Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מאיזה רכב להיפטר???

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אני מתלבטת בין מכירת אחד מבין שני הרכבים הבאים:

יש לי פיאט טיפו מודל 95 1.6 הזרקה,צבע בורדו מטאלי כמעט חדש, חלונות חשמל ,נ"מ , הגה כוח .

החלפתי לא מזמן מנוע מייבוא + קלאץ והאוטו נוסע מצויין, בעיה יחידה שהאוטו מתחמם עם הפעלת המזגן. עבר 200,000 ק"מ

מצד שני המועמד השני למכירה הוא דיהטסו שרייד 1.3, מזגן מצויין, מצב נסיעה מצויין , לא אוכל שמן,

לא מתחמם, בקיצור אוטו אמין מאוד אך אין לו את היתרונות של הטיפו : גודל,מרווח,סחיבה,מראה,נוחות וכו'.

הטיפו אוכלת שמן עדיין (לאחר החלפת המנוע) אך יכול להיות שהגורם הוא נזילה ולא במנוע עצמו.

בכל אופן אני לא יודע את מי מהם כדאי למכור..... שהרי לפיאט כבר החלפתי מנוע ולדייהטסו לא.

אני לא מעוניין להיכנס לבעיות מנוע בדיהטסו ,על אף שהדיהטסו לא מראה סימנים לבעיות כאלו.

מה דעתכם????

תודה

פורסם

המחירון של הטיפו גובל באבסורד, כך שלאחר כל הטיפולים לא ממש כדאי להפטר ממנו. מומלץ עם זאת לבדוק את הבעיות של ההתחממות ואיבוד השמן כי חבל לאבד עוד מנוע כזה.

על השרייד אפשר להשיג קצת יותר כסף במכירה, כך שהוא יכול לסדר אותך לאחזקת הטיפו למשך די הרבה זמן. זה שהוא גם נחות בכל מימד ואתה כנראה רוצה קצת איכות חיים - מוסיף להמלצה להפטר ממנו.

רוני

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

להעיף את הדיהטסו ויפה שעה קודם.

גם יבוא פראייר וישלם הרבה (יחסית), כי דהיטסו נמכרת במחירים גבוהים בהרבה מהתמורה המתקבלת, וגם אם תגיע למנוע, יעלה לך הרבה יותר ממנוע של פיאט.

האיכות הכללית של הדיהטסו: נוחות, חומרים, נוחות, מרווח פנימי, אחיזת כביש ועוד נמוכה בהרבה מהטיפו.לגבי הטיפו, ממליץ לך לבצע בדיקה מהיכן השמן הולך לאיבוד, וכן לבדוק את מערכת הקירור. ייתכן והמנוע שהורכב במכונית אינו תקין, ואז עדיף לחזור למוסך המתקין , אפילו להחלפה נוספת. פיאט טיפו היא מכונית אמינה לרוב, ובטח יותר אמינה מדעת הקהל הנפוצה בהקשר זה. אני מכיר יותר מאחת כזו עם קילומטראז' גבוה מאוד וללא בעיות.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

התחממות של הרכב תמיד היה , גם במנוע הקודם.

לפני שנתיים התקלקל הרדיאטור,כשביררתי האם הרדיאטור קטן מדיי לאוטו נאמר לי שלא, והתקינו לי רדיאטור לפי הנתונים המתאימים לרכב (שנתון ונפח).

אני לא יודע מה עוד יכול לגרום לאוטו להתחמם עם פעולת המזגן??

פורסם

הכוונה להתחממות עם מזגן בלבד!!!

לפני זה האוטו היה מתחמם ובגלל זה הלך ראש מנוע,

לאחר החלפת המנוע שוב הופיעו התחממויות בקיץ לוהט.

בהתייעצות עם מוכר המנועים גיליתי שמקור הבעיה הוא החיישן אשר מפעיל את הוונטה.

הוא היה מתאים לתקן אירופאי (שם קר יותר) לתחילת פעולה ב90 מעלות כאשר החלפתי לחיישן שנ לפעולה ב80 מעלות האוטו עובד פיקס (מלבד עם מזגן) שם הוא לא מצליח לקרר את המנוע.

פורסם

בנסיעה עם מזגן המאוורר אמור בכלל לעבוד רציף, לא?

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

באמת יש רק מאוורר אחד שפועל ברגע שהמזגן מופעל.

אני לא חושב שיש מקום לעוד מאוורר , האם ניתן להתקין מאוורר מצדו השני של הרדיאטור??

איפה שאין מאוורר??

• תוכן חדש...