Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

המלצות לרכב קטן ב-25K

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7306 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

אני חושב על לקנות רכב שישמש אותי רק מהבית לבסיס (קרית גת - מחנה ענתות) וגם להשתמש בו בסופי שבוע בלי להיות תלוי ברכב של ההורים, ומדי פעם בין המשמרות שלי לקפוץ לפסגת זאב בלי להיות תלוי בהסעה ובזמן.

השיקולים שלי לקנות רכב ולא לנצל את הזכות שלי לנסוע חינם הגיעו מכמה סיבות

1) אני גם ככה לא אחד שעושה יומיות...אז רק פעמים בשבוע הרכב יעשה את המסלול של קרית גת - ירושלים

2) הבסיס שאני נמצא בו אין אליו תחבורה ציבורית, אני תמיד נאלץ להגיע בשעה מסויימת לפסגת זאב ואם אני מפספס את ההסעה אז אני צריך לקוות לנס או לרכב שייסע לבסיס ושאני חוזר לבית תמיד אני צריך לחכות לטרמפ בש"ג.

בגדול אני מחפש רכב אמין, עדיפות לגיר ידני ועד מנוע 1400 סמ"ק והוצאות נמוכות

פסלתי מעכשיו את הסיויק האצ'בק בגלל שיש לה ביטוח יקר ואין מצב למצוא אחת כזאת שמורה

אשמח לשמוע הצעות

תודה..

קאליפרים צהובים בגודל של הטוסטר שיש לאמא שלי במטבח

ודיסקים בגודל של מגש פיצה .

פורסם

חשוב לציין

יש לי התלבטות בין פיאט פונטו לסיאט איביזה ופולו

מישהו יודע מאיזה שנתותנים אני יכול להשיג את הרכבים האלה

פורסם

נראה לי שתוכל בסכום הנל לרכוש דגמים מסוף שנות התשעים.

לפי דעתי הפונטו הכי תתאים לך כי הרכב מאוד חסכוני. אם תמצא אחת שטופלה כמו שצריך הרכב יהיה אמין. עלות חלפים ואחזקה זולה. המחירון שלו נמוך מהמתחרות שהצגתה כך שתוכל להביא שנתון מתקדם יותר.ואין לו שום בעיות מיוחדות

הפולו תלוי איזה דגם אך כמו שאמרתי המחירון גבוהה יותר=שנה נמוכה יותר שתוכל לקנות עלות חלפים הרבה יותר יקר מפונטו כך גם הביטוח.האמינות גבוהה. אם תחפש בפורום תמצא שדיברו על כמה בעיות (קלות) אך סדרתיות במכוניות האלה כגון חלונות שנופלים ועוד כמה דברים קטנים(תעשה חיפוש בפורום).

האיביזה לדעתי אוטו טוב ולא נופל מהשאר אך נראה כי רוב האיביזות מהשנים הנ"ל נתחנו על ידי בני נוער(רוב האיביזות שאני רואה בכבישים מהשנים הנ"ל נוהגים בהם בני נוער שרק עכשיו קיבלו רישיון וזאת כנראה בגלל הצורה שמושכת אותם ומנוע ה1.6 )

ולדעתי יותר קל יהיה למצוא או פונטו או פולו במצב מכני טוב. ובנפחים קטנים יותר שיעשו את העבודה מצויין

פורסם

מצאתי הצעה ב-24K לפונטו יד שלישית עם 115,000 ק"מ שנת 98

שווה ללכת על זה, הבחור גם מקרית גת

אגב אני מצרף להתלבטות שלי גם את אופל קורסה

פורסם

עזוב אותך פונטו אחי זה רכב שיבלה במוסכים יותר מאשר על הכביש (אגב ראיתי בלוח פוקוס ובאתר יד שניה פונטו שנת 97 ב12 וחצי אלף) וגם לחבר טוב שלי יש פונטו שנת 96 והוא לא נוהג פראי והלך לו ראש מנוע והוא רק סובל מהרכב הזה והוא מת להתפטר מימנו. אחי אני לא בא לבעס אותך אבל זה המצב כנראה שהרכב הזה לא מוצלח במיוחד. שמע לי אחי

יש מספר מכוניות ששוה לך לבדוק אולי תימצא את עצמך באחת מהן.

תחפש דייהטסו שרייד אתה יכול להביא שנותון 96-97 אוטו אמין במיוחד מניסיון!(עדיפות לידני)

אפילו אופל קורסה נכנסת לך בתקציב אם תחפש טוב תוכל להביא שנתון טוב.

פורסם

סקסו 1.4 תוכל למצוא בלי בעיה והמחירונים שלהם נמוכים משמעותית ללא הצדקה יתרה. רק לבדוק שהיא לא מהשכרה (רוב הסקסו מהשכרה הן דיזל אבל יש גם בנזין).

כמו כן לבדוק כמו בכל צרפתיה - שימוש בנוזל קירור ולא מי ברז וטיפולים בזמן.

קוואסקי EN 500 VULCAN

פורסם

יש לי הצעת כפירה בשבילך: רובר 214/6.

נכון, היא כנראה לא תהיה אמינה כמו שרייד. אבל, אם תוחזקה נכון ובאהבה, ועדיף במוסך מורשה רובר ובנוזל קירור ייעודי, היא לא תהיה נוראית.

מצד שני, היא נראית נהדר, מפנקת מבחינת האבזור, נוסעת לא רע, ובכלל, מדברת אל הרגש הרבה יותר מאשר קורסה אפרורית או פולו שלא זזה גם במנוע 16v (בדגם האוטומט). היא גם תזכה אותך בכבוד אצל הכפרים שבדרך לבסיס ולכן לא יסקלו אותך באבנים בדרך ;-)

כדאי לדעת, שוב, שייצור רובר הופסק. זה אומר מחיר אטרקטיבי (המחירון שוחט אותה מידי חודש). חלפים לא חסרים, אם כי האחזקה בדגמים החדשים יותר (25 וכו') יקרה יחסית כי אין בארץ חלקים תחליפיים/משומשים זמינים (לא רלבנטי עבורך, על כל פנים).

היה ותיתקל באקסמפלר שמור שימצא חן בעיניך, תבדוק שגג השמש (!) לא דולף (אין כמו גג שמש פתוח ותקין, הרוחות בהרי ירושלים יהיו ממש נעימות כך, מניסיון :-) ) ושאטם הראש מנוע לא נפרץ.

שוב, זו הצעת כפירה כי לא נהוג להמליץ בארץ על רובר. אבל כאמור, זה לדעתי הרבה רכב במעט כסף, וניתן למצוא כאלה שמורים במצב טוב.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

נסיון של שנתיים עם פונטו S60 שנת 98 ו-100K ק"מ.

לרכב לא הייתה שום תקלה, אפילו לא אחת. והוא נקנה מחברת השכרה ועבר שם חיים לא קלים, וגם אצלי הוא סבל לא מעט ועדיין הציג אמינות טובה מאוד.

צריכת דלק נמוכה, עלויות אחזקה זולות, ביטוח לא יקר, מרווחת, נוחה יחסית. אני ממליץ בחום.

בתקציב שלך תוכל למצוא שנת 98-99.

פיליפ.

• תוכן חדש...