Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חחח מצאת לך זמן לרדת עליי חחח טוב תעשה מה שבא לך ..

רק תשים לב שבכל הודעה שאתה רושם מדלגים עלייך ולא שמים לב אלייך חוץ מכמה אנשים טוביי לב שבאים ומתקנים אותך...

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

קודם כל תתקין את המע' ואם יהיו לך הבהובי אורות ,תבוא ותבקש עצה ,אולי חלק ימליצו על קבל ,אני חושב שבמקום קבל ,עדיף לחזק את האלטרנטור .

אבל אם הבהוב לא רציני ,קבל "אולי" יוכל לפתור את הבעייה.

ולאלה שממש רוצים לדעת על תכונות הקבל, "חיפוש" יעשה את העבודה .

פורסם

לא יאומן ,איך במהלך שנתיים הפורום הדרדר...

פשוט לא יאומן!!!

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

חחח הרגתם אותי

סרגיי הבאת בראש קבל ח"ח

ודי לריב |:

יופי שלא מצאתה משהוא יותר חכם לכתוב!!!

בשרשור שתי האנשים האלה כתבו לא קצת הודעות,

אמיר לפחות ניסה להסביר לפותח השרשור את מה שהוא שאל...

סרגיי מה הפואנטה לכתוב 1001 דברים מפגרים בשרשור אחד שממש אבל ממש לא קשורים לשרשור!!

סרגיי אני גם מתפלא אך לא הימלצתה להם לקנות את החברה האהובה אלך ל**** א****??

אם יש לך תשובה לפותח השרשור אז תכתבו אותה אם לא וממש בא לכם לכתוב אז לכו לקרוא ותימצאו את התשובה!

ליאור

פורסם

פשוט לא יאומן!!!

ואני שואל איפה מנהלי הפורום שישימו קץ למה שהולך פה?
פורסם

פשוט לא יאומן!!!

כל מלה בסלע!
זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
סליחה סאמת שלא מתקנים אותי כל פעם כמו שעושים את זה לך

אני באמת מבקש סליחה על זה

\

שכחתי לציין..

מתקנים אותי כי אני ביקשתי שאם אני טועה שיתקנו אותי כדי שאלמד ואני דיי צעיר בתחום הזה כי כשאהיה בגילך אתה תתחיל לחלום להיות ברמה שלי..

פורסם
\

שכחתי לציין..

מתקנים אותי כי אני ביקשתי שאם אני טועה שיתקנו אותי כדי שאלמד ואני דיי צעיר בתחום הזה כי כשאהיה בגילך אתה תתחיל לחלום להיות ברמה שלי..

אמיר...לא מפרסמים הודעה על מנת שיתקנו אותך...

לא שולחים הודעה וקוראים מה אחרים כותבים - כמובן אלה שיודעים מה שהם כותבים ודבריהם אומתו.

ואני לא חושב שתיהיה כזה תותח בגילו המופלג של סרגיי...שזה בסך הכל 17 ..

טוב נו...סליחה סרגיי...עוד מעט 18

דולפינים יש בנשיונל ג'יאוגרפיק - לי יש אלפיין (RST)

היה לי סיוט היום בלילה - חלמתי שהמגברים שלי נכנסים למצב הגנה!!

פורסם
אמיר...לא מפרסמים הודעה על מנת שיתקנו אותך...

לא שולחים הודעה וקוראים מה אחרים כותבים - כמובן אלה שיודעים מה שהם כותבים ודבריהם אומתו.

ואני לא חושב שתיהיה כזה תותח בגילו המופלג של סרגיי...שזה בסך הכל 17 ..

טוב נו...סליחה סרגיי...עוד מעט 18

עוד 4 שנים בתחום הזה .. אמממ מעניין מאוד מה יקרה לי עד אז..

בברכה,

אמיר

פורסם
אתה נהג בגיל 14?

סיפרתה פה בחתימה שיש לך רכיבי האודיו מה אתה מרכיב אותם על האופניים?

15* לא בכוונה כתבתי 4 ..

דבר שני אחחח כמה וכמה פעמים ציינתי שזאת מערכת שלי ושל אח שלי אחחח ... אפילו כשרשמתי שקניתי את המערכת ציינתי את זה.. אם אתה מנסה להצחיק אז לך תשחק בפיספוסים..

בברכה,

אמיר

פורסם

עוד 4 שנים?

הסניליות תשתלט עליך

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם

יש לי כמה דברים לומר

1 . אמיר אתה רושם המון שטויות ואחר כך אומר גם שאתה לא ממש עוד מבין בתחום כי את דיי חדש ומה יקרה עוד 4 שנים זה לא מעניין .

2 . סרגיי אמרת כמה דברים נכונים לגבי קבל , אבל להבא אל תפרט יותר , תענה לשאלה אם בא לך כי אם תתחיל לפרט יותר מידי אנשים שלא מבינים כאן יתחילו להתעלק עליך וכל מה שאתה אומר זה לא נכון ומה שהם אומרים זה נכון , אין לי מושג למה הם עושים את זה אבל הנה דוגמא חיה , השירשור הזה .

3 . למה , אבל למה תמיד כשחבר פורום חדש או לא חדש , מבין או לא מבין בתחום שואל שאלה מסכנה ,

2 או 3 חברים ראשונים עונים איכשהו לשאלה בין אם התשובה נכונה או לא ומיד נוצר ויכוח על זה שאמר את זה וזה לא נכון וזה ככה וזה לא ככה , לעזאזל , כולה בן אדם שאל שאלה , אם אתה יודעים ובטוחים בזה תענו ואם לא אל תענו , רוצים להתווכח יש הודעות פרטיות בשביל זה , תשאירו את הת'רד נקי מויכוחים

כי אחרים שיעשו חיפוש לשאלה יראו ויכוח ימאס להם מהפורום הזה , וזה לא פעם ראשונה

זה קורה כל 2-4 ת'רדים שמתחילים בשאלה ונגמרים בויכוחים מכאן להודעה חדשה .

חלאס , תהפכו את הפורום למקום מכובד יותר .

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...