Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7302 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

זה נראה לי מקום מתאים לפרסם את ההודעה משום שלאנשים כאן יש כנראה נסיון בדברים מהסוג הזה.

אני רוצה לצבוע שלדה של אופנוע(שטח במקרה הזה) Rims,ומשולשים בצבע הנ"ל(כמו השלדה)

מישהו יודע בערך כמה זה הולך לעלות?

תודה.

ZX-10 FLAME.jpg

פורסם
שלום,

זה נראה לי מקום מתאים לפרסם את ההודעה משום שלאנשים כאן יש כנראה נסיון בדברים מהסוג הזה.

אני רוצה לצבוע שלדה של אופנוע(שטח במקרה הזה) Rims,ומשולשים בצבע הנ"ל(כמו השלדה)

מישהו יודע בערך כמה זה הולך לעלות?

תודה.

הייתי בודק אצל "ארז דרור"....הבחור חזר מארה"ב לא מזמן, אחרי שזכה בכמה פרסים על עבודת צביעת האופנועים שם.....

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הקושי בצביעת שילדה, במיוחד עם היא מאלומניום היא בצביעה בחומרים הנכונים שלא יתקלפו אחרי כמה חודשים, והתאמה של החומרים הנ"ל לצבע הרצוי...כמו כן פרוק מלא של האופנוע לצביעה אמיתית...יש דרכים רבות לצבוע אלומניום והטובות שבהם מצריכות ניסיון, מקום וידע, אם הגימור והמקצועיות חשובים לך, אין ברירה אלה לתת את האופנוע למומחה לצביעה, כל קיצורי הדרך גם ניראים כך כעבור זמן מה....רן

פורסם

השלדה לא מאלומניום,השלדה היא שלדה של TS(מחוזקת,לא שזה משנה משהו)והיא מפורקת לגמרי,רק השלדה.

עשויה מברזל.

צריך אגב לעשות גם Sandblasting,לפני זה.

פורסם
השלדה לא מאלומניום,השלדה היא שלדה של TS(מחוזקת,לא שזה משנה משהו)והיא מפורקת לגמרי,רק השלדה.

עשויה מברזל.

צריך אגב לעשות גם Sandblasting,לפני זה.

השילדה שלך לא מאלומיניום (אופנועי שטח בד"כ עם שילדות עריסה מברזל)

הצביעה שבתמונה היא צביעת אדום סוכריה או משהוא דומה והיא צביעה מאוד יפה, רק שבשטח היא תאבד מהיופי שלה.

הייתי ממליץ לך על צבע אדום רגיל שדומה בגוון אבל בלי הברק.

פורסם

כבר אמרתי שהשלדה לא מאלומניום,רק הדגמים החדשים עברו לאלומניום,מ97 אם אני זוכר נכון.

אני מודע לכול התוצאות של הנסיעה בשטח,בכול זאת מעוניין לעשות אותה.

פורסם

צביעה של שילדת מתכת פשוטה יחסית...ניקוי יסודי, הזרקת חול, שיפשוף, צבע יסוד נגד חלודה ליטוש עדין נוסף, שוב צבע נגד חלודה וצביעה בגוון הרצוי לך ואז כמה שכבות לאק....השאלה הנישאלת האם זה מה שאתה רוצה לאופנוע שטח?-רן

פורסם
כבר אמרתי שהשלדה לא מאלומניום,רק הדגמים החדשים עברו לאלומניום,מ97 אם אני זוכר נכון.

אני מודע לכול התוצאות של הנסיעה בשטח,בכול זאת מעוניין לעשות אותה.

דבר עם ארז דרור ותתיעץ איתו.

רוצה להוזיל עלויות ? פרק את החלקים ושלח רק אותם לצביעה.

לידע כללי - הלהבות שבאופנוע הן עבודת יד ולא הדבקות, פשוט אומנות!!!

פורסם

הוחלט על פאודר קואטינג,לפי מה שאני יודע ארז דרור לא עושה את זה.

ידוע לך במקרה כמה יעלה פאודר קאוט לשלדת ברזל,בצבע הזה?

דובדבן הנה דוגמא:

A4_picture_250.jpg

פורסם

מפעל חצם מבצע צביעת אבקה, 03-9326116 בקש את אליהו.

שאל אותו איזה צבעים יש ואם ניתן להשיג צבעים אחרים.

אין לי ניסיון איתם אבל דיברתי איתו בטלפון ואני כנראה יתן להם לצבוע חלק באבקה.

ראיתי כמה עבודות שהם עשו ויצא ממש יפה.

פורסם

תודה על האימל,שלחתי לו הודעה אם יש סיכוי שהוא יעשה את זה.

שלדה כזאתי אני יכול לצבוע לך בשחור מט משהו משהו :)

• תוכן חדש...