Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

טנדר בתקציב נמוך.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם.

באתי מהפורום השכן( פג"ז)

פעם ראשונה שאני כותב כאן אבל קורא כבר למעלה משנה.

לפני יומיים עברתי טסט לרכב , ואני מעוניין לרכוש טנדר זול.

ההתלבטות היא בין טנדר סובארו לבין L200 .

תקציב הרכישב ינוע סביב העשיריה + .

יש לי מס שאלות

1: מהי צריכת הדלק של שתיהן? ידוע לי שמיצו בעלת מנוע 2000 לכן אני מעריך כי הצריכה תהיה 1/8-9 לעומת 1/9-11 בסובארו.

2: עלות רישוי שנתי-טסט מהי העלות בשני הרכבים?

3: נט"בים של הרכבים , בעיות מיוחדות ודברים שצריך לשים לב אליהם

4 : ביטוח חובה , האם הוא זהה כמו באופנועים או שיש חלוקה שונה? "נהג חדש".

5: עלויות אחזקה. אני מכונאי ( אופנועים) ויש לי ידיים טובות. השאלה מתייחסת לעלויות טיפולים במוסך ועלויות חלפים בנפרד.

6: בדיקה לפני קניה, מקום מומלץ ( מקצועי ואובייקטיבי) באיזור המרכז-ת"א)

הפרשי רישוי בין בנזין לדיזל? אני חושב בכוון בנזי

ן7: אם יש עוד דברים שלא חשבתי עליהם אשמח לשמוע.

הרכב ישמש ככלי תחבורה משני ( יש קטנוע 50) ועיקר תפקידו יהיה להוביל אופנוע למסלול.

* סתם לידע כללי , אני בן 25.5 רוכב 8 שנים על אופנועים .

תודה לכל העונים

סופ"ש נעים

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם

מקפיץ את ההודעה....

תודה על התשובה .

עדיין נשארו כמה שאלות פתוחות ( חוץ מצריכת הדלק של הL200) .

קראתי את רוב השרשורים בנושא ונכנסה למשואה גם המאזדהB2000

אודה לתשובותיכם/המלצותיכם

There's no bike too sacred, too slow, too heavy, too ugly, too small or too big that can't be turned into something amazing

פורסם
רק טנדר סובארו!

מה זה המשפט המפגר הזה?

טנדר סובארו ומיצובישי L200 לא נועדו לשרת את אותה מטרה.

טוב שלא צעקת אל קמינו.

אגב, מזדה B2000 מתוך נסיון על שניהם, אמנם לא עדיפה מבחינת כח, אבל עדיפה בכל שאר הבחינות.

פורסם
מה זה המשפט המפגר הזה?

טנדר סובארו ומיצובישי L200 לא נועדו לשרת את אותה מטרה.

טוב שלא צעקת אל קמינו.

אגב, מזדה B2000 מתוך נסיון על שניהם, אמנם לא עדיפה מבחינת כח, אבל עדיפה בכל שאר הבחינות.

ההתלבטות של הבנאדם היא בין טנדר סובארו לL200 כך שלפיו שניהם כמו גם הB2000 ,מתאימים לדרישותיו, כך שהסובארו כן בא בחשבון ויש לו יתרונות על השניים האחרים..

פורסם
ההתלבטות של הבנאדם היא בין טנדר סובארו לL200 כך שלפיו שניהם כמו גם הB2000 ,מתאימים לדרישותיו, כך שהסובארו כן בא בחשבון ויש לו יתרונות על השניים האחרים..

לא הבנת אותי, אני לא נגד סובארו טנדר, לא על זה דיברתי, אני נגד משפטים מפגרים כגון: רק יפני! רק סובארו טנדר! בלי שום הסבר מאחוריהם.

פורסם
אם תמצא סונומה, אשריך.

אמנם איני מבין גדול ברכבים , למעשה זה הולך להיות הרכב הראשון שלי .

האם הסונומה מציעה חבילה משתלמת בכל הנוגע לעלויות אחזקה , רישוי והוצ' דלק???

ואם כבר סונומה עד כמה כדאי לקנות סונומה צה"לית לשעבר?

שוב, תודה לכל העונים

פורסם

אמנם זה רכב ראשון, אבל אתה לא ילד...

אם תמצא סונומה שטופלה יפה, היא תשרת אותך בנאמנות.

אני נוסע בסונומה 9 ק"מ לליטר, בנסיעה רגועה וללא עומס. נראה לי שטנדר סובארו צורך יותר.

סונומה צהלית? תלוי במצב של הרכב שיבדק. קשה למצוא צהלית שטופלה באופן מסודר מאז שחרורה. רובם הרי הלכו לקבלנים שמצאו רכב עבודה במחיר אפסי...

כיוון שאתה מעמיס אופנועים, הקבינה הקצרה והארגז הארוך [רובם צהליות, לבנות, עם מדבקה של 35 מעל הגלגלים...] יותר מתאימה לך.

פנה בה"פ לשאלות, אם יש לך.

dirty old man

need love too

• תוכן חדש...