Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

השכרת רכב בארה"ב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7289 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים,

בחודש הקרוב אני ועוד חבר מתכננים לטוס לארה"ב לתקופה של בערך שנה על מנת לעבוד לעשות כסף לפני הגיוס וכמובן בשביל החוויה.

כחלק בלתי נפרד מהחוויה אנחנו מעוניינים להשכיר שם רכב לתקופה שבה נשהה בארה"ב (ליסינג כמקובל בארה"ב), באחד מהערבים כאן בירושלים נתקלנו בילדונת אמריקאית שטענה כי היא שוכרת בארה"ב BMW 325 חדשה (היא הראשונה שעלתה לרכב, קיבלה אותו עם 9 מייל במד האוץ') ב249$ לחודש בלבד (+250$ על הביטוח - אני ישראלי ישר שאלתי על הביטוח).

חשבנו על זה ואנחנו גם רוצים להשכיר רכב שנוכל להנות איתו, אין לנו עניין בBMW כמוהה אנחנו חושבים יותר לכיוון של הMINI COOPER S שגם נפוצה שם מאוד, וגם רכב מהנה לנהיגה חמוד והכל (כמובן עד שנגיע למקום כל זה רק רעיונות ומחשבות שנצטרך לראות איך העניין עובד בפועל).

אבל אנחנו רוצים בעודנו בארץ לקבל מושג לגביי ההוצאה שנוכל לתכנן את עצמנו, אז אם למישהו יש אתר של חברות בארה"ב לליסינג אני אשמח מאוד ללינקים.

בנוסף פורסם כאן בעבר ע"י משתמש שחי בארה"ב וחיפש רכב חדש ורצה לתת מושג לגביי המחירים של רכבים יד שנייה, לוח של מכירת רכבים מיד שנייה בארה"ב, בו אתה יכול לבחור את המיקום ואת הרדיוס של המרחק בו אתה מחפש רכב, אשמח לקבל את הכתובת של לוח זה גם כן.

תודה מראש!

פורסם

אין מצב שתוכלו לקחת רכב בליסינג = רכב בליסינג = אשראי.

בשביל לקבל אשראי בארה"ב צריך הסטוריית אשראי (ובאופן אבסורדי גם לא מעט כסף...)

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אין עם זה בעייה מאחר ויש לי בנדוד שחי בארה"ב כבר כמה שנים, יש אשראי, יש ממון ונכנסים והכל, כמעט אזרח אשר אליו אנחנו נוסעים והוא יכול לשלם באשראי ואנחנו נחזיר לו מזומן לפי גובה התשלומים...

פורסם

לפי זה מסתבר שהשוכר יהיה בן דודך, המחיר משתנה לפי הסטוריית האשראי שלו, מיקומו בארה"ב, והמלאי של חברת הליסינג...

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

אוקיי ומלבד המחיר האם תהיה לי איזשהי בעייה לנהוג על הרכב

משום שהוא בן 27 ואני 18 ונהג חדש...

יש צורך ברישיון בינלאומי עבורי או שלתקופה של עד שנה הישראלי מספיק? (מה גם שאני לא נכנס לארה"ב עם דרכון ישראלי אלא אירופאי אז יכולה להיווצר בעייה - רישיון ישראלי - דרכון לא?)

פורסם

אתה חייב רשיון בינ"ל או מקומי

וזה לא משנה איזה דרכון יש לך כל עוד הרשיון הוא בינ"ל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

כמה בעיות עומדות לפניך.

ליסינג- מחוייב ל3 שנים לפחות, כלומר בן דוד שלך ישאר "תקוע" עם הרכב גם אחרי שתעזוב אחרי שנה.

בעיה נוספת בליסינג בגלל שאתה צריך למצוא חברת ביטוח שתבטח אותך,כידוע הביטוח בארה"ב לא עובד כמו בארץ, הביטוח לא נעשה כלפי רכב, אלה כלפי נהג, כלומר נהג שיש לו ביטוח יכול לנהוג על כל כלי רכב שברשותו. ופה הבעיה, קשה למצוא חברת ביטוח שתבטח נהגים בעלי רשיון זר, דבר נוסף הוא גילך הצעיר, ורכב ספורטיבי, מכלול הנתונים האלו, נותנים את התוצאה הבאה:

1:לא תמצא חברת ביטוח שתבטח אותך.

2: תמצא חברה כזאת, אבל היא תקח לך את כל "החסכונות" שבגללם בכלל באת לארה"ב.

כמו כן, יהיה לך גם קשה למצוא חברת השכרה שתשכיר לך רכב, רוב חברות ההשכרה לא משכירות מתחת לגיל 21.

פורסם
(מה גם שאני לא נכנס לארה"ב עם דרכון ישראלי אלא אירופאי אז יכולה להיווצר בעייה - רישיון ישראלי - דרכון לא?)

דיזל, יש לך ויזה לארה"ב בדרכון הארופאי?

פורסם

אפילו לאזרח אמריקאי שהרכב שלו ,בפעם הראשונה שעושים ביטוח על רכב הביטוח פשוט יקר בצורה מחרידה.

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

מוגבלת ע"י מי?

הרשויות הישראליות? - אני לא חושב, כל עוד אתה מגיע בזמן לזימונים, אין הגבלה.

ולאמריקאים בטח שלא איכפת מהגיוס.

מה שכן היום, דרכון אמריקאי עם ויזה לארה"ב מקבל בדר"כ חצי שנה שהייה.

דרכון אירופאי לא זקוק לויזה, ומקבל בדר"כ 3 חודשים אשרת שהייה..

בכל מקרה שיהיה לך בהצלחה, אני בטוח כשתגיע לפה, תבין שזה לא כל כך פשוט כמו שאתה חושב לקנות ולבטח פה רכבים כאלו,במיוחד כאשר אין לך עבר כנהג בטוח בארה"ב, כאדם שמשלם את חובותיו (בשפת העם "קרדיט"), ובתוספת של נהג צעיר על רכב ספורט.

אני משלם הון בשביל הזכות לנהוג בקורבט, ואני אזרח אמריקאי, בן 24, שגר פה כבר שנתיים, עם רשיון אמריקאי ללא עבר של תאונות, ועבר "קרדיט של שנתיים.

פורסם
מוגבלת ע"י מי?

מה שכן היום, דרכון אמריקאי עם ויזה לארה"ב מקבל בדר"כ חצי שנה שהייה.

דרכון אירופאי לא זקוק לויזה, ומקבל בדר"כ 3 חודשים אשרת שהייה..

עם דרכון אמריקאי לא צריך ויזה לארה"ב....:shock:

* צריך לבצע תמיד ברמה גבוהה יותר מאחרים זהו סימן ההיכר של מקצוען אמיתי

* המקום היחידי שבו הצלחה מופיעה לפני עבודה קשה הוא במילון

* ברגע שאתה מתחיל לדבר על מה שתעשה כשתפסיד, הפסדת

* אל תשקיע בהירהורים על העבר, אך אל תשכח אותו

פורסם

התכוונתי לדרכון ישראלי...

הבחור שפתח תשרשור הוא לא אמריקאי, הוא בעל אזרחות אירופאית, ולכן פרטתי את אשרת השהייה שבדר"כ מקבלים עם הדרכונים השונים..

מין הסתם אם אתה אזרח אמריקאי, אתה לא צריך ויזה...

• תוכן חדש...