Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פחחות וצבע ב-1500 ש"ח?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום רב!

חבר שלי בירר אם כדאי לו לתקן בעיות פחחות בפיאט אונו שלו וקיבל כמה הצעות מסביב ל-1500 ש"ח של פחחות + צבע (קומפלט לכל הרכב). יש לציין שההצעות הנ"ל באו ממוסכים באיזור פלסטיני, שלמרות שהם נראים מוסכים רגילים לכל דבר וענין אינני יודע את רמת המקצועיות שלהם. אני כן יודע לגבי עבודה שראיתי אודי 85 שצבעו באחד המקומות שבהם הוא קיבל הצעה של 1500 ש"ח ואיכות העבודה נראית טוב מאוד. (צבע חלק, בלי פיצוצים נזילות וכו').

מה דעתכם? האם משתלם לעשות תיקון כזה? האם מחיר כזה הגיוני לעבודה ברמה סבירה? (בכל זאת מדובר רק בפיאט אונו - לא רכב חדש...)

אם זה עוזר הצבע יעבור מלבן (כרגע) לכחול כהה או שחור.

תודה מראש,

שחר

:agrue:
  • תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

אני חושב שהגיוני למדי ,כאילו זה בסה"כ אונו לא שחס ושלום אני מזלזל פשוט מה כבר אפשר להרוס גם אם לא יצא הכי טוב, ואם אתה אומר שראית עבודה שנעשתה שם והכל תקין ומקצועי אז למה לא? עבודה ערבית לא תמיד מתבצעת על ידי ערבים חחח

!Blue Subaru Impreza

פורסם

מסכים, אבל בכל זאת זה קצת מדאיג ורציתי לשמוע דעות של אנשים שקצת מכירים בנושא ואולי יודעים על מישהו שעשה איך התוצאות ברמת המחירים הזאת וכו'?

תודה

פורסם

אני בטוח שחלקם עושים עבודה לא פחות טובה ואפילו יותר.

השאלה היא :

שווה לקחת סיכון ? :nono:

ולמה :

סיבה ראשונה :ישנו סיכוי שזה :wave: מה שתעשה לרכב .

סיבה שנייה ::2gunfire: .

אם שתי הסיבות אינן מוצדקות,ארצה לשמוע.

פורסם

אוקי, למה שאני יעשה בי בי לרכב? (גניבה?) - אם הבנתי נכון לא נראה לי שיגנבו אותו מתחת לאף שלי אם אני שם ושנית מדובר במקומות שמטפלים הרבה אנשים ישראלים ולא סתם מקום ואם אין להם סיבה לגנוב רכבים יותר סבירים למה שיקחו את שלי?

סיבה שניה - יותר סיכוי למות מרכבת... :(

פורסם

לדעתי לך על זה.

לא תמיד המחיר היקר, מצביע בהכרח על טיב.

לפעמים המילה טיב, היא תרוץ להפציץ במחיר.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

דויד MZR - בכסף הזה - אתה בקושי קונה חומרי צביעה איכותיים מספיק.

במחיר כזה , אין סיכוי שיעשו עבודה טובה.

עדיף שכבת צבע מקורית במצב בינוני

משתי שכבות צבע שהשנייה צבועה ברמה גרועה.

If living is for learning

Then dying is forgetting

פורסם

לאור כל הדעות החיוביות אני חייב לשאול - מאיפה לך שבאמת אי אפשר לקנות חומרים בסכומים כאלה? תחשוב שהחומרים הם ללא מיסים (רשות פלסטינית) והעבודה זולה יותר...

פורסם

השאלה היא מהן הציפיות.

אם הן בהתאמה למחיר, אז סבבה. הבחור יקבל את מה ששילם עבורו (לא שזה רע בהכרח), אבל כמו שכתבו לפני, בקושי צבע נורמלי עולה את הסכום הזה.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
דויד MZR - בכסף הזה - אתה בקושי קונה חומרי צביעה איכותיים מספיק.

