Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סקר צבע לפיאט קופה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6502 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 177
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אחח אני מאוהב ברכב הזה..

לי אישית יש זכרונות טובים מאחת צהובה, אבל אם אתה רוצה ייחודיות (פאק! זה פיאט קופה..איזה עוד

ייחודיות אתה רוצה?!) אז הלבן פלורוסנטי הזה מדהים ומאוד מחמיא לרכב..

לפי אחת התגובות שלך הבנתי שאתה רוצה שאנשים יזילו ריר מהרכב..הצבע המושלם בשביל זה

הוא הכתום שמוטי הראה.

שחור מט גם יכול להראות טוב...

ולא משנה מה תבחר, הכי חשוב שתעלה תמונות!

1.8T 8)

• שנה מאוחר יותר...
פורסם

מצטער להעיר את השירשור אבל זה קורה....השבוע נכנסה הקופה להנדסת חלומות{נתן פליישר}לפרוייקט צבע ופחחות כללית

כמובן שמדובר במבצע יסודי ומורכב בו מפורק הרכב מכל פלסטיק שמשות,גומיות,שטיחים, דלתות מכסה מנוע ותא מטען,כל חלקי הגוף מפונקים אחד אחד בהחלקה והכנה לצבע,הגוף כולו ניפרד לתמיד מטלאי הזמן וכמובן מהצבע המקורי הכסוף.

אני חייב לציין שזוהי הרגשה מדהימה לפרק את האוטו רק כדי לראות את תשומת הלב והאהבה שנותנים החברה בה.ח לכל קו ולכל קימור בפח,המונח עבודת יד לא היה מעולם נכון כל-כך,אין שימוש במכשירים חשמליים כלל הכל מבוצע ביד עם סרגלים.

תמונות בקרוב

תודה לכל הממליצים הצבע הנבחר הוא לבן פנינה -אחרי הכל-לבן זה השחור החדש !!!

רובי

פורסם

תודה לכל הממליצים הצבע הנבחר הוא לבן פנינה -אחרי הכל-לבן זה השחור החדש !!!

רובי

כמו שכבר אמרתי לך - זה צבע מדהים, פשוט מדהים, לפיאט מדהימה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

בחירה מצויינת, בהחלט אלוהית.

וגם אני די חולני במקוריות, זאת חתיכת מחלה. :lol:

אל תשכח להעלות תמונות כשתסתיים המלאכה.

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

קבוק הבחירה אכן מעולה!

רק עכשיו אני קולט שאתה כבר שנתיים משגע אותי בנושא :shock: .

הקופה שלך קרובה לליבי ואתה יודע את זה , ממתין בקוצר רוח לתוצאה.:-)

Not the sound of silence -ABARTH

פורסם

באמת צבע יפה, האם הציעו לך בהנדסת החלומות לשים לכה קריסטלית?

אם זה היה רלוונטי הייתי מציעה לך צבע שנקרא Rosso Corsa תמיד כדי צבע כזה למכונית איטלקית.

אבל מאחר ועשית את הבחירה בהצלחה ותמשיך לעדכן.

S2000

פורסם

אני גם חושב שהלבן פנינה זה הצבע שהכי מחמיא לקופה ,

חבל שלא תהיה בלעדי בארץ עם הצבע הזה ,

אתה מתכוון לעשות משהו עם המכסה מנוע ?

יוני

• תוכן חדש...