Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מעוניין לקנות מגבר 4 ערוצים בכדי להגביר את הקומפוננט של מורל פולס 6.5 ובעתיד (חודש כנראה) יתווסף גם סאב, ככל הנראה C12 של קיקר או משו בסגנון דומה.

יש לי מספר הצעות למגברים הייתי שמח אם הייתם עוזרים לי להחליט מה הכי כדאי.

נתחיל במה שתכננתי להביא עד המפגש של אתמול שבו אמרו לי לרדת מזה, תכננתי ללכת על הלנזר 421, אתמול נאמר לי שעדיף לי לוותר עליו כי יש לו הרבה עיוותים והוא לא כזה משו וללכת על אחד מהמגברים הבאים: רוקפורד 4004, JBL 75.4 המוכר לכולנו מהדיוטי פרי שאותו יצא לי לשמוע והוא בסדר גמור אפילו שקראתי עליו ביקורות לא משו שיש לו עיוותים, ועוד מספר מגברים שלא עולה לי השמות בראש כרגע אבל הבנתי את הכיוון אני מניח.

קיבלתי מספר הצעות ליד שניה כי את מה שהוצע לי אתמול ביד ראשונה אין לי מספיק כסף לרובם לפחות. הנה ההצעות אם לדעתכם משו מפתה מאוד תגידו לי:

B2.300.4 של לייטנינג אודיו

350.4kx של קיקר שאומנם קצת מעבר לתקציב שלי אבל אני חושב שהוא דיי מפתה לפחות מהנתונים..

או את הJBL 75.4

אני כבר כולי מבולבל ומשוגע מזה אני אשמח אם תעזרו לי להחליט!

תודה,

רותם

רותם

פורסם

לי יש את השילוב ליטינג ומורל ואני מרוצה אבל לפי דעתי

מהג'יביאל תקבל יותר תמורה

למרות שגישור של ליטינג מספיק בול לסאב C12

עדיין ג'יביאל נותן בגישור הרבה יותר ולכן זה טוב

אני בעד שתקנה את הג'יביאל

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

אבל לא יודע ממה ששמעתי עליו חלק אומרים הוא טוב וזה, ולחבר שלי באמת לא היו איתו בעיות ולא כלום, וחלק אומרים יש לו עיוותים וזה.. ולחבר שלי יש מורל מסדרה יותר גבוהה משלי ז"א שאת המורל הוא יחזיק אבל הבעיה שלי זה הסאב..

להחזיק הוא יחזיק השאלה היא כמה איכותי הוא יהיה ביחס לשאר הדברים.

רותם

פורסם

הוא יהיה מאוד איכותי על הסאב ביגלל שהוא חזק בגישור הוא נותר כ 270 RMS

והסאב שלך צריך רק 150 לכן בגיין נמוך לא היו שום עיוותים

למרות שגם אני פגשתי באין סוף בעיות למגבר הזה

הוא מתחמם הRCA שלו יוצאים

בקיץ מומלץ מאוד להרכיב עליו מאוורר

LIFE IS GOOD IF YOU HAVE VW

למכירה סאב http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=139659

פורסם

נפתחו מספר תרדים בנושא עם מבחנים שבוצעו בזמנו ע"י שניים: אחד של שלו ואחד של יותם ושי

נ.ב

יש מספר אנשים שמסייגים את תוצאות המבחנים

אריק.

בשיפוצים

פורסם
הוא יהיה מאוד איכותי על הסאב ביגלל שהוא חזק בגישור הוא נותר כ 270 RMS

והסאב שלך צריך רק 150 לכן בגיין נמוך לא היו שום עיוותים

למרות שגם אני פגשתי באין סוף בעיות למגבר הזה

הוא מתחמם הRCA שלו יוצאים

בקיץ מומלץ מאוד להרכיב עליו מאוורר

לחבר שלי לא היו שום בעיות כאלה, לא התחממות לא כלום. לא יודע על מה אתה מדבר. ואחי איך הגעת ל 270 RMS??

104*2 אחי = 208 RMS לא יודע מה אתך אולי החישוב אצלי שונה ;)

ובאסבוסט אתה יכול להביא לי לינקים אולי?? אני אודה לך! (=

ונוסף עוד מגבר לרשימה ששכחתי.

האוריון 4004

רותם

פורסם

על מה שרשמתי הצעות שקיבלתי זה יד 2, אכן. רשמתי בהודעה הראשונה הסבר לגבי מה ניתן יד 1 ומה יד 2.. (=

רותם

פורסם

עוד הצעה שקיבלצתי:

רוקפורד 200A4, ומשום מה לא מצאתי עליו כלום באתרי מכירות בארץ, למה זה? ישן אולי או משו? ומה ההבדל בינו לבין הP4004?

שוב תודה

רותם

• תוכן חדש...