Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7311 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חשבתי לאחר שאני יביא מגבר רוקפורד להשתמש ברדבוקס לסאב.. ניתן לגשר 4 ערוצים ל1? ואם כן האם מומלץ או שזה מסוכן?

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

לא!!!

מה שניתן עוד לעשות עם ה4 ערוצים בנוגע להזנת סאב בצורה יצירתית:

לקחת סאב DVC 4OHM ולחבר כל סליל לכל גישור במגבר סה"כ 2 סלילים ל2 גישורים ב4 אוהם.

זה מה שאני עשיתי פעם ללאנזר MAX DVC שהיה לי וכאשר לא היה לי מונו ,הזנתי אותו ב2 גישורים על 2 הסלילים ב4 אוהם כל סליל וכל גישור נתן 200RMS ..

כל זאת עד שהתחלתי לעבוד עם מונו בלוקים .

:cry:IBIZA 20vT -נימכרה!:cry:

בחסדך רחם עליי,כוון אותי בצעדיי..

פורסם

פשוט מאד:

מביאים עוד P1 ומחברים אותו על הגישור השני..:lol:

פורסם

תצחק תצחק, אני עם הפיורי שלי הזנתי בעזרת 2 גישורים את הLANZAR MAX D ,כל סליל דרש 250RMS אני סיפקתי את איזור ה200RMS .

יכול לומר לך שבשימוש ממש מאסיבי[כל מי שמכיר אותי יודע שאני לא עדין בידיים,בווליום ובאוזניים] לא היה שום בעיות.

שורה תחתונה :הרד בוקס יסחוב כמו גדול!

• תוכן חדש...