Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Rockford P4004 ב800 שקל שווה?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7317 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עם כל הכבוד. "בבאסטה" לא הייתי קונה מגבר, אני יודע שדובר רבות כאן על כל הת. מרכזית הישנה שזה לא זיופים שם אלא דברים אוריגינליים.אבל עדיין....

פורסם

אל תספידו את הבאסטה סתם...

אני ועוד כמה חברים שלי קנינו שם כמה פריטים כבר ולא נתקלנו בשום זיוף או בעיה אחרת..

אני קניתי את הפולס משם ב400! ואם אני יביא P2 או CVR אני חושב שאני יביא משם..

Good guy goes to HEAVEN

Bad guy goes to PATTAYA :twisted:

.PATTAYA ADDICT / REBEL

פורסם

sergry k - אני בדרך כלל בדברים שהם בתחום האפור הולך לפי התחושות בטן שלי... והיא ככה:

מגברים , HU וכל הפריטים שיש בהם אלקטרוניקה מורכבת - לא קונה אצל מישהו שאני לא מכיר. (באסטה).

אלמנטים כמו : רמקולים, סאבים וכ'ו נראה לי אפשר לקנות שם - ברור שלאחר כל הבדיקות הויזואליות האפשריות בכדי לא לקנות איזה רפרשד או משהו בסגנון.

בברכה.

פורסם

מספיק לדבר "שמעתי ש..."

מי שלא שמע את המגבר הזה בפעולה בבקשה שלא יגיב.

רוקפורד מעולם לא יצרו מגבר אובר-רייטד. במילים אחרות הם לא ייצרו מגבר שמוציא 40 RMS וכתבו 50 RMS.

את הרוקפורד הנ"ל שמעתי משודך לקומפוננט רוקפורד P162S ולסאב המהולל שרץ כאן לאחרונה, VMAX 10".

העסק הזה היה נשמע מצויין. לא חסר כוח ולא נעליים.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

איתמר הסדרה של המגברים האלה שיוצרה בערך לפני כשנה, היייתה "לא בסדר" בלשון המעטה.

כלומר, המגבר הוצהר 50WRMS, וזה מה שהוציא במקרה הטוב.

ומסיבה זו המגברים שנמצאים בחנויות מוציאים הרבה יותר מ-50WRMS בפועל ואת זה אתה יכול לראות בתעודה שמצורפת לכל מגבר ומגבר.

תבדוק את העניין. אני בטוח שמה שאני טוען כאן.

בברכה, שי.

פורסם

עם כל הכבוד לרוקפורד - אני לא קונה את ה"תעודות" האלה. רשום שם באותיות קידוש לבנה מספר מאוד יפה של וואטים, אך לא רשום באיזה תדר\ים זה נבדק ומה היה אחוז העיוות (אולי זה רשום, בטח לא בפונט גדול וצועק כמו המספר).

ועוד משהו בעניני אודיו - אף פעם לא שופטים מוצר לפי נתונים יבשים. אודיו שופטים לפי שמיעה.

כמו שאמרתי - את הרוקפורד הנ"ל שמעתי מחובר לקומפוננט ולסאב והוא עשה עבודה יפה מאוד.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

aשמעתי סטאפים דומים מאוד, ההבדל היה האחד ישב על הרוקפורד, ואילו השני ישב על האוריון 4004.

המערכת עם האוירון הייתה חזקה יותר באופן משמעותי.

בברכה, שי.

• תוכן חדש...