Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7303 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המוסיקה מפסיקה לפעמים לשנייה וחוזרת חשבתי אולי שהמגבר נכנס להגנה אבל לא נראה לי כי זה קורה לי גם בוולייום נמוך ממה זה נובע?

• תגובות 62
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

מומלץ ליבדוק את כל הכבלים והחיבורים של המערכת.

שלו.

ליום יום: יונדאי סונטה 1998 3000 סמ"ק V6

אסקורט MK1 בהמתנה לשיפוץ ?

פיג'ו 504SR אוטומטית 1983.

פורסם

דעתי , נפילות מתח

התקלה בתדירות גבוהה יותר כשהמזגן פועל ?

נ.ב

פרוטקשיין לא נדלק לשניה !

למכירה , מגבר 2 ערוצים , 2מגברים 4 ערוצים , 2 מגברים מונובלוק, מחשב נייד ,קרוס 3 WAY , פורטים , מידים אילייט , רמקולים פולק אודיו לבית , בקיצור הכל לחץ כאן

פורסם

כשהמגבר ממש ממש מתחמם הוא נכנס לפרוטקשיין ונכבה כדי שלא יישרף..

ואני מכמה ההודעות האחרונות בפורום נראה לי למרות שזה ממש מוזר שמזג האוויר משפיע פה משהו על החשמל..לא הגיוני.. אבל כמעט כולם מאז שנהיה חם יותר בתקופה האחרונה יש מלא הודעות על זה..

בברכה,

אמיר

פורסם

משרע הטמפרטות קטן ולכן יכולת הקירור של צלעות המגבר (המקרנים) קטנות.

עוד חודש יהיו 2-3 ת'רדים ביום בנושא. כדאי יהיה לפתוח דביק בנושא כדי לא להטריף את הפורום.

"המבקר צריך שיהיה כאבן משחזת: משחיז ואינו חותך" (ר' משה אבן עזרא)

"אם אתה משבח את מה שאינך מבין בו - זה מעשה רע. אם דיברת בגנותו - מעשה רע יותר" (ליאונרדו דה וינצ'י)

Never underestimate the power of human stupidity - Robert A. Heinlein

פורסם
משרע הטמפרטות קטן ולכן יכולת הקירור של צלעות המגבר (המקרנים) קטנות.

עוד חודש יהיו 2-3 ת'רדים ביום בנושא. כדאי יהיה לפתוח דביק בנושא כדי לא להטריף את הפורום.

אז צדקתי ?? אם כן מה עושים בנידון ?? זה מה שנשאר לשים מזגנים גם במכונית חחח ..

פורסם

אני חושב שכל הקטע פה זה שהמוסיקה מפסיקה מכמה שהמכסה מנוע מתחמם הוא פשוט נשרף .. אז נראה לי שהכבל הפלוס שמחובר לסוללה (לא יודע לאן הוא מחובר בדיוק או לסוללה או למצבר..) מתחמם מאוד והוא פשוט נמס משהו כזה..

פורסם

קודם כל הכבל מתחבר למצבר, יש לך סוללות ברכב?:wink:

עכשיו לגבי השרפה, מה נשרף?

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

פורסם

לא נשרף דבר.. אני אומר על זה שיכול להיות שהכבל נמס(הפלוס ) מהמכסה מנוע .. חום בלתי רגיל.. דרך אגב. כשהמכונית סגורה ביום קיצי הטמפרטורה ברכב מגיעה ל60 מעלות צלזיוס+ אז תחשבו מה קורה במכסה מנוע..

פורסם

הכבל החשמלי של הפלוס עמיד לחום של מנוע ויותר.....

לכן אין מצב, הוא לא יכול לימוס!!!

PIONEER 880PRS>JL 500.5>Morel H.ovation 6'+MT 22 Active cross>JL 8W7

Seat Ibiza>00'>1.6L>75HP>55KW>ALM>Manual G.B

• תוכן חדש...