Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איך הרדיו דיסק הזה ?

יש דיליי בין השירים ?

מומלץ בכלליות ?

הרדיו דיסק מגיע מארצות הברית האם התדרים מתאימים לארץ ? ואם לא האם אפשר לשנות את התדרים ?

דרך אגב המחיר 200$

אני מאוד יאריך את זה אם תענו כמה שיותר מהר כי פשוט אח שלי בארצות הברית והיום יש סיילים בגלל יום העצמאות, אני יודע שנזכרתי קצת מאוחר אבל לא נורא.

פורסם

אנשים מה קורה איתכם ?

אני רואה בפורום הזה כל כך הרבה מומחים ואף אחד לא יכול לעזור לי עם הרדיו דיסק הזה :?:

מה אם אני לא מדבר על רדיו דיסק שעולה 3-4K אז אין התעניינות ?

פורסם

אז ככה אני קיבלתי השבוע את ה pionner 850 premier מארה"ב וזה hu מעולה אני חשוב שהוא עולה בסביבות 350-400$ מחיר רגיל אבל אם אתה אותר שיש מבצעים אז אולי תמצא בזול יותר הdelay הוא זניח וכיול לרדיו עולה בערך 150 ש"ח

פורסם

התקציב הוא 200-300$ מה שאני צריך זה המלצה לרדיו דיסק טוב בתקציב הזה כשהדגש הוא על MP3 לפי מה שאני מבין יש דגמים שהדיליי בMP3 הוא גדול.

אני לא הכי מתמצה בתחום כל שזה יעזור לי מאוד לשמוע המלצות (כולל התדרים לארצנו הקטנה שלא תואמים לארה"ב)

פורסם

הקלריון למיניהם מיוחדים בזה שהם יודע לתפעל וידאו , אם אתה לא מתכנן להכניס מסכים של טלוויזיה לאוטו אין לך מה לחפש אצלם .למרות שהם אחלה מכשירים.

לפי מה שהבתני מקריאה בפורומים שונים בחו"ל לקנווד יש בעיה רצינית עם באסים , אין לא כאלה , הקנוודים כנראה לא ממש יודעים להפיק באס כמו שצריך , תופעה מוזרה שדיברו עליה הרבה בחו"ל , מעבר למה שקראתי אני לא יודע להגיד לך עליהם .

המלצה שלי , לך על אלפיין , ה9807 יודע את העבודה והוא איכותי וטוב, על תנעל עליו כי ליותר מתקדמים שלהם יש פונקציות מתקדמות מאוד שאמורות לתת סאונד מעולה .

אני חוקר את התחום לעומקו בימים אלו לקראת קניית מכשיר משלי , וכרגע מי שמובילים הם אלפיין ואחריהם JVC שני אלו מכל דגם יעשו את העבודה ויעשו אותה טוב .

פורסם

1. התדרים של הרדיו של האלפיין מתאימים לארץ ?

2. איך ה pioneer deh-p7500mp ?

3. האם התדרים של הפיוניר מתאימים לארץ ?

4. במקרה שהתדרים שלהם לא מתאימים האם אפשר לשנות זאת ?

פורסם

1. כן , צריך לשנות איזה הגדרה , זה כתוב בספר של הרדיו

2. לא ממש התעמקתי בו , הטיונר טיפה יותר רגיש שזה טוב , יחס רעש לסיגנל פחות טוב יחסית לאלפיין למרות שיש טענות שזה לא חשוב , הוא אחלה אבל לא בטוח שהוא בתקציב שלך . בכל אופן יש רדיו עם צעצועים ויש צעצועים עם רדיו והפיונייר מוביל את הקטגוריה השניה , אני לא אוהב אותו אבל אם אתה אוהב דולפינים אז סבבה.

3. כנראה שלא

4. הולכים ליבואן ומשלמים לו כדי שיסדר את זה, אני הייתי מרים אליו טלפון כדי לוודא שזה אפשרי לפני שהייתי קונה .

לאחר התעמקות , הגעתי למסקנה שהאתר של פיונייר הוא האתר הכי גרוע מבין החברות הגדולות , הוא ממש ממש זוועה , בהתחלה הייתצי אופטימי ואז הלכתי לחלק של ההשוואות באתר ולא היו נתונים על המכשירים בכלל אלא רק תמונות , באותו הרגע סגרתי אותו ובזה זה נגמר , ולעניין : לא מצאתי נתונים חדשים עליו ובטח לא את הנתון החשוב מכל הTHD המהולל.

לקנווד כנראה יש בעיה עם באסים בסדרות האחרונות אז אני נטשתי את הכוון שלהם בכלל.

פורסם

THD הוא לא נתון חשוב, בכל המוצרים של החברות הבינוניות ומעלה הנתון מספק.

שטות גמורה היא להגיד שאם אתה לא מחפש שליטה על DVD אין טעם ללכת על קלריון. גם המוצרים של אלפיין וJVC למשל יכולים לשלוט על DVD.

לקלריון מוצרים טובים ומשתלמים מאוד תמורת המחיר.

לא בכל דגמי האלפיין ניתן לשנות את התדר, 205 יוכל לענות באילו כן ואילו לא.

פורסם

אם THD ו רעש לסיגנל הם נתונים זניחים בכל חברה ממוצעת , ע"פ איזה מתונים אפשר למדוד את האיכות של המערכת ? לי נראה ששני הנתונים הללו הם האינדיקציה הטובה ביותר לאיכות , כמה רעש יש חוץ מהסיגנל וכמה הסיגנל מדוייק .

• תוכן חדש...