Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי אז האופציה הזאתי ירדה. לצמצם זה כבר עוזר. (=

מישהו בבקשהה יכול להגיד לי מבין כל אלה מה הכי מומלץ? אני מבולבל לגמרי כבר

רותם

פורסם

rreiss,

בנוסף למה שהציעו לך כבר, אני גם אוסיף המלצה על מגבר של חברת MAC AUDIO דגם Z4200. אני חושב שהמגבר הזה מספק תמורה טובה ביותר ביחס למחיר שלו. רצ"ב קישור למגבר הנ"ל: http://www.mac-audio.de/produkte/produkte_detail.asp?grp=5&ser=43&nr=1104412&lang=EN

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

התקציב שלי זה בסביבות ה1000 שקל.. אני יודע שלא הרבה בגלל זה אני מחפש יד שניה בהנחה שביד שניה 1000 שקל זה סכום דיי סביר..

ושלו תודה כמה הוא אמור לעלות? אין אותו בזאפ.. \=

המון תודה שהתייחסת, איזה כבוד נפל בחלקי.. (=

ותודה גם לכל מי שעזר, ותמשיכו לעזור.. בבקשה

רותם

רותם

פורסם
ושלו תודה כמה הוא אמור לעלות? אין אותו בזאפ.. \=

המון תודה שהתייחסת, איזה כבוד נפל בחלקי.. רותם

רותם,

1. למה אתה חושב שיש לך כבוד מיוחד שהגבתי בשירשור שלך? אני כאחד האדם פשוט ורגיל כמוך וכמו כל אנשי הפורום הזה. אני בד"כ מגיב כאשר אני חושב שאני יכול לתרום מהידע שלי וכאשר יש לי זמן. אני מגיב לכולם ללא כל הבדל בין אדם למשנהו כולנו שווים. לידיעתך, את רוב חבריי הפורום אני בכלל לא מכיר באופן אישי.

2. לגביי המחיר של המגבר, הוא צריך לעלות בין 1500 - 1100 ש"ח. היבואנים של MAC AUDIO הם חברת S.G. אלקטרוניקה. תפנה לאחת מנקודות המכירה שלהם באיזור מגוריך ותוכל לקבל ממנו מחיר מדוייק. את הרשימה של נקודות המכירה של חברת S.G ניתן למצוא באתר האינטרנט שלהם.

http://www.sge.co.il/

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

שלו סתם פשוט כל הזמן שקראתי פה תגובות וזה אז תמיד היו לך דברים חכמים לא יודע התלהבתי ממך אתה נראה בנאדם חכם (=

המון תודה.

ומה אתה אומר על הקיקר שרשמתי? 350.4 אם אני לא טועה. הנתונים שלו נראים לי מרשימים וכבר 2 אנשים הציעו לי אותו. אם תוכל בבקשה להתייחס לשאר המגברים שרשמתי אני אשמח!

רותם

• תוכן חדש...