Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7315 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז אני כנראה קונה רכב לחלקים, ולרכב יש מנוע V8 חמש ליטר.

עכשיו, אני רוצה להעביר את המנוע שלו לאנני (אישור זה לא הבעיה), אבל רכב החלקים מעוקל לבנק, האם אפשר להוריד אוטו מהכביש (לבטל ניירת) על מנת להעביר את המנוע?

מה התהליך של העברת המנוע שלו לאנני?

ומה התהליך של אישור המנוע הישן של אנני למכירה?

תודה מראש לעונים,

דימה.

:evil: לא תצליחו לעצור אותי, לא תצליחו להשתיק אותי! :evil:

פורסם

איני יודע אם משרד הרשוי מאשר העברה מרכב מעוקל - רק דע לך כי רכב מעוקל, חוקית, אינו ניתן למכירה בלי אישור המעקל!!

LOTUS ELAN PLUS 2 S130 1972, MG MIDGET 1963

CJ-7 GOLDEN EAGLE 1978, טילון ICM 1960,1962,1959....אופנוע "צבי"

וספה 1957, 1959,1963 ..."גיפ'" פורד GPW 1943..ב ס א WM20 1940 ועוד..

פורסם

ירון, אני יודע. בגלל זה אני רוצה קודם לבטל את הרישויי שלו, ורק אח"כ להעביר את המנוע. (מילא אי אפשר להעביר מנוע עם הרכב על הכביש, צודק?)

פורסם

דווקא, ממה שאני יודע - כן, תקרא שאלות של גיא127 בזמנו. אבל, השאלה באמת מעניינת - זה העניין של העיקול!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

לא יהיה ניתן לבצע כל שינוי ברשיונות הרכב לפני הסרת העיקול, מהסיבה הפשוטה, שאם הרכב מעוקל הרי שלפי הגיון שלך יוכל בעל הרכב למכור אותו לחלקים ולהרוויח.... לא לזה התכוון המחוקק, להיפך רכב מעוקל, אינו שייך יותר לבעלים הרשום, כי אם למעקל או לזוכה... ורק הוא יכול לבצע שינוי ברישוי-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

לא ניתן לרשום מנוע של רכב מעוקל ברכב אחר, בלי ביטול העיקול של הרכב המקורי - אפילו אם הוא מבוטל כבר.

רוצה לומר - מנוע של רכב מעוקל שווה את משקלו כברזל בלבד.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

לידיעה

עיקול ברישום הינו הליך זמני המבוצע על ידי הן בתי המשפט והן על ידי הוצאה לפועל.

העיקול בא לומר לכולי עלמא כי לא ניתן לבצע כל העברת בעלות על אותו מטלטלין עד להסרת העיקול.

הסרת עיקול מבוצעת אך ורק על ידי החלטה המתקבלת או משופט בית המשפט או מראש ההוצאה לפועל.

אי לכך, לשאלתך הרי שהמנוע הינו חלק בלתי נפרד מהרכב והעברתו טעונה אישור מהמפורטים לעיל.

לכן לא הייתי מסתכן ולא הייתי מעביר את המנוע ללא החלטה כאמור.

חשוב לציין שהטלת עיקול אינה מבטלת בעלות ברכב והבעלים נשארים אותם בעלים עד להסרת העיקול או במקרים חמורים יותר מימוש העיקול על ידי כונס נכסים.

פורסם

הבנתי... אבל אם בדרך לא דרך אני יכול לבטל את רישיונות הרכב, עדיין אי אפשר לעשות כלום?

פורסם

חוקית ועדיין אני עומד על שלי, אין לאיש זכות על הרכב למעט הזוכה בעיקול...לכן כל פעולה שיעשה מישהו אחר, הן ברכב והן בניירות תהיה לא חוקית...יש לבדוק את סיבת העיקול ומצבו המשפטי, מאוד יכול להיות שהוא כבר אינו בתוקף (העיקול)...במידה והזוכה או עו"ד המטפל במקרה יסכימו להסירו, תוכל לעשות ברכב מה שתחפוץ...כל פעולה אחרת תהיה לא חוקית ולא כשרה! ולא תוכל להכשיר את השרץ...גם אם אתה מאוד רוצה-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...