Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קורס נהיגה מתקדמת

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7282 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עד כמה שווה לי להשקיע 1000-1300 ש"ח בקורס כזה? האם 4-5 שעות יספיקו לי על מנת להכיר את הרכב שלי כמו שצריך? (ברשותי רשיון קצת פחות משנה(

תנו לי עצה בבקשה.

• תגובות 37
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

דיברו על זה לא מזמן,ובכל מקרה אם אתה נהג חדש זה עוד יותר מומלץ,לומדים שם דברים שלא למדת אצל המורה נהיגה הרגיל.

שווה בטרוף. רן.

opel astra,כבר מרגישים יותר טוב

פורסם

שווה מאוד!!!

וזה הרבה פחות מהמחירים שציינת. בתור אחד שעבר קורס כזה, ושבוע הבא הולך לעוד אחד, ממליץ בחום.

אגב, הנה מה שהיה בקורס שלי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=115732&highlight=%E7%E5%E5%E9%E5%FA+%EE%F7%E5%F8%F1

אורן

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם

היה פעם ת'רד (שאני לא יכול לימצוא)

על קורס נהיגה מתקדמת בקבוצות ועד כמה שהבנתי הם הצליחו להשיג הוזלה

מה דעתכם ששוב נאסוף קבוצה וניגש לקורס

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

ILAN GRS כתב: "עד כמה שווה לי להשקיע 1000-1300 ש"ח בקורס כזה? האם 4-5 שעות יספיקו לי על מנת להכיר את הרכב שלי כמו שצריך? (ברשותי רשיון קצת פחות משנה."(

זה פשוט לא קשור להכרת הרכב. בקורס כזה תקבל היזון חוזר לנהיגה שלך, תלמד לעשות כמה דברים נכון ותיפטר מהרגלים רעים. בנוסף, ולא פחות חשוב, תלמד להכיר במגבלות (שלך ושל הרכב) ומה לעשות כשדברים משתבשים. יותר ממומלץ, ומומלץ יותר מפעם אחת.

פורסם

בכיף

עכשיו צריך להתקשר למסלולים (או שאתם מכירים מקום אחר?) וליראות אם ההוזלה עדיין בתוקף

עוד מישהו מעוניין?

רנה דקארט אמר:אני חושב משמע אני קיים

גארי קספרוב אמר:אני טוב כי אני חושב 5 מהלכים קדימה

זיגמונד פרויד אמר:כשאתה חושב על משהו תחשוב עליו דרך כל 4 הכיונים ולא דרך כיון אחד הכיון הישיר

פורסם

שווה.

ממליץ על אלטנרנתיבי, במיוחד על דני.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם
בכיף

עכשיו צריך להתקשר למסלולים (או שאתם מכירים מקום אחר?) וליראות אם ההוזלה עדיין בתוקף

עוד מישהו מעוניין?

כן, אני מעוניין, וכנראה שאני אוכל להביא לפחות עוד 2 חברים.

זה "Bring Your Own Wheels", נכון? :)

Peugeot 306 XR '96

1.4l Petrol

פורסם

אני רואה שהמון מחברי הפורום מעוניינים לעשות את הקורס הזה.

ואולי אם נצליח להשיג מחיר זול, עוד כמה אנשים יצטרפו.

תנסה בבקשה היום להשיג מחירים.

אין על מי לסמוך רק על אבינו מלכנו שבשמיים.

• תוכן חדש...