Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת של פיוניר עכשיו אני רוצה להישתמש בכניסה של הצנגר לחבר מחשב נייד כאילו

RCA

יש איזה אפשרות שמישהוא מכיר לעשות א תזה ניסתי לעשות את זה אם המדריך הזה אבל זה לא הולך הרדיו דיסק לא מזהה שיש לי משו שמחובר לכניסה הזאתי אז הוא לא נותן לי לעביר לשמה בכלל

http://stereophonik.com/gutterslide/IP-BUS_Hack/

פורסם

אני מאמין שיש לך רדיו דיסק מהדגמים שעברו כיול לתדרי הארץ, ברגע שעוברים כיול כזה הוא בא על חשבון כניסת הAUX למכשיר.

הייתי ממליץ לך ללכת למי שמכר לך אותו ולנסות להחזיר לו, כמובן שהוא יגיד לא ואז מגיע הפתרון היחיד לבעיה, יש סוג של מתאם שרק איתו ניתן להשתמש ככניסה, תנסה לגרום לו לתת לך אותו בחינם, בכל מקרה מחיר המתאם הוא 100 שקל.

אריק.

בשיפוצים

פורסם

אבל עכשיו מחובר לרדיו דיסק צנגר רגיל אני רוצה להוציא תצנגר ולחבר תמתאם הזה ל

RCA

שאני יוכל לחבר מחשב נייד וזהה

פורסם

אין לי מושג מה הקשר לכיול של המכשיר בדגמים שהגיעו לארץ לכניסה של הצ'נג'ר והמתאם הזה לא עולה 100 ש"ח הוא עולה בין 200 ל 250 ש"ח

דבר שני בשביל לכוון אותו שיזהה כניסת AUX תכבה את המכשיר ונדמה לי על הכפתור FUNC תלחץ לחיצה ארוכה ואז תעבור בין הפונקציות עד שתגיע ל AUX - OFF פשוט תעביר אותו ל AUX - ON

וזה הכל

פורסם
אני מאמין שיש לך רדיו דיסק מהדגמים שעברו כיול לתדרי הארץ, ברגע שעוברים כיול כזה הוא בא על חשבון כניסת הAUX למכשיר.

אם למכשיר יש כניסת AUX שהיא 3.5 מ"מ, אז כיול התדרים לארץ אכן מבטל את הכניסה הזאת. אבל את כניסת הצנג'ר אין כל בעיה להפוך לכניסת AUX IN גם במכשיר שעבר כיול תדרים, כמובן בעזרת מתאם מתאים לכך.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם
יש איזה אפשרות שמישהוא מכיר לעשות א תזה ניסתי לעשות את זה אם המדריך הזה אבל זה לא הולך הרדיו דיסק לא מזהה שיש לי משו שמחובר לכניסה הזאתי אז הוא לא נותן לי לעביר לשמה בכלל

http://stereophonik.com/gutterslide/IP-BUS_Hack/

אני עשיתי כבל AUX לפני כמה חודשים, ע"פ המדריך בקישור שצירפת.

עובד מעולה עם IPOD NANO שומעים נקי ביותר! בעיקרון לא הייתי צריך את זה כי המכשיר עם MP3.. פשוט הסתקרנתי לנסות.

כל החלקים היו לי בבית...

איציק.

הבלוג שלי - רעיונות עשה זאת בעצמך שמשתף בנייה וחידוש של רהיטים, בניית צעצועים, וטיפים נוספים.

הפרוייקטים שלי בפורום : בניית משענת יד :idea:צביעת טאסות

• תוכן חדש...