Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה יש לי רדיו טייפ של קנווד ואני רוצה להשתדרג. בעיקרון כל המוסיקה שלי נמצאית על הנגן MP3 שלי אז הייתי רוצה פנל שאפשר יהיה לחבר אליו את הנגן בקלות. עכשיו מה שאני עושה זה משתמש בקלטת שנכנסת לרדיו טייפ ומתחברת לנגן שלי אבל העוצמה שאליה אני יכול להגיע היא די מוגבלת. אני רוצה פנל שיתמוך בMP3 ואם אפשר גם AAC (זה לא ממש חשוב). בעיקרון אני רוצה פנל של פיוניר אחרי שהתייעצתי עם חברים שמבינים בתחום, רציתי לשאול אתכם מה אתם ממליצים לי...עדיף אולי אלפיין?

מה ההבדלים? איזה דגם אתם ממליצים לי?

ועוד משהו שממש חשוב לי: שיהיה כפתור PAUSE וכפתור MUTE/ATT

אני מעדיף לקנות יד שניה מאשר חדש והתקציב שלי הוא עד 800-900 שקל...

פורסם

השאלה איך הוא מבחינת איכות, וכמה הוא יכול להגביר את מה שאני אחבר אליו?

אני רוצה HU טוב וJVC הם לא הכי חזקים יש לחבר שלי פנל של JVC והוא מרגיש כמו צעצוע.

פורסם

כמה הוא יכול להגביר?? השאלה אם תחבר אליו מגבר... אם מדובר בהגברה פנימית שלו הוא מסוגל להפיק 20 וואט RMS לכל ערוץ (4 ערוצים).

תשמע JVC חברה לא רעה בכלל ל-HU ויש לי פנל שלהם ברכב אחד ואני מרוצה מאוד, כמה שנים ועושה עבודה

מצויינת!!

רק תדע גם כי לא ניתן לאכול את העוגה ולהשאירה שלמה כאשר אתה רוצה "פנל הכי חזק" בתקציב צחוק.

היום החזקים ב-HU הם אלפיין וקלריון כאשר לדעתי אלפיין טובים במעט, אך תדע שכל HU של אחת מהחברות

יעלה לך סכום של פי 2-3 מהתקציב שלך.

תמיד תצטרך להתפשר על משהו, לא המלצתי לך משהו היה לי ניסיון איתו/רקע או כל דבר אחד, יש לחבר שלי אותו

והוא מרוצה מאוד וכן גם הוא היה בדילמה מה לקחת לאחר שיש לו אייפוד שמחובר אליו (הוא לא משתמש בדיסקים).

לבסוף מצאתי לו את הרדיו-דיסק הנ"ל והוא עושה אצלו עבודה מדהימה, מרוצה הבחור עד הגג במיוחד עם כניסת

AUX מקדימה.

* טעמה המר של איכות ירודה נשאר זמן רב לאחר שפג טעמו המתוק של המחיר הנמוך.

* ההתפשרויות של היום, הם הנורמה של המחר

פורסם

לא עדיף פיוניר? נגיד DEH P5850P? אני יודע שיש לו AUX מאחורה ובאוטו שלי יש מקום לצ'יינג'ר בדיוק מתחת לפנל אז אני אוכל אולי להוציא את הכבל משם (אפשר לעשות דבר כזה?), תעזוב שניה בצד את הכסף השאלה אם הוא הרבה יותר טוב? מבחינת עוצמה הוא מספר 22X4 ואני יודע שלפיוניר יש אקולייזר הרבה יותר טוב...

מה אומר הדוקטור?

פורסם

הפנל של פיונר עדיף על JVC וכן אפשר לעשות מהחיבור של הצנג'ר כניסת AUX

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

ואיזה דגם אתם ממליצים? שיהיה יותר פשוט מה 5850 אבל שיתאים לצרכים שלי, אני לא מתכוון לחבר אליו שום מגבר או רמקולים מיוחדים ככה שלא אכפת לי איזה יציאות יש לו.

• תוכן חדש...