Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2007 שחור\אדום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7308 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היה מבחן של אוטו לפני כמה שנים על סוגיית הצבעים וחום בתוך האוטו. הבדיקה בוצעה על סובארו פורסטר במספר צבעים.. הרכב שהתחמם הכי הרבה היה בצבע ירוק כהה, אבל ההבדל בינו לבין הרכב שהתחמם הכי פחות היה ממש קטן. אז הסטיגמות לגבי צבע הרכב והשפעתו על החום לא ממש נכונות וזה הוכח, לא ע"י תחושה אלה ע"י בדיקה אם ציוד מתאים.

לנושא האיביזה, אני אישית הייתי לוקח בצבע אדום, עדיף מטאלי.

פיליפ.

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
השרשור הפך לוויכוח של טעם וריח על צבעים, ואני לא סנוב, אז גם אני אצטרף: רק שחור! ואם מגיע לפני - בטח עדיף!

למה בדיוק אתה מצפה בדיון שהכותרת שלו היא "איביזה 2007 שחור/אדום"?

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לכל אוטו, בכל יום ובכל טמפרטורה, הכי יפה שחור. פשוט זה הצבע.

ואדום? אדום זה הפועל חיפה ואני בכלל ירוק...

הימים הקשים חלפו :-)

פורסם

רק שחור שחור שחור, אני שונא מכוניות לבנות ותמיד אני נהיה בעלים של מכונית לבנה.

לגביי הקטע הזה שאנשים אומרים שעל שחור הלכלוך בולט יותר זה שטות, ואם הלכלוך שחור?

קקי יבש של ציפורים בולט יותר על רכב לבן. אז? ממתי לכלוך מהווה גורם בבחירת רכב חדש, הרי גם ככה תמיד תנקה אותו.

haters will hate

פורסם
"האדום מזכיר לי MX5 של בחורות."

חבר אדום זה הצבע הרישמי של פרארי על מה אתה מדבר.. ?

ותודה שעזרתם לי... אני נשאר עם האדום...:)

א. אם הרוב המליצו שחור - איך עזרנו? :roll:

ב. אפילו שבעבר לאיביזה היה איזה שת"פ לגבי המנוע, עדיין היא לא פרארי...

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם

זה אפילו לא קרוב למציאות, באיביזה MK1 היה כיתוב סיסטם פורשה על המנוע, התרומה של פורשה הייתה ממש קטנה, אבל הכיתוב היה גדול, כך גם הסטיקרים שהיבואן הדביק

haters will hate

פורסם

ל- System X:

"הגיע הזמן וקניתי רכב, נחש מה? שחור! מאותו יום אני סובל (לא מהרכב אלה מהצבע שלו), בחורף הכל טוב ויפה אבל כשהעניין מגיע לקיץ זה סיוט!"

נו באמת, איזו מין בורות זו (בלי להעליב, כמובן)? הבעיה אצלך היא זווית החלונות (מקדימה ומאחורה), שמכניסה כל קרן שמש מהסביבה הקרובה לתוך החממה הקטנה שנקראת אלפא ספרינט.

אגב, בעיה מאוד דומה היתה לאאודי 100 הישנות (אם הכרת אותן) - ולא שינה בכלל הצבע.

ביונדאי, לעומת זאת, החלונות כמעט ישרים, כך שפחות שמש חודרת. ההשפעה של הצבע בפועל, היא קטנה, כפי שדיווחו לך כאן אחרים.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אתה משווה שתי מכוניות מפלחי שוק שונים בגדלים שונים ובצבעים שונים

בדיקה מאוד אמינה

עזוב אותך מפלחי שוק שונים וגדלים, הוא לא יכול להשוות מכיוון שברכבים חדשים הבידוד הרבה יותר טוב מהישנות ומונע התחממות, וכך כל שינוי בצבע במכונית חדשה מבחינת טמפרטורה זניח, כפי שנאמר במחקרים שונים.

עצה ממני, לך על מה שניראה לך הכי טוב ושאתה הכי שלם איתו, אם באדום חשקת, לך על זה. שאל את יאשה (אם יורשה לערב את האדון בדיון :wink:), שבשלבי הפחחות וצבע של האריקה שהייתה לו, כולם יעצו לו מה שהוא לא רוצה, ובסוף הוא הקשיב רק לעצמו ויצא הכי מרוצה שיש.

שי.

שי אסרף - Team Kobi-Racing

פורסם

שחור גם מושך מאוד את העין של השוטרים .

באימפרזה השחורה היו עוצרים אותי כל יומיים לבדיקת רשיונות .

כעת עם הכסופה עדיין לא פעם אחת .

פורסם

ואתה חושב שעם אדומה המצב יותר טוב?

המצב יותר גרוע רק

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

סליחה על ההקפצה..

עשיתי היום נסיעת מבחן... והופל'ה דופל'ה שיניתי לשחור אני מקבל אותה עוד שבועיים..

הייתה קופרה שחורה בתצוגה ולא יכלתי שלא לעמוד בפיתוי לשנות לשחור... צבע נהדר :)

השחור ילך בול עם המראות ניקל שקניתי ... וגם סף דלת מניקל.. :)

• תוכן חדש...