Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רציתי את דעתכם לגבי המערכת הזו:

רדיו: DVD-JVC DV 5100

קומפוננט:מורל דוטק

רמקולים אחוריים:FOCAL POLYGLASS 690 CV1

מגבר 4 ערוצים לקומפוננט ולאחוריים:לאנזר וויב 431 1200W

סאב:FOCAL A33 800W - אינץ13

ומגבר לסאב:לאנזר וויב 211 360 W

תודה רבה מראש על חוות הדעת, אם למישהו יש הצעות, שינויים(באותו תווך המחירים) אני ישמח.

פורסם

הרבה לא ימליצו לך לקנות את המגבר של לנזר..

אני אישית מרוצה מהם...אבל יש לי הערה...

במקום ה-211 תשקיע עוד טיפה ותקנה את ה-221.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

המגברים...כדאי משהו אחר. אבל כמובן הכל תלוי בתקציב.

פשוט חבל, אתה בחרת רכיבים איכותיים. הרדיו דיסק טוב אני מניח (לא שמעתי את הדגם הנל' אבל JVC מאוד אמינים והוגנים בסך הכל) והקומפ' כמובן. אם אתה לא צריך DVD, אז תוותר ותשקיע במגבר. אני פשוט לא בעניין של DVD וכו', אלא סטריאו נטו.

גם 6/9 בגדול, מיותרים בקליאו.

תבין. 6/9 נותנים באס חזק מאוד, אבל אם שמים סאב טוב שמדייק, אין בהם כל כך צורך. הם רק הורסים. אפשר לשים רמקולים ''6.5 או ''5.25 מאחורה. צריך טיפה להיתנתק מהקטע הזה של 6/9...

דבר חלש...אתה מעיר את החתולים.

אל תפסול אופציה של משומשים. יש המון שמוכרים כאן מגברים משומשים במצב חדש. אנשים מחליפים כל הזמן ציוד, אתה יכול להרוויח מכך.

אתה מוזמן להתייעץ בכל עניין.

בהצלחה

"אני לא יודע אם יש מספיק מגברים בבית..."

פורסם

המגברים מהסדרה הזו דווקה טובים.

הסדרה ויברנט. שלהם מחורבנת (מבחינת הצהרות)בלשון עדינה. אבל מבחינת אמינות. הם טובים (כל הסדרות, חוץ מ1200D שהוא נפילה. מבחינת אמינות).

אבל לסאב של הפוקל אתה חייב מונו בלוק של לפחות 400W RMS נטו. זה סאב שצריך הרבה כוח כדי לזוז.

מנסיון. אז את המגבר הזה לשדרג.

ומגבר השני סבבה לחלקים.

חובה התקנה טובה. ובקליאו. איטום!!!

גלגלצ: דיווחי תנועה ביציאה ממצרים. עומס תנועה ענקי ממחלף סיני עד מחלף ים סוף, משה תיזמן 40 שנה. תודה לך משה.

מודעת מכירה ................ פרויקט איטום על הרכב שלי

פורסם

מענין אותי אם כל החכמים ששוללים פה את סדרת וייב אומרים את זה מניסיון או סתם חוזרים כמו תוכי על מה שהם קראו בפורום בגלל שאותו אחד נתקל במגבר מחורבן של לנזר.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

כן סם, מדובר בקליאו ספורט.

תודה לכל העונים, באמת הטעות שלי שקניתי את האחוריים אם הייתי יכול הייתי מחליף אבל השאלה שלי במה להחליף אותם? בעוד קומפוננט, ואם כן אז איזה?(אני מדבר על החלפה ראש בראש. רק לידע כללי הרמקולים האחוריים עלו לי 1500).

תודה מראש.

פורסם
מענין אותי אם כל החכמים ששוללים פה את סדרת וייב אומרים את זה מניסיון או סתם חוזרים כמו תוכי על מה שהם קראו בפורום בגלל שאותו אחד נתקל במגבר מחורבן של לנזר.
חוזרים כמו תוכי..

זה בדוק..

חח

ליום יום: Alfa Romeo 147 2.0 TS 2002 with 4 Koni & 30mm MAD lowering springs

לאישה: Alfa Romeo Mito Multiair 135HP 2014

לנשמה: Lancia Delta GTi.e 2.0 16v

פורסם

שמע, יש לך רכב מאוד קטן, ולדעתי זה מיותר לגמרי לשים רמקולים מאחורה... אני אומר תמכור או תחליף בחנות (אם הם עדיין חדשים) למשהו אחר או לפחות קבל זיכוי. תסתום את החור של הרמקולים אם זה על המגש בסתם רמקולים פשוטים, ואם זה בדלת גם כן תקנה משהו פשוט, ותשקיע את הכסף באטימה, או בשיפור המערכת...

סם.

פורסם

לא תוכי ולא נעליים.

מדובר על מגברים פשוטים, לא עומדים בהצהרות שלהם.

מתחממים ולא מסוגלים לעבוד בעומס מלא.

ואת זה אני אומר אך ורק מנסיון, אם כל הכבוד ללנזאר פרט לסדרת האופטי דרייב כל השאר הם דיי בינוניים מינוס.(אני אישית חושב שזה זבל, אבל what u pay is what u get...)

אבל מבחינת תמורה למחיר בטווח מחירים למשל שנמכר הוייב 421 אין הרבה מתחרים ראויים ורובם זבל ולא.

אבל ברגע שחוצים את גבול ה1000 ש"ח, יש המון מתחרים הרבה יותר טובים מחברות יחסית לא יקרות אך מכובדות כמו מאק-אודיו וכו'.

under construction..

• תוכן חדש...