Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חבר מועדון 13709-אני

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני דווקא מצפה. בחו"ל יש לא מעט התארגנויות של רכבי ספורט קלאסיים שמתחרים זה בזה בימי מסלול.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 42
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

משפט יפה.

שורה תחתונה

למועדון שבו אתה חבר אין את היכולת ולא את המטרה ולא את הראש הפתוח להגשים את החלמות שלך.

(זאת דעתי)

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם
נו,ומה עשיתם בחוק הספורט המוטורי?

במתכונתו הנוכחית,הוא לא שווה את הנייר שעליו הוא ניכתב.

מה ציפיתם,שמועדון ה 5 יילחם למען מרוצי מכוניות באה"ק?

תראה יכולתי לבוא ולומר לך - " נו מה שווה חוק רכב אספנות "- הרי עכשיו הגבלתם את עצמכם ואסור לכם לנסוע בין 7 ל9 בבקר - אז איזה מן חוק זה ?! - אבל אני דווקא מסיר את הכובע ואומר סחטיין - מועדון ה5 הצליח להעביר חוק שקרוב לליבו - אתה לעומת זה משחק אותה בעדנות שאחר כך מוציאה למועדון ה5 שם של יהירים ואליטיסטים

בחוק הספורט המוטורי הכנסנו רגל בדלת ומעכשיו היא פתוחה - מכאן ואילך המצב הוא אחר לחלוטין

whenever I see an Alfa I tip my hat

H. Ford

פורסם

שווה,ושווה וחצי.

החוק הזה איפשר החזרת מכוניות שחובות האגרות שצברו בגין השנים בהם עמדו הגיע לעשרות אלפי שקלים.

החוק הזה מאפשר לכל אחד להחזיק מכונית אספנות בשל הוצאות האחזקה האפסיות.

להמשיך?

צריך להבין,מדינת ישראל רואה בכלי הזה שנקרא מכונית מכונה שאמורה לייצר כסף נטו,ולא בקלות הם יוותרו על הכנסה שנתית נאה.

אני לא מזלזל חלילה בחוק המירוצים,רק שהדרך למיסוד המירוצים ארוכה,ונקווה שהיא תצלח לבסוף.

ודבר נוסף,איפה בדיוק ראית כאן אליטיזם או יהירות?

ואולי סוף סוף תחשוף את זהותך האמיתית?

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם
שווה,ושווה וחצי.

.

אני לא מזלזל חלילה בחוק המירוצים,רק שהדרך למיסוד המירוצים ארוכה,ונקווה שהיא תצלח לבסוף.

ודבר נוסף,איפה בדיוק ראית כאן אליטיזם או יהירות?

ואולי סוף סוף תחשוף את זהותך האמיתית?

הנה כאן

"נו,ומה עשיתם בחוק הספורט המוטורי?

במתכונתו הנוכחית,הוא לא שווה את הנייר שעליו הוא ניכתב.

מה ציפיתם,שמועדון ה 5 יילחם למען מרוצי מכוניות באה"ק"?

הרי לחוקק חוקים רק מועדון ה5 יודע (זה אני כותב)

ובמה זהותי האמיתית רלוונטית לעניין?

H. Ford

פורסם

ראשית,מי שמחוקק חוקים ומתקן תקנות היא כנסת ישראל,שהיא כידוע הזרוע המחוקקת,ולא מועדון זה או אחר.

בסיכומו של עיניין,בהיבט של אהבה למוטוריקה,מטרת כולנו דומה,כל אחד בתחומו,ואין כאן קרב יוקרה מי יותר חזק ממי,או מי הצליח יותר או פחות.

VOLVO 144 73'- 82 (!) HP.

15.7 קג"מ ב 2300 סל"ד נשמע טוב יותר.:-)

פורסם

מי אמר שאספנות וחיבה לספורט מוטורי לא יכולים ללכת יד ביד?

אני ועוד רבים מחבריי מתעסקים גם בזה וגם בזה, ומספיק להביט בתמונה מצד ימין או בחתימה שלי כדי להבין...:wink:

ג.

• על ארבע: ALFA 156 TS + GOLF GTI MK2 8V 19E+GTV 916
    על 2 עם קליפאונים:HONDA VTR-SP2 + YAMAHA YZF-R1 5JJ + SUZUKI RGV250+R750SRAD+ducati 1098++ZX7R+ZXR750
    My pride and joy: 1989 GSXR750RK ONE OF 500-unit limited-edition homologation for World Superbike competition

•  

פורסם

האמת, קובי, טיזו ואחרים שתמכו בשתיקתם.....אתם צודקים, לא ברור לי איך לא ראיתי את זה....

