Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איביזה 2007 שחור\אדום?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7307 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכל כאן תלוי .

שחור לדעתי צבע יפה מאוד , מושך את העין וכמעט כל רכב שהוא שחור הוא יפה .

לעומת זאת אדום בניגוד לשחור לא קולט חום שבקיץ זה משמעותי .

לי הייתה אימפרזה 2004 שחורה אבל בגלל החום באוטו כל פעם בימי הקיץ החלפתי ל2005 כסופה .

זאת כבר החלטה שלך לגבי העדיפות של הצבע .

• תגובות 59
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

תתחדש על האוטו זה דבר ראשון!

ודבר שני צבע הוא עניין של טעם, אני היתי מעדיף את השחור ועם העניין של צבע הרכב חשוב לך אני בטוח שזה לא עניין של זמן ושתוכל לחכות עוד חודש:wink: (אם אתה רוצה את האדום)

למכירה מגבר פולס אודיו 4 ערוצים ba-2900-הקלק

פורסם
הכל כאן תלוי .

שחור לדעתי צבע יפה מאוד , מושך את העין וכמעט כל רכב שהוא שחור הוא יפה .

לעומת זאת אדום בניגוד לשחור לא קולט חום שבקיץ זה משמעותי .

לי הייתה אימפרזה 2004 שחורה אבל בגלל החום באוטו כל פעם בימי הקיץ החלפתי ל2005 כסופה .

זאת כבר החלטה שלך לגבי העדיפות של הצבע .

כמו שכבר נאמר אולי 10 פעמים במהלך הת'רד הזה

ההפרש בטמפ' בין שתי מכוניות זהות עם צבע שונה זניח

אגב הנה הוכחה שהצבע השחור לא בולע את הקימורים:http://www.seat.com/com/generator/su/com/newIbiza/site/gallery/main.html

להסתכל על התמונה השלישית משמאל

ליאור

מאזדה 3 2.0 "ספיריט" 2020

בתאריך 12.5.2021 בשעה 13:54, יבגניפ כתב:

באמת. אני אוהב אותך כמו שאתה.

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

שחור מקטין. כל בחורה בעלת מסה לא זניחה, או ציצי קטן. תעיד לך לגבי זה.

מעבר לזה שחור נוטה לדהות מהר יחסית (גם אדום מטאלי אבל מעט פחות)

אוטו שחור לא רואים בכיכרות ובשעת הדמדומים (בעצם בשעת הדמדומים לא רואים את האדום אבל אחרי זה לא רואים את השחור), אבל למיטב ידיעתי לאיביזה יש פנסים יפים, אז כדאי שתדליק אותם.

אוטו שחור מתחמם מהר יותר והרבה יותר, גם אם זה רק מעלה אחת יותר בתא הנוסעים, אני מאמין שזה לפחות עשר מעלות בתא המנוע ובתא המטען (לפחות ילדים מעצבנים יעדיפו לשבת על ג'סטי 91' לבנה מאשר על איביזה 2007 שלך :wink: ).

בשקלול כל הנקודות אני הייתי בוחר בשחור, פשוט כי הוא נראה מעט טוב יותר.

פורסם

לא משנה איזה רכב זה, תמיד בצבע אדום הוא ניראה רכב של כוסיות...

אבל כל אחד והטעם שלו...

אופק.

פורסם

לא שחור! רק לא שחור!

תשמע סיפור, הרבה זמן רציתי רכב, אני חיפשתי רכב יד שניה והצבע לא כ''כ היה משנה לי, מאוד קיוויתי שהרכב יהיה שחור ולא איזה צבע מגעיל, שחור הולך עם הכל! פשוט צבע יפה!

הגיע הזמן וקניתי רכב, נחש מה? שחור! מאותו יום אני סובל (לא מהרכב אלה מהצבע שלו), בחורך הכל טוב ויפה אבל כשהעניין מגיע לקיץ זה סיוט!

שתבין אי אפשר להתיישב בצהריים ברכב! פשוט אי אפשר! זה סיוט, אתה רק מתיישב אתה כבר מרגיש איך אתה מתחיל להצלות חי!

אני בא להתיישב, פותח 2 דלתות, מדליק את החשמל של הרכב, מוריד חלונות, מחכה קצת שהחום יצא ורק אז מתיישב (זה עוזר אבל לא הרבה)

אין מצב אני מתיישב ברכב שלי בצהריים עם חלונות סגורים, זה כמו להתאבד...! גם הידית הילוכים רותחת! גם חלקים מההגה רותחים! בלתי אפשרי!

קניתי מגן שמש, עוזר? לא כ''כ!

יש לי אזעקת MVP ובשלט שלה יש גם אפשרות לראות את חום הרכב, בצהריים החום נע בין 65 ל 80 מעלות בסלון של הרכב (כן זה באמת ככה, אני לא טועה במספרים!) וכשפותחים את הדלתות ניתן להרגיש גל חום!

