Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 8372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני לא רוצה להידחף לכם לדיון על איזה נתון יותר חשוב אבל בכל זאת אולי מישהו מכיר את הרדיו דיסק של קנווד kdc-x569 ויכול לתת חוות דעת לגביו ולגבי המגבר של JL דגם E4300

פורסם

CDX-L410 לדגם הזה של סוני יש יחס סיגנל לרעש של 65 דציבלים .

והדגמים של בלאופונקט קולטים רדיו ברמה של56 דציבלים .

ולJVC ישנים יותר יש THD של 0.8

זה הכי טוב שהצלחתי למצוא נכון לעכשיו .

א. לא ענית לשאלה שלי : לפי איזה נתונים צריך לשפוט מערכת ?

ב. לפי מה שהבנתי מהאתר של קננווד הRMS המקסימלי הוא מתחת ל 1% THD ז"א ההספק המקסימלי המכונה RMS הוא נתון שמתייחס למצב שבו ה THD נמוך מ1% , ככה שכל עוד אתה מתחת להספק בRMS אתה מתחת ל1% THD וברגע שעברת את ההספק הזה אתה מעל 1% THD .

 

לגבי הקנווד המדובר , אני שוב אומר שלפי מה שנכתב בפורומים זרים , לקנווד יש בעיה עם באסים וזה לא דבר שמזלזלים בו .

פורסם

THD של 0.8 הוא מתחת ל1%. יחס לאות של רדיו זה משהו אחר, גם יחס אות של פטיפון הוא נמוך בהרבה. דיברתי על יחס אות של מגבר ושל CD .

 

מערכת שופטים לפי איך שהיא נשמעת ולא לפי נתונים.

מדידה של חברה אחת איננה זהה למדידה של חברה אחרת לכן גם קשה להשוות בין הנתונים.

יש מקרים מסויימים שבהם למשל אתה רוצה נאמר לבנות סט קומפוננט בעצמך , לבחור את הדרייברים ולבנות את הקרוס אז התאמה בין הדרייברים תוכל לעשות לפי גרף הענות למשל אך עדיין תצטרך לדעת איך הם נשמעים בשביל התאמה מוחלטת לטעמך האישי.

 

ברגע שאתה נכנס לCLIPPING הTHD אכן עולה ולכן תשמע דיסטורשיין. אך כאשר משווים RMS נקי תמיד מדובר בפחות מ1% THD (לא מדובר על מגברי שפורפרות בעלי עיוות גבוה יותר).

 

אם אינך יודע מה זה CLIPPING תעשה חיפוש בפורום רשמתי על זה הרבה פעמים והסברים ארוכים ומפורטים.

 

לגבי הקנווד, אני לא מכיר את המכשיר. אם זאת אני די סקפטי שיש בעיה בבאסים, יתכן והסיגנל ביציאה לסאב חלש ביחס לשאר היציאות וכאן אולי הבעיה.

לא כל מה שנאמר בפורומים בחו"ל הוא קדוש (במיוחד תלוי באיזה מהם) יש חלק מהם מעולים וחלק עם אנשים שממש לא יודעים מה הם מדברים (כמו בכל פורום אחר בעולם) לכן גם מה שנכתב שם יש לעיתים לקחת בערבון מוגבל (אחרי שוטטות ארוכה בכולם כבר לומדים להכיר מי יודע מה הוא מדבר ומי לא). רוב הגדולים מתרכזים בCARSOUND.COM.

×
×
  • תוכן חדש...