המצב מצויין ועדיף שכל אחד יעסוק בענייניו, יתחפר במועדוניו, ונמשיך להינות מהמצב הקיים....

ונקווה שאף אחד ממי שאנו מכרים לא יסיים חייו במרוץ פיראטי, כשהוא משופד על גדר "ביטחות" כי מישהו רצה לחסוך כמה אגורות...נמשיך להוריד תמונות מאינטרנט, של מרוצים מחו"ל ונקטר כמה אצלינו לא מבינים אותנו, בעלי הדו"ג ימשיכו לתרגל את הארנבת הניצודה על הכבישים....חנה מהמכס תמשיך לגבות מכס עבור החלקים, לפי צבע העיינים וטמפ' המזגן.....נמשיך לפנטז על הרשי, ולהיות בעננים כשמתקיים שוק עתיק...כשנירצה להעלות את רכב האספנות הבא על הכביש, נידרש להביא אישור מהרבנות (בתשלום כמובן) כי יש עוד כמה ת"ת שצריך להקים...בקיצור תיסמונת "עזוב אותי באימאשך" תנו לאחרים להישתולל

אני אמשיך להיגיע בשישי לקפה והזייתים לבכות על המצב ולחלום חו"ל....אגב קפריסין ירדן ...זה ממש פה...ביום בהיר ניתן ליראות את ראלי האקרופליס, מגג קופי טו גו.............

מישהו שמע בדיחה טובה לאחרונה?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
האמת, קובי, טיזו ואחרים שתמכו בשתיקתם.....אתם צודקים, לא ברור לי איך לא ראיתי את זה....

המצב מצויין ועדיף שכל אחד יעסוק בענייניו, יתחפר במועדוניו, ונמשיך להינות מהמצב הקיים....

ונקווה שאף אחד ממי שאנו מכרים לא יסיים חייו במרוץ פיראטי, כשהוא משופד על גדר "ביטחות" כי מישהו רצה לחסוך כמה אגורות...נמשיך להוריד תמונות מאינטרנט, של מרוצים מחו"ל ונקטר כמה אצלינו לא מבינים אותנו, בעלי הדו"ג ימשיכו לתרגל את הארנבת הניצודה על הכבישים....חנה מהמכס תמשיך לגבות מכס עבור החלקים, לפי צבע העיינים וטמפ' המזגן.....נמשיך לפנטז על הרשי, ולהיות בעננים כשמתקיים שוק עתיק...כשנירצה להעלות את רכב האספנות הבא על הכביש, נידרש להביא אישור מהרבנות (בתשלום כמובן) כי יש עוד כמה ת"ת שצריך להקים...בקיצור תיסמונת "עזוב אותי באימאשך" תנו לאחרים להישתולל

אני אמשיך להיגיע בשישי לקפה והזייתים לבכות על המצב ולחלום חו"ל....אגב קפריסין ירדן ...זה ממש פה...ביום בהיר ניתן ליראות את ראלי האקרופליס, מגג קופי טו גו.............

מישהו שמע בדיחה טובה לאחרונה?-רן

אתה יודע?!: סגנון ציני צריך לשמור למצבים מיוחדים , ואתה צריך לבדוק שלא תיפול למלכודת שאתה עצמך מכין

לא מצליח להבין על מה אתה מדבר - היכן נכתב או הובן ישיבה על הגדר ??

איפה נכתב משהו ממנו אפשר להבין שלא אכפת לי או לאחרים מתאונות דרכים שנגרמות ממרוצים לא מוסדרים ??

איפה הייתה נימת זלזול במי שמשפץ רכב אספנות, ולא סימפטיה לכל מי שצריך להתמודד עם הבירוקרטיה הישראלית??

מי אמר "עזוב אותי באמשך"?

מה אתה קופץ? - הצטרפת למועדון ה5 והכרזת על כך מעל הבמה - כל הכבוד , אבל באותה הזדמנות גם הכנסת מרפק בצלעות של זה שלידך - ממש מצויין

אתה בכלל בדקת מי מהמגיבים הוא חבר מועדון ה5 ??

או מי חבר ביותר ממועדון אחד - או שעובדות בכלל לא מעניינות אותך

אז עכשיו אומר לך - עזוב אותי באמשך

H. Ford

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...