Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

גולף, פורד פוקוס

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7310 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מחפש רכב שנת 2002-2003 בתקציב של עד 80K.

1.מה דעתכם על הגולף (אוטומטית) - 2.0/1.6 - כמה כוחות סוס, אמינות ומה הצריכת דלק שלהן ?

2. ומה לגבי הפורד פוקוס (5 דלתות)?

פורסם

1. הספק גולף 1.6: 100-102 כ"ס (תלוי בשנתון), 2.0: 115 כ"ס.
    הספק פוקוס 1.6: 100 כ"ס.
  2. צריכת דלק בגולף אני לא יודע בדיוק, אבל אני יודע שבבורה 1.6 בבינעירוני רגוע אתה יכול להגיע לבערך 12 ק"מ/ליטר. סביר שבגולף הנתון הזה זהה.
    פוקוס 1.6 שתיינית לא קטנה. זהירות!
  3. איבזור: הפוקוס באה עם אבזור דל יותר ביחס לגולף (אפילו בבלמים חסכו: בגולף יש ארבעה דיסקים לעומת שניים בלבד בפוקוס). בפוקוס אין אפילו אופציה למזגן עם בקרת אקלים, המושבים פחות נוחים, ההגה מתכוונן רק לגובה, ליושבי המושב האחורי אין תאורה משלהם, אין בקרת אחיזה והגיר האוטומט פחות נעים מזה שבגולף.
  4. התנהגות: במילה אחת: פוקוס! הגה טוב עם מתלה אחורי רב חיבורי מפצים על כל המינוסים האחרים שיש לה לעומת הגולף.
  5. עיצוב: אני יודע שיש אחרים שיחלקו עלי: את הגולף קל לאהוב בהתחלה, בהמשך היא פשוט משעממת. הפוקוס בהתחלה מוזרה, כשמבלים איתה מספיק מגלים שבעצם העיצוב שלה מאוד מעניין.
    אגב, לגבי עיצוב פנים, לדעתי הגולף לוקחת את הפוקוס בנסיעה לאחור (לפעמים נדמה שהחבר'ה בפורד פשוט שמו את כל תקציב הפיתוח על היכולות הדינמיות וזנחו לגמרי את כל השאר).
  6. בטיחות: לשתי המכוניות יש דירוג 4 כוכבים ביורו NCAP ושתיהן מצויידות כסטנדרט בארבע כריות אויר ו-ABS.

מקווה שעניתי לך מספיק.

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

תודה רבה !

אז לגבי הגולף - שווה ללכת על ה2000 סמ"ק, אתה חושב שיהיה הבדל גדול בדלק?

ובלי קשר( אם עוד יש לך כוח לכתוב), בתקציב של עד 80K, על איזה רכב היית ממליץ לבן אדם יחיד?

פורסם

1. בטיחות: לשתי המכוניות יש דירוג 4 כוכבים ביורו NCAP ושתיהן מצויידות כסטנדרט בארבע כריות אויר ו-ABS.

לא מדוייק.

בשנתון הנדרש ע"י פותח השרשור, הפוקוס צויידה ב-2 כריות אויר בלבד ברדמת הגימור הסטנדרטית, וב-4 כריות אויר ברמת הגימור הגבוהה.

אפי.

תנו חיוך, הכל לטובה.

פורסם
אלעד שחכת לציין שלפוקוס יש גם מנוע 2 ליטר (עם 130 כ"ס).
לא שכחתי, פשוט אין לי מספיק נתונים עליה כדי להשוותה לגולף.

אפילו לא ידעתי שיש לה 130 כ"ס :oops:

מה שכן אני יודע זה שהיא באה ברמת האיבזור הגבוהה (GHIA) עם ארבעה בלמי דיסק, פסי קישוט וידיות בצבע הרכב, חישוקי מגנזיום עם צמיגים יותר רחבים (195 במקום 185), הגה מצופה עור וריפוד פנימי מבד יותר איכותי.

אם הבחירה היא בין פוקוס 2 ליטר לבין גולף 2 ליטר (אפילו בגירסת ג'נריישן), אני עם הפוקוס.

b_elad, מנוע ה-1.6 של הפוקוס בגירסה האוטומטית די חלש ולא מספק. בגירסה הידנית הוא מרגיש הרבה יותר חי (מניסיון), אבל לארץ הגיעו בסה"כ כ-50 אקזמפלרים ידניים (שמישהו יתקן אותי אם טעיתי), רובם ככולם נרכשו ע"י משוגעים לדבר, אז לך תשיג כזאת...

AUTOBIANCHI A112 JUNIOR '84 | FIAT BRAVO SENSATION '11 | RENAULT CLIO ESTATE '14

לא תמצא רוטס HR במחיר זול יותר.

פורסם

רכב לאדם יחיד ב-80K - סופר מיני. חסכונית יותר וחדשה יותר (=פחות ק"מ).

אפשרויות: טויוטה יאריס, פיז'ו 206, סקודה פאביה ועוד

BMW 325i E46

שלום, רוכב.

נא לא לבקש ממני גישה לאוף טופיק

פורסם

במילה אחת, פוקוס. בשני מילים, פורד פוקוס.

בנוסף לנאמר מקודם על כך שהפוקוס הרבה יותר יציבה ומהנה, לזכות הפוקוס עומדת גם רמת נוחות גבוהה מאוד (בניגוד לגולף הנוקשה). הפוקוס מביאה גם, מרווח פנימי הרבה יותר טוב, תנוחת נהיגה גבוהה יותר, תחושה אורירית יותר (שטח החלונות בגולף קטן יותר) ועוד שלל יתרונות שהופכות אותה למכונית מומלצת במיוחד.

יש לזכור שבתקציב שלך תוכל לרכוש פוקוס ברמת איבזור GHIA שהיא נותנת תחושה (בזכות הריפוד של המושבים, בעיקר) הרבה יותר מכובדת

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

במילה אחת, פוקוס. בשני מילים, פורד פוקוס.

בנוסף לנאמר מקודם על כך שהפוקוס הרבה יותר יציבה ומהנה, לזכות הפוקוס עומדת גם רמת נוחות גבוהה מאוד (בניגוד לגולף הנוקשה). הפוקוס מביאה גם, מרווח פנימי הרבה יותר טוב, תנוחת נהיגה גבוהה יותר, תחושה אורירית יותר (שטח החלונות בגולף קטן יותר) ועוד שלל יתרונות שהופכות אותה למכונית מומלצת במיוחד.

יש לזכור, בתקציב שלך תוכל לרכוש פוקוס ברמת איבזור GHIA, שהיא נותנת תחושה (בזכות הריפוד של המושבים, בעיקר) הרבה יותר מכובדת/נעימה.

הדלתא חוזרת! (לא הרומנית, האמיתית)

פורסם

הפוקוס, בהחלט !

לגולף מהשנים שציינת יש כמה מחלות תורשתיות לא נעימות (תריץ חיפוש גולף mk4 )

הפוקוס,לעומת זאת זכתה במכונית השנה בארה"ב בשנת 2000 ובאירופה ב-2001.

• תוכן חדש...