Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

Lanzar Max12 VS Pionner 306C

דילמה די קשה, המגבר BOSS C650 ( מקורי של בוס לא כל החיקויים למיניהם)

מוציא בגישור 500 וואט נקי וכ 200 וואט RMS.

על המגבר יושבים כבר מקדימה קומפ' PULSE 5.25.

עכשיו אני בדילמה קשה לגבי בחירת סאב, שאלתי כבר אנשים והדעות די חלוקות.

אני מחפש סאב חזק אבל מדוייק שלא ימרח לי יותר מדי ויהרוס שירים.

בינתיים אני יותר נוטה לכיוונו של ה LANZAR MAX12.

תודה מראש, אשמח לשמוע דעות ותגובות של אנשים!

פורסם

די נעול, התקציב שלהם מתאים לי בול, 450 שקל ללא תיבה זה המחיר שאני מוכן להשקיע ות'אמת שמעתי דגם של פיוניר, 600 וואט והוא די הרעיד לי את האוטו( רכב קטן, לא צריך הרבה )

בכל מקרה, אשמח לשמוע מה מומלץ מבין השתיים?

תודה מראש.

Guest תמיר .א.
פורסם

משתי אילו, אתה תקבל אותה תמורה כמעט משניהם, בשביל ביצועים דומים הלנזר ידרוש תיבה קצת יותר גדולה, אבל הוא טיפה חזק יותר.

אם אתה מחפש סאבוופר גם מעולה במחיר הזה, אני ממליץ על Sony XS-L122P5

אפשר למצוא אותו באתר www.e-net.co.il ובעוד כמה אתרים, המחיר נע בסביבות ה475 שקלים,

הסאב הזה מפיק תדרים יותר נמוכים משאר הסאבוופרים שציינת, לדעתי איכותי יותר וההספק האפקטיבי קרוב לפיוניר, אבל לא ממש רלוונטי, משום שעם המגבר שלך לא תגיע להספק שעולה על 300W בגישור,

לכן אם תשאל אותי אני ממליץ סוני.

תמיר

פורסם

אםם תודה על ההמלצה אבל אני מעדיף או את הפיונר או את הלאנזר, די נעול על אחד מהשניים אשמח להמלצות נגד ובעד, אם אין ביניהם הרבה הבדל אלך על הפיוניר וזהו.

פורסם

מודה לכולם על התשובות אבל אני רואה שלא הולך לצאת מפה משהו כי כל אחד אומר לי דגם אחר מה שגורם לי ליותר בלבול, עד שצימצמתי את המאגר ל 2 סאבים בתקציב שלי, הבאתם לי עוד.

בכל מקרה אני מודה לכולם, אני מקווה לשמוע אותם לפני שאני קונה אחד מהם, במידה ולא, ניסוי וטעיה תמיד עבד.

פורסם
מודה לכולם על התשובות אבל אני רואה שלא הולך לצאת מפה משהו כי כל אחד אומר לי דגם אחר מה שגורם לי ליותר בלבול, עד שצימצמתי את המאגר ל 2 סאבים בתקציב שלי, הבאתם לי עוד.

בכל מקרה אני מודה לכולם, אני מקווה לשמוע אותם לפני שאני קונה אחד מהם, במידה ולא, ניסוי וטעיה תמיד עבד.

אתה צודק ב200 אחוז.. היום דיברתי עם מישהו ששמע וחיבר לרכב שלו 11 סאבים לפני שהחליט מה הוא אוהב ורוצה. הכי טוב תשמע כמה שיותר דגמים ותחליט לפי האוזן שלך..

בהצלחה.

פורסם

אוק תודה רבה, ידוע לך אולי על חנות שמוכרת סאבים אבל גם נותנת את האופציה לשמוע אותם לפני הקניה?

פורסם

אין הרבה חנויות/מתקינים נדיבים כאלה... תבוא למפגשים של הפורום, תכיר אנשים מהפורום שגרים לידך - אני בטוח שיעזרו לך.

פורסם

למרות שניראה לי שלא אהבת את התגובות של חבריי הפורום, וניראה לי שגם החלטת איזה סאב כבר ליקנות, אומר לך את דעתי האישית לגבי הסאבים שבחרת: האחד נבלה והשני טרפה. תחליט אתה איזה כינויי מתאים לכל אחד מהסאבים הנ"ל. בכל מיקרה, אני ממליץ לך לישמוע את הסאבים הנ"ל וגם סאבים נוספים אחרים, ורק אח"כ ליקנות סאב.

בהצלחה,

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
למרות שניראה לי שלא אהבת את התגובות של חבריי הפורום, וניראה לי שגם החלטת איזה סאב כבר ליקנות, אומר לך את דעתי האישית לגבי הסאבים שבחרת: האחד נבלה והשני טרפה. תחליט אתה איזה כינויי מתאים לכל אחד מהסאבים הנ"ל. בכל מיקרה, אני ממליץ לך לישמוע את הסאבים הנ"ל וגם סאבים נוספים אחרים, ורק אח"כ ליקנות סאב.

בהצלחה,

שלו.

שלו אני איתך..

שמעתי את הפיוניר הזה וגם שמעתי מבנאדם אחר שהיה לו את הלנזר הזה שהוא ממש לא מדויק.

אם אתה נהנה לשמוע פחחח פחחחח ולשים גם איזה פורט בתיבה שלך...תהנה...

מה גם שהמגבר שלך מוציא רק 200RMS בגישור - שזה לא מספיק.

אני גם הייתי ממליץ לך ללכת על על C12.

תואם לתקציב שלך...מתאים יותר להגברה והרבה יותר איכותי לדעתי מהשנים האחרים.

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם

אז אתם אומרים ללכת הקיקר? אני רואה שלא אוהבים את הפיוניר/לאנזר, אז אולי באמת אלך על הקיקר, תודה רבה על העזרה וההכוונה!

• תוכן חדש...