Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

חיבור תאורה קבוע


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7292 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,הידית ברכבי סובארו 88 נהרסה,כלומר האורות דרך לא נדלקים בסיבוב הידית ,רק התאורה הפנימית והאורות חניה הקטנים בצידי הפנסים,אני רוצה לעשות בנתיים חיבור עוקף לנורות ללא החלפת הידית,כי הידית שהזמנתי תגיע רק ביום ראשון-שני ואני חייב לנסוע מחר בערב.

איך אני עושה זאת,להיכן אני מתחבר כדי להדליק את האורות ישירות או דרך מתג,ואיזה פיוז הגנה לשים.

תודה מראש רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

אתה צריך להתחבר לחוט הרלוונטי שיוצא מהידית.

 

הבעיה בכל הסיפור שבגלל זאתה לא מכיר זה יהפוך למיני פרויקט בשבילך לעשות את זה, מעבר לכך אתה צריך לחתוך או במקרה הטוב לפצוע חוטים כדי להתחבר, מה שמאד לא מומלץ.

 

אם כל הסיפור זה עד יום ראשון נראה לי עדיף שתחכה, אבל זאת רק דעתי האישית.

 

אתה יכול אוליי להתחבר ישירות לפנס. תבדוק אם הוא מקבל מינוס קבוע, אם כן תעשה חיבור דרך מפסק ופיוז לפלוס של אורות הדרך.

פורסם

יש חוט שמתחבר לפנסים הראשיים, תוכל להעביר ממנו מפסק לתוך הרכב, אבל באמת יכול קצת להתבלגן...

תנסה אולי למצוא ספר שמדריך אותך איזה חוט של הפנסים נמצא לך שם מתחת להגה ואז תוכל לחבר אותו ישירות עם מפסק למתח קבוע.

...Carpe Diem

פורסם

זה לא סובל דיחוי,יש לי מחר חתונה ליד אשקלון ואני חייב לנסוע,אשמח לעוד תגובות .

עוד משהו שעלה במוחי כרגע,המאורר של המזגן מקבל [+] קבוע אחרי סוויץ,האם אני יכול להתחבר משם דרך פיוז? או שזה יגרום למתח גבוה על הכבל?

תודה,ושוב אשמח לעוד תשובות.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

לא מומלץ לעקוף מערכת !!!!!!! בסובארו המינוס מיתחלף ואל המנורות מגיע פלוס. זהירות קצר !!!.

 

יום טוב יצחק.

:evil:סייג לחוכמה שתיקה :brickwall:
פורסם

קח מונית או בקש טרמפ\תשאיל אוטו מחבר\קרוב....

למה להתחיל להתעסק בחשמל סתם אם אפשר שלא?

 

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

 

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם

קצת הגזמתם, זה לא כזה סיפור שצריך להשאיל רכב אחר...

או שתלך לחשמלאי שיסדר לך מתג כזה זריז (כמה כבר יקח לך?) או שתחפור ברכב עד שתמצא את החוט הנכון ותחבר אותו, או שתסלול קו ישר לנורות מהמצבר ותחבר לו מתג בדרך.

 

צביקה

...Carpe Diem

פורסם

או.קיי הבעייה סודרה,הפעלתי קצת לחץ והידית הגיע היום פירקתי את ההגה ועשיתי החלפה,הכול עובד כמו שצריך.

 

תודה לעונים ויום טוב רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

×
×
  • תוכן חדש...