להודות שOOGEE עושה לי חשק לקנות את הGTO או האינפיניטי ב200 דולר רק כדי להווכח שהוא צודק... זה בסה"כ 200 דולר...

אני בכל מקרה מעדיף את הINFINITY רק בגלל שרוב המוצרים ברכב הם כרגע מאותו השם...

אבל זה לא הזמן, לא המקום - ואת המגבר אני מתכנן לרכוש רק בעוד חודשיים בערך....

ולפותח הת'רד כבר רשמתי את כל תהליך הבדיקה שאני חושב שהוא צריך לעשות בינם החשוב ביותר הוא כנראה הנמכת הגיין במגבר וקבלת חוות דעת שונות.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אפשר רק לסכם את התרד הזה במבחן הרציני היחיד שנעשה למגבר הזה (בלי להעליב את המבחן של שי בזמנו), ע"י שלו, מי שרוצה להוכיח אחרת ממנו שיקח את המגבר למעבדה יבדוק, יעלה את התוצאות באתר ויתחיל להכין את התובענה (וכמובן יארגן תיק לנופש בהוואי עם הכסף שהוא יקבל).

אריק.

בשיפוצים

פורסם

לנפגעי ה - JBL והמורל,

יש לי את המגבר הנ"ל (JBL GTO-75.4) ולאחר הבדיקות שביצעתי לו (את התוצאות של הבדיקות העלתי בפורום), העזתי להתקין אותו ברכבי ולחבר אותו לסט קומפוננט של מורל דגם אלייט 2WAY. כמובן שאת ההתקנה והכיוונים ביצעתי בעצמי. אני חייב להיתוודות בפני כולם כי אני בבעיה, לא הצלחתי לישרוף את הטוויטרים של מורל והמגבר עדיין לא נכנס לפרוטקשיין אף פעם אחת. מה לעשות??? :shock: עיזרו לי, הצילוווווווווו. :loco: למה אני כל כך שונה :?::?: :?:

קצת חומר למחשבה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

די עם הזלזולים האלו זה שאתם לא מצליחים לקבל משהו שלא נראה לכם הגיוני לא אומר שאכן הדבר לא קורה. יש פה בעיה עם המגבר וכנראה בגלל זה הטויטרים נשרפים(זה עדיין לא לעניין שטויטרים ישרפו כל כך מהר וכנראה בגלל זה הסט של דוטק מעכשיו יקבל את הטויטר של הפולס החדש) , אני כבר שבוע יושב עם שלושה אנשים שונים לפתור את הבעיה ולאף אחד אין פתרון לבעיה כולם טוענים שהמגבר בעייתי אני ישלח אותו לתיקון השבוע נראה מה יגידו בחברה

שאלה נוספת היא איזה טויטרים להביא עכשיו וההדפה היא לטויטרים עמידים ולא צעקניים

HU-premier 770 AMP1-jbl gto 75.4

AMP2-lightning-audio 150.2 SUB-KICKER COMP 12

REAR- infinity refrence COMPONENT-morel dotek

• תוכן חדש...