Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שאלה נוספת ברשותכם, ראיתי שהקיקר COMP12, אם אני לא טועה זה שמו, מסוגל לקבל 150 RMS, לפי הצהרות BOSS , המגבר שלי מוציא בגישור 200RMS , האם יכולה להיות עם זה בעיה כל שהיא?

תודה רבה מראש!

פורסם
שאלה נוספת ברשותכם, ראיתי שהקיקר COMP12, אם אני לא טועה זה שמו, מסוגל לקבל 150 RMS, לפי הצהרות BOSS , המגבר שלי מוציא בגישור 200RMS , האם יכולה להיות עם זה בעיה כל שהיא?

תודה רבה מראש!

לא תהיה שום בעיה, אם המתקין/אתה תכוונו נכון את הגיין!!!

פורסם

הבנתי, אז מודה לכם שהרחקתם אותי מהפיונר/לאנזר, מקווה באמצע שבוע הבא לקנות את הקיקר.

תודה מראש.

נ.ב יש למישהו תמונה שלו? כי שמתי לב שהתמונה שמפורסמת בזאפ היא לא התמונה שלו...

תודה מראש.

פורסם

הMAX הוא תמורה מעולה מול מחיר .

היה לי אותו בתיבה 67L /38HZ.

פשוט ניפלא!!!

חזק מאד ,עמוק .

אין מה להשוואות עם ה306C[שגם אותו שמעתי לא מעט].

לסיכום : משניהם-רק לאנזר מקס!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

דילמה די קשה, המגבר BOSS C650 ( מקורי של בוס לא כל החיקויים למיניהם)

מוציא בגישור 500 וואט נקי וכ 200 וואט RMS.

על המגבר יושבים כבר מקדימה קומפ' !

אני לא יודע איך אנשים פה עוד לא אמרו לך את זה ואת האמת אני די מופתע כי חברת BOSS נולדה

בתור חברת חיקוי ל ואני חוזר ל BOSE!!!

ולפי עניות דעתי הם על הפנים(BOSS כן.)

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם
אםםם אוקי, זה המגבר שמורכב אצלי: לפי מיטב ידיעתי ותגובות שקיבלתי הוא אחלה מגבר...

תראה אני לא אומר שהוא לא טוב אבל שתדע לפני שיצאה החברה הזאת BOSS היתה ועדיין קיימת חברת BOSE שהיא HI-END.........

"נאה דורש נאה מקיים"

פורסם

הדבר היחיד שהוא "היי-אנד" ב-BOSE הוא השיווק והעיצוב. איפה BOSE ואיפה ההיי-אנד האודיופילי.

BOSE זה ה"היי-אנד" של ערוצי הקניות והקבוצתיות באינטרנט.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
הדבר היחיד שהוא "היי-אנד" ב-BOSE הוא השיווק והעיצוב. איפה BOSE ואיפה ההיי-אנד האודיופילי.

BOSE זה ה"היי-אנד" של ערוצי הקניות והקבוצתיות באינטרנט.

אתה חי בסרט אה? אתה שמעת את המערכות שלהם בבית? באוטו?(לא סתם ה"אינפיניטי" בא עם מערכת של BOSS)

"נאה דורש נאה מקיים"

• תוכן חדש...