Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שלום לכלה החדשה - wrx

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7295 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מברוק ידידי.

תוריד את הכונס, ותשים אינטר תחתי, והנה יש לך אימפרצה ליסינגטומטית :-P.

אם אני קונה אימפרזה זה מה שאני עושה, מוריד את הכונס, ומסתובב עם זאב בעור כבש!

• תגובות 77
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הכלה אפילו לבשה לבן :lol:

היום יצאתי מעבודתי מוקדם ורכשתי לי אימפרזה טורבו 2002 לבנבנה.

באיזה אדישות אמרת את זה... כאילו כל יום אתה עושה את זה :-)

תתחדש ותהנה!!! ורוב הזמן, סע בזהירות.. בכל זאת אמפרזה טורבו.....

:wave2: Cya

Ofer

פורסם

ביליתי איתה את ליל הכלולות ובמהלך החג ואכן אחרי 3500 א' סל"ד היא לא תמימה בכלל.

מדובר במכונית באמת יוצאת דופן.

הדרך בה היא יוצאת מראשון כנשוכת נחש ללא כל היסוס.

הדרך בה היא מחליקה קלות כשלוחצים גז בסיבוב.

המהירות הבלתי נתפסת שאת מגיעה איתה למהירות בלתי נתפסת (אבל אם לא תיזהר תתפס)

והכי אני אוהב - היא "סליפר". אף אחד כמעט לא רואה אותה בגלל הצבע הסולידי (והיא חפה מספוילרים) אבל מדי פעם חרון אפה נשמע ואז אנשים ברחוב מסתכלים. זה די משעשע לראות את התגובה של אנשים ששומעים "אפצ'י" ורואים אוטו...

אני אהיה לא ישר עם עצמי אם אני אגיד שאני לא חושב על שיפורים כי אני כן.

אני מעוניין בבוסט קונטרולר - גם כדי להוריד גדישות במשך השבוע.

ואני מתעניין בפרודרייב- אם בכלל מוכרים אותו בסובארו.

וכן.. גם באי סי יו טק.

אגזוז וכל המרעין בישין האלה לא יעלו כרגע על האוטו.

אם יש למי מכם ניסיון בדברים הללו אשמח לשמוע.

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

אין טעם לקנות בוסט קונטרול כי אתה מוריד את הגדישה ולא את הדלק זה בקושי ישפיע תיסע רגוע וזהו :-D

ותתחדש על האוטו באמת ניראה טוב.

מיכאל.

:twisted:מי שלא גודש לא נוסע :twisted:

פורסם

אם אתה מעלה גדישה ל WRX כדאי מאוד להחליף משאבת דלק + מסילות הזרקה. אחרת עשוי להגרם נזק לבוכנה מס 2 עקב מחסור בדלק.

המלצה: מוסך טיג באשדוד יעשה את העבודה הכי טוב על מנת שתוכל להעלות גדישה מבלי לפגוע במיכלולים.

ועוד דבר - אני לא מבין איך יש לך פורק חיצוני ואתה אומר שהרכב סטאנדרטי. איפרזה רגילה כוללת את הפורק המקורי שלא נשמע מבחוץ (בטח לא אפצ'ים כמו שאתה מתאר). אם יש פורק (מלא או חלקי) האויר שנפרק כבר חושב ע"י המחשב ועכשיו הוא משתחרר החוצה - משמע אתה רץ עשיר מידי בין העברות ובתחילת הילוך. אם אתה סטאנדרטי אתה גומר את הממירים במצב כזה (דלק מתלקח בממירים עצמם).

הצורך בפורק חיצוני נוצר רק בגלל העלאת גדישה מעבר לרמה שהמקורי לא מסוגל להחזיק. במצב כזה יש צורך בהחלפתו, בשינוי יחס דלק אויר ובהחלפת משאבות דלק ומסילות (מסילות ב WRX).

קיצר - מה שאני מנסה להגיד - אם אתה רוצה לשמור על הרכב שלך במצב תקין כדאי שתברר טוב טוב מה ההשקעה שאתה רוצה לעשות בשביל מה שאתה מכנה גדישה בסוף שבוע.

פורסם

אני לא מעוניין כרגע להיכנס להוצאות רבות. אני מניח שהדרך שאתה מתאר יקרה אבל למען הסקרנות כמה?

הנורה של הצ'ק אנג'ין נדלקת מדי פעם אז כנראה שהרכב רץ עשיר.

מאידך, מילאתי דלק היום וערכתי חישוב שאני עושה 6 ק"מ לליטר בכמה ימים האחרונים.

אגב, ספר הרכב מורה למלא 95 וכך אני אכן עושה.

עריכה- השירות של סובארו ממליץ 98.

ולא מוכרים יותר פרודרייב במרכזי...

:-(

ירון

החתימה הלכה לטייל ותיכף תשוב

פורסם

נכון אין יותר PRODRIVE בגלל תקנות של משרד התחבורה.

תמלא רק 98. ב 95 יהיו לך דטונציות קלות בגדישות, לא תשיג את כל הכוח ותשחוק את הבלוק.

1 ל 6 זה טיפה יותר מידי. אצלי (סטאנדרטית שנת 2005) זה בערך 1 ל 8.5 אבל אני לא לוחץ יותר מידי.

רד מ PRODRIVE. לך על ECU-TECH. כאמור, ב TIG יסדרו לך את זה הכי טוב. אני לא ממש סגור על מחירים. תתקשר תשאל. ותשאל גם מה זה כולל למרות שאני בטוח שיעשו לך את זה הכי טוב שאפשר. אני מעריך בסביבות ה 4.5K אולי יותר

מנורת CHECK ENGINE זה לא ככ טוב. כמו שאמרתי (כנראה) הממירים שלך נשרפים. אם אתה רץ עשיר תוריד ממירים.

תנסה להעלות את השאלות האלו גם לפורום STI ב www.sti.org.il אני בטוח שתקבל שם תשובות מקצועיות.

הכי חשוב - סע בזהירות. כשהיא נושכת - זה כואב.

פורסם

עדיין לא הבנתי אם זו STI או WRX.

בכל מקרה בעניין ה-ECU גש לרפי הוא היחידי בארץ שיודע לעשות את זה, עם כל הכבוד לטיג הם לא יעשו את זה ברמה של רפי אם בכלל. מה שכן, MOTEC או דברים אחרים תעשה אצלם מקצוענים אמיתיים.

לפני הכל וודאי שמותקנת ברכב משאבת דלק דוגמת WALBRO 255, הכי טוב דבר עם רפי טרם הגעתך.

בעניין הגומי והג'אנטים, אם על הג'אנט שלך נעול צמיג וואנלי אז הוא נקנה מפורטל, ואם הוא נקנה מפורטל אז הג'אנט שלך הוא לא OZ מקורי אלא חיקוי שנקרא DZ.

שים את הג'אנט של ה-STI שיש לך וקנה רביעיית ברידג'סטון RE070.

תהנה וסע בזהירות.

Down shift to drift

• תוכן חדש...