Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 1679 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי הונדה סיויק 94 . כידוע , הכסאות שלה מאוד נמוכים ולי אישית זה מאוד לא נוח.האם ניתן להחליף כסא נהג מרכב מסוג אחר ( נאמר לי בפירוק שאפשר לעשות זאת אצל פחח - האם זה נכון וכמה אמור לעלות ?) כמו פגו 405 שיש לה כסא מדהים לפי דעתי או כסא של הונדה 2004 וכו'?

פורסם

אני יודע שבמקרה של סיוויק היה קיט הגבהה פשוט שהורכב בין הכיסא והרצפה והוצע אפילו על ידי הסוכנויות.

נסי לברר בסוכנות או מוסך הונדה. לחלופין, אני מניח שרפד רכב טוב יודע לעשות את זה

פורסם

אם זה כל כך חשוב לך (לי זה חשוב), קנה בפירוק כיסא של 405/וולקן/כל אוטו אחר עם כסא נוח ומפנק, תבנה מתאם אצל מסגר/חרט/מה שלא יהיה וזהו.

לדעתי שווה את כסף, וזה לא אמור לעלות כל כך הרבה.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אתה יכול להסביר לי את התהליך בצורה יותר מפורטת ,האם החלפת כסא ברכבך והאם אתה יכול להמליץ על בעלי מקצוע טוב באיזור חיפה?

תודה

פורסם

אני לא החלפתי כלום, אבל יש כמה עשרות חברים בפורום הזה/אחרים שהחליפו כסאות לכסאות של רכבים אחרים או לבאקטים/ריקליינרים, והיו צריכים מתאמים.

אני מהמרכז אז אני לא מכיר באיזור שלך. חברים מחיפה שיודעים היכן ניתן להזמין מתאמים - השמיעו קולכם!

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

רק קח בחשבון שבמידה ואתה מגביה את הכיסא יש אפשרות שההגה יסתיר לך את השעונים ועוד כל מיני דברים קטנים אך מעצבנים.

פורסם

עיצה קטנה - אם אתה כבר עושה, שלח את הכיסא לשיפוץ. חבר עשה ב-306 שלו, לא יקר והתוצאה מדהימה ויזואלית ונוחה בטירוף.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

אתנ יודע כמה זה אמור לעלות ? וחוץ מזה הכסא של פיזו באופן טבעי הרבה יותר נוחה - האם אפשר לקבל תוצאות דומות בכסא של הסיויק?

פורסם

עלה לו 700+- לכסא. אני מניח שאפשר לעשות לכסא שלך, אני לא יכול להעריך כמה שיפור זה ייתן - זו שאלה לבעל מקצוע.

אני לא רוצה לחטט לך בארנק, אבל מה התקציב? אני חושב שבלא יותר מ-1700 שקל יש לך כסא נהג של איזו 405 SRI אחרי שיפוץ והתקנה.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

ראיתי הרבה חיפושיות שעשו את זה, ושמו מושבים של סובארו בדרך כלל.

טויוטה קורולה 95 גיר ידני 0-100, 10.55 שניות. מקום 1 בקטגוריית ג'ימקאנה ג'וניורס(עד גיל 21), מהאירוע לקידום הספורט המוטורי 4 בלטרון

פורסם

תודה לכל התגובות ושוב תודה לרפי שתמיד יש לך את ההמלצה הספציפית

אני אבדוק את האפשרויות-משהו יודע כמה עלות התקנה של כסא שצריך התאמה ואיפה ניתן לעשות זאת בצורה פשוטה ויעילה ?

• תוכן חדש...