Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7299 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

"אך אחד לא מכריח אותם לקנות 4 גזים ב 17K ש"ח , אבל הם רצים לקנות."

מכשיר 4 גזים, לא דומה לאינדיקטור ובסיס מגנטי.

היום המכשיר 4 גזים במודה, לאחר התקנות החדשות, על זיהום האוויר בטסט.

דוד מזרחי נפטר ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

פורסם

המוסך אמור לבצע בדיקה עם אינדיקטור ובסיס מגנטי לקבוע את מקור העקמומיות.

אגב צלחות לא מתעקמות סתם, כך שיתכן שהצלחות עברו התחממות חזקה עקב בלימה ממושכת בירידה או הרגלי נסיעה אגרסיביים. ואם כן ניתן להבחין בסימני התחממות על הצלחות, הם הופכות לסגולות מעט, ונראות כמצופות גלזורה.

אני מצליח להבין את הסיבה לשינוי הצבע ולציפוי שנוצר כתוצאה מבלימה ארוכה. הייתי שמח אם תוכל להסביר מהי אותה בדיקה עם אינדיקטור ובסיס מגנטי. גם לינק יספק את הסקרנות שלי.

אבי.

פג'ו 306, NFZ, 1997

פורסם
למה שלא יחליפו קודם חיישן חמצן, ממיר, עוד איזה חיישן ומנוע לקינוח...

כי אין הרבה לקוחות שיתחילו להוציא 2K בלי הוכחה ונתונים שאכן אחד מהרכיבים הללו תקול.

כל לקוח, גם כזה שלא מבין לא יסכים לשלם סכומים גדולים מבלי להיווכח שאכן יש בעייה (אבל תמיד יהיו יוצאים מן הכלל כמובן...)

Veni Vidi Vici

פורסם

היי חזרתי הייתי בפנצריה הוא הוצא כל גלגל וגלגל אך הוא אמר לי שכל ה4 גלגלים מאוזנים ב100 אחוז תודה בכל זאת צביקה היה שווה לנסות.

אני רואה שקצת חרגתם מהנושא שעליו ביקשתי עזרה התחלתם לדבר על גזים אני יודעה :bad-word: אולי תסבירו לי על זה קצת :mm_blush:

בני נדמה לי שהבעיה יותר בכיוון שאתה אמרתה חופשיות במערכת ההיגוי אםתוכל לתת לי על זה יותר פרטים אני ישמח

:king: פז'ו205 שנת 95 1100 סמ'ק :oops: מ0-100 12.5 שניות:ladysman:
פורסם

העלאת הרכב על ליפט יכולה לתת אינדיקציה על מצב החופש בגלגלים ו/או בהגה. האם כאשר אתה מסובב את ההגה מצד לצד יש קולות נקישה חזקים ?

אני עדיין חושב שהבעייה אצלך בצלחות הבילום הקדמיות. מתי הוחלפו ברקסים לאחרונה ?

פורסם

זה לא ברור מה שכתבתי אתמול?

שלום.

ניראה לי שכולם ממהרים ומפספסים את הנקודה.

אני מתיחס לתענה בצורה מדויקת "ההגה רועד בזמן לחיצה על דושת הבלמים"

הבחור לא ציין עם דושת הבלם רועדת או בטעות או היא באמת לא רועדת.

עם ההגה רועד בזמן האטה ודושת הבלם לא אז הבעיה לא בבלמים אלה חופש במערכת ההיגוי.

לדוגמא חופש בקצה הגה יכול לגרום לתופעה.

אגב כאשר יש חופש במערכת ההגוי הדבר יכול לגרום לתופעה של רעידה בבלימה בדיוק כמו צלחות בלם מעוותות.

בברכה בני ל.

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

חופש מערכת היגוי בא לידי ביטוי במשיכה בהגה, חוסר יציבות בנסיעה מהירה, ורעשי נקישות, יותר מאשר רעידה בבלימה.

שוב, כנס למוסך לבדוק את צלחות הבלמים. על הדרך אפשר לבדוק את חופשים במערכת המיתלה הקדמי.

פורסם

בני כאשר אני לוחץ על הבלם אז ההגה רועד ולא שום חלק אחר באוטו רק ההגה הוא חשבתי שזה ישפיעה על הכיוון של האוטו יעני האוטו יסטה שמאלה או ימינה אבל לא הוא ממשיך ישר ודושת הבלם לא רועדת!!!

:king: פז'ו205 שנת 95 1100 סמ'ק :oops: מ0-100 12.5 שניות:ladysman:
  • תוכן חדש...