Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פורד קנדה אוסטרלי

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7313 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הלילה גלשתי רחוק....לאוסטרליה:

מצורפות שתי תמונות , המקורי הוא פורד קנדה 1942 והמשופץ הוא אחיו לבית שברולט מ 1944.

...גם בארץ יש כאילו.

תהנו

ישי

1942-C8AX-8cwt.jpg

1944ChevBlitz.jpg

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם

גם אני ראיתי כאלה .... זכור לי טרמפ במשאית כזאת מבית שאן לעפולה. זה היה בשנת 1969, ואם אני זוכר זאת - כנראה שכבר אז היה נדיר

עודד

פורסם

גם אני זכיתי לנסוע באחת כזאת בתור ילד. זו היתה שברולט, והיתה שייכת לאחד מגדולי הפרדסנים ברחובות, שגר בשכנות. אני זוכר איך גרטו אותה בסביבות 1980.

​מועדון סאאב ישראל - ברצף משנת 1983

משתי פעימות ועד לטורבו

[email protected]

פורסם

אלה היו משאיות שפותחו במלחמת העולם השניה עבור הצבא הבריטי בעיקר לשימוש במושבות ובאיזורי לחימה מחוץ לאירופה.

הן יוצרו בשתי תצורות: תא נהג מס'11 - 12 ואחר כך תא נהג מספר 13.

קצת נתונים ביחס למשאית טקטית 3 טון (המקבילה ל"סיקס" האמריקאי רק שאלה היו 4X4 או 4X2).

מנוע פורד וי 8 בנזין, 95 כ"ס

משקל כולל כ 10 טון.

למעלה מ 800 אלף יוצרו בקנדה על ידי פורד ושברולט.

הן היו נפוצות כאן לאחר קום המדינה, גם בצבא וגם בשוק האזרחי.

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

במסגרת חיפושים שלי ברשת אחרי תמונה של "תא נהג 11" (שהיה בצורה אחרת מזה שבתצלומים כאן) הגעתי לאתר של משוגעים, מיליטריסטים אמיתיים שמשמרים כלי רכב צבאיים.

זה מה שקורה במדינות שיותר מדי זמן לא נלחמו בהן. שימו לב לפוזות.

יש למישהו טנק אספנות למכירה?....

http://www.robertsarmory.com/reenacting.htm

rockford2005d.jpg

rockford2005m.jpg

rockford2005h.jpg

aurora7.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם

אחחח, היה מתאים לי לשפץ איזה טנק רנו קטנצ'יק כזה...

יום יגיע וגם כאן יהיה שלום (ולהיתראות)...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

בעולם בכלל, ובארצות הברית בכלל יש אספנים של כלי רכב צבאיים ישנים. בארה"ב קים ה-

mvpa- אגודת משמרי כלי רכב צבאיים. מענין מאד. וכך....הזחלמים שניזרקו כאן על ידי הצבא

מקבלים ערך גבוה, עד $20000ל כזה משופץ, לא אזכיר את בג'יפים של מלחמת העולם.

ברשימת ההמתנה שלי יש נושאת ברן אנגלית, אף היא עם מנוע פורד 8 צילינדרים. כלי חביב

שאף הוא יוצר בקנדה.

אריה

פורסם
אחחח, היה מתאים לי לשפץ איזה טנק רנו קטנצ'יק כזה...
"יש לי אחד דגם 35 מודל 34', מצב חיצוני מושלם, בפנים קצת פחות. הדוד הסורי שלי העביר לי אותו ב48', התכנון היה להגיע לת"א אבל הוא התאהב במשה דיין ונעצר בדגניה אז תבין מזה שעוד לא עשינו העברת בעלות פורמלית-ראסמית. לא זז הרבה זמן, אין גיר, אין מנוע אבל אני מאמין שהוא יניע לך בנגיעה ראשונה. אחי זה קלאסה. אין כאלה יותר, 25,000$ ואין על מה לדבר אלא אם כן אתה אוהב בלט קלאסי"

מאזדה 6 06' ופורד פיאסטה 89 ללוחמה עירונית.

פורסם

יש אחת, או לפחות הייתה, בראשון, עומדת ליד מיגרש משאיות - שרוליק בזמנו כתב עליה ב"משאיות" (ואני ראיתי אותה עוד לפני) - בהחלט ניתנת לשיכום, לדעתי, השאלה- מה עם המסמכים שלה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...