במחיר כזה , אין סיכוי שיעשו עבודה טובה.

עדיף שכבת צבע מקורית במצב בינוני

משתי שכבות צבע שהשנייה צבועה ברמה גרועה.

ראיתי חלק מהעבודות שלהם ,ואני יכול לומר לך שהתרשמתי .

ראיתי גם עבודות של חידוש פנים הרכב - מקצועי מאוד.

הבעיה שלי היא חוסר הבטחון במקומות כאלה גם אם "מלא ישראלים בפנים".

Guest רונאלדיניו
פורסם

לא מזמן ראיתי, על אותו סוג רכב (קליאו), עבודה ב - 2000 ש"ח אצל הבני דודים, ועוד עבודה ב - 9000 ש"ח אצל אחד הטובים בתחום בארץ. כמובן שאני לא מוסיף הרבה ואתם יכולים לתאר לעצמכם את הפער העצום באיכות העבודה...

יש כאן לקח חשוב שצריך להפנים - את הרכב שעשה עבודה ב - 2000 ש"ח, והבעלים ניסה לחסוך, והיה מבסוט שהתמורה ביחס למחיר היתה סבבה, אפשר היום לשלוח לגריסה... הקיץ עשה לרכב רע. יש המון פיצוצים וסדקים, שהדרך היחידה להיפטר מהם היא פחחות וצבע כוללים מחדש (או כאמור לשלוח את הרכב לגריסה :-)).

מנסיון חיי הקצר, למדתי להקשיב למנוסים ממני - לעולם לא לבחור בחלופה הזולה ביותר! בעתיד (אם לא הקרוב אז הרחוק) תגלו שהיא לא היתה משתלמת. לא צריך לבחור גם בחלופה היקרה ביותר, אבל תזכור שאם אתה עושה פחחות וצבע ב - 1500 ש"ח, בעתיד הקרוב תצטרך לעשות שוב. לדעתי עדיף לחסוך לפחחות נורמלית. אחרת זו זריקה של 1500 ש"ח. (מה גם שזה כסף שעדיף שיישאר אצלנו, ולא יעבור לבני דודים, אבל אני דיי בטוח שזה לא מהווה שיקול עבור חבר שלך :-().

מתי כבר נקבל החלטות לא רק על סמך מחיר? שמעתי לא פעם שבאירופה רגישים הרבה פחות למחיר ולאיכות יש משקל הרבה יותר גבוה.

רון

פורסם

למוטי - איזה עבודות בדיוק? אם תוכל לפרט...

לרון - לאירופאים יש כסף, ולנו אין...(לאירופאים אין בני דודים, ולנו יש...) :)

פורסם

מתי כבר נקבל החלטות לא רק על סמך מחיר? שמעתי לא פעם שבאירופה רגישים הרבה פחות למחיר ולאיכות יש משקל הרבה יותר גבוה.

רון

כשנקבל משכורות כמו באירופה :-)

Guest רונאלדיניו
פורסם

אני לא בקיא במחירים באירופה אבל אל תשכחו שגם הפחחים והצבעים שם חיים האירופה... ז"א שאמנם המשכורות של כולם גובהים יותר, אבל זה כולל את הצבעים והפחחים. אני מאמין שהמחירים שלהם גבוהים בהשוואה לארץ, "צמוד למדד המחירים לצרכן" :-)

פורסם

חברים יקרים תפסיקו לדבר שטויות.

רק על עצמי לספר לא אהבתי,אבל האמינו לי שאני מתמצא בנושא.

לפיאת אונו דרוש 1 ליטר צבע,חצי ליטר מקשה,ו 10% טינר מס' 1.2.3.

כך שבערבוב מקבלים 1.6 ליטר צבע,זה מספיק לצבוע את האוטו שתי שכבות,ועוד ישאר כרבע ליטר.

מחיר החומר שכתבתי אינו עובר את ה-500 ש"ח.

בברכה

דוד

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7293 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...