בכל מקרה עם כל היופי של הצבע הזה אני מוכן לוותר עליו לטובת משהו בהיר יותר!

אתה מוזמן בכיף לבוא להכנס לרכב עם חלונות סגורים ב 3 בצהריים כשיש 32 מעלות בחוץ (תופעות על אחריותך בלבד)

כמו כן הצבע אוסף ממש טוב את כל הלכלוך בסביבה.

אני יודע שאני נשמע קיצוני וקצת מגזים וכו', בוא נגיד ככה שבכל זאת עם ההגזמה בשפה אני סובל מזה כל יום ואני ממש לא ממליץ על צבע שחור!

עמית (שאולי סובל ממכת חום שפגעה בשכל).

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אם זה אדום מטאלי אז אדום ברור.

אבל הכל עניין של טעם.

אדום זה צבע שצריך הרבה יותר לתחזק אותו בווקס והוא נוטה לדהות אחרי שנתיים כבר.

שחור זה צבע שכל שריטה או פגיעה קטנה של חצץ תעצבן אותך, וגם הוא לא יפה בלילה במיוחד תחת תאורת רחוב.

הלוגו של רוב מכוניות העל הוא חיית בר. יגואר, למבורגיני, פרארי, רק פג'ו האגדית יש לה אריה, בגלל זה פג'ו בעייני היא מכונית על.

פורסם

היום עברתי בסוכנות סיאט וראיתי את הדגם החדש בצבע כחול, כן כחול (!) והצבע יושב בול על האוטו..

בקשר לצבעים שלך..אל תקשיב לכל השטויות של "השחור מתחמם" וכאלה כי זה לא נכון..כל המכוניות

יתחממו בערך לאותה טמפ' תחת כמה שעות של שמש קופחת, ככה שהסר דאגה מלבך ולך עם הצבע

שאתה הכי מתחבר אליו..

לצורך העניין שחור נראה מרשים מאוד, אדום גם כן מחמיא לאיביזה הקטנה..לא משנה מה כל צבע שתבחר

יהיה יפה.

1.8T 8)

פורסם

מבחינת התחממות האוטו אני מזמין כל אחד לשבת באוקטביה שלי (שהיא כסופה)

ולהגיע למסקנה המתבקשת - שחור לא מתחמם יותר.

אגב אם כבר מדברים, אז באוקטביה של אבא שלי (1.9TDI לבנה) דווקא מתחמם יותר משלי

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

מה הקשר רכב כסוף או לבן?

מילא, השוואה של רכב שחור מניסיון אישי לעומת כסוף אני מבין. אבל מה הקשר בדוגמא שנתת?!

Twincharger Stratified Injection

פורסם

שחור זה ה-צבע, אבל למכוניות גדולות יחסית, מנהלים, גי'פים וכו'... ופחות למכוניות קטנות כי זה פשוט מעלים אותם. (אמרנו כבר ששחור מרזה לא?)

הייתי הולך אם יש אופציה על כחול, בעיקר בגלל שזה צבע נדיר יותר באיביזה. אבל אין לי מושג איך הצבע יושב על איביזה.

או על אדום (זוהר לא? ככה נראה הצבע האדום של האיביזה), כי זה עושה את האוטו יפה יותר בעיני, מושך יותר, הקימורים בולטים והרכב עצמו בולט יותר. (לא שאני חושב שזה השיקול שצריך להיות)

ובלילה הצבע ממש מרשים, בניגוד לשחור שבחלק מהמקרים פשוט "נעלם".

בהצלחה,

נאור

פורסם
מה הקשר רכב כסוף או לבן?

מילא, השוואה של רכב שחור מניסיון אישי לעומת כסוף אני מבין. אבל מה הקשר בדוגמא שנתת?!

ציינתי שהרכב הכסוף שלי מתחמם לפחות כמו רכב זהה בצבע כהה מאוד (כחול כהה או שחור, Take Your Pick)

ומהנסיון שלי הלבן אפילו מתחמם יותר מהכסוף

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

לא יודע מה איתכם אבל ההשואה אצלי נעשתה בין אלפא רומאו ספרינט שחורה (שלי) לבין יונדאי גטס לבנה (של חבר), אלו רכבים שבהם יוצא לי לנסוע כמה פעמים בשבוע לפחות וההבדל הוא עצום!

עמית.

VW GOLF MK2 1.3

FIAT 500L 1.4

MG4 

פורסם

אתה משווה שתי מכוניות מפלחי שוק שונים בגדלים שונים ובצבעים שונים

בדיקה מאוד אמינה

ליאור

יבגני כבר לא אוהב אותי 😭

פורסם

השרשור הפך לוויכוח של טעם וריח על צבעים, ואני לא סנוב, אז גם אני אצטרף: רק שחור! ואם מגיע לפני - בטח עדיף!

• תוכן חדש...