Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קנינו דייהטסו שרייד 5 דלתות 97, והיא הגיעה עם 2 רמקולים בדלתות בלבד ורדיו-טייפ המקורי עם לוגו טייהטסו שמשום מה הרדיו לא קולט (כנראה האנטנה לא מחוברת, היה צפוף מידי ולא הצלחתי למצוא את הכבל שלה...)

למיטב הבנתי מקדימה יש רק מקום אחד לרמקול בצד הנהג, ויש 2 מקומות לרמקול מאחורה. הם די קטנים, לא זוכר במדויק (אולי מישהו יודע?) אבל אני מניח שמשהו באזור ה 10 ס"מ... רגילים כאלה בצידי הבגאז'. הרמקולים שבדלתות מספיקים לקדמת הרכב ודי חזקים.

אז עכשיו מה שצריך זה רמקולים שיתאימו למקומות מאחורה - חיבורים כבר יש שם.

ורדיו-דיסק שתומך ב MP3.

אני לא אודיופיל ואין לי דרישות מיוחדות לגבי סאונד, לא צריך עוצמה מטורפת גם כן - אם אני יכול לשמוע את המוזיקה שלי בכיף גם בנסיעה בכביש מהיר, מעל לרעשי הדרך והרוח - אני מרוצה. לא צריך שכל השכונה תשמע.

מה שכן, שהרמקולים יתאימו למקומות הקיימים ולא כאלה שצריך להתקין ב"מגש".

ושהמערכת תהיה סבירה מבחינת תפעול, לא כזו שצריך לעצור בשולי הדרך ולעמוד על האוזניים כדי להבין איך מעבירים תיקיה בדיסק.

התקציב - כמה שיותר קטן. אם אפשר להכניס את זה בגבול ה 600, זה יהיה טוב. אפשר להתגמש מעלה, ל800 למשל... יד שניה בא בחשבון אבל אין לי מושג איפה לחפש.

תודה.

עריכה: גם קליטת רדיו טובה זו דרישה, אבא שלי אוהב.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

דבר ראשון להחליף את הרדיו המקורי. טייפים כבר חלפו מהעולם ומערכות "מקוריות" מהשנים הללו לא הצטיינו באמינות ואיכות יתרה.

רדיו-דיסק פשוט וטוב (שגם קורא MP3) של פיוניר יעלה בסביבות ה 700-1000 שקלים. מנסיון עם שני מכשירים אני יכול להגיד לך שהם אמינים, חזקים מספיק בשביל רמקולים פשוטים וקולטים רדיו מצויין.

בעתיד, כאשר יימאס לך מהרמקולים \ הם יתפגרו נוכל להמליץ לך על רמקולים חדשים. המידה אגב בדלתות מקדימה היא 5.25. מאחורה אני כמעט בטוח שהמידה זהה.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

פורסם

לחבר שלי יש דייטסו שרייד...אני זוכר שהוא התקין את זה בדלתות הקידמיות למטה....יש מקום אבל צריך לבצע חיתוך....לגבי הרמקולים מאחורה זה 5 וחצי אם אני זוכר נכון....בכל אופן לא מדובר ברמקול אליפסי...לא בעיה לזהות גם את הגודל....תמדוד ויש תחליט מה לקנות

תקציב קצת קטן לדעתי

מתי תבוא הVTS?

• תוכן חדש...