Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי פג'ו 205 שנת 95 forever ...

רכב ישנם מים ירוקים ...

יש לי מים אדומים של המכוניות הגרמניות [סיאט אודי...] זה תרכיז אדום מקורי מהחברה..

השאלה שלי האם אני יכל להוסיף את התרכיז הזה על המים שיש לי ברכב ?

שאלה שניה .. אם אני לא יכל להוסיף על המים הירוקים ...

אני יכל לרוקן את המים הירוקים לגמרי מהראדיאטור ולשים את התרכיז האדום ברכב שלי ? [כמובן שלהוסיף מים] ?

זה עלול לגרום לנזק לרכב או משהו ?

פורסם

אין בעיה לערבב בין החומרים. קח בחשבון שהנוזל האדום הוא תרכיז ויש למהול אותו במים כמו שאמרת, ולא לבדו.

אם אתה רוצה, אתה יכול גם לרוקן את הנוזל הישן ולהחליפו בחדש. לא יגרם נזק.

פורסם

לדעתי לא רצוי ויכול להיות לא בריא לערבב שני סוגים שונים כל כך של נוזלי קירור...לכל נוזל יש את הרכיבים שלו ואת המינונים שלו ובמהילה עם נוזל מסוג שונה לחלוטין יכול להיווצר חומר שונה לגמרי שיכול אף לגרום נזק...

בואו נחכה לשמוע כמה דעות של אנשים עם יותר ניסיון ממני...

פורסם

מצטרפת לשאלה יש לי מיצובישי לנסר שנת 90 (אוטו') קניתי בטעות מים ורודים של קייזלר מתוצרת פרסטון (יקר) בפועל אני צריכה מים ירוקים, האם ניתן לערבב או להשתמש בכלל בורודים גם בלי לערבב (רק ורודים) במוסך אמרו לי שזה רק להבדיל בין הפירמות (אני לא מחזיקה כל כך מהמוסך שאמר לי את זה ולא בגלל זה...)

פורסם

עצלן, אם היית עושה חיפוש היית מגלה את השרשור הבא:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=101578&highlight=g12

א-ס-ו-ר לערבב בין נוזלי קירור שונים גם אם הצבעים שלהם זהים! קנה נוזל קירור מקורי מהחברה בעוד 10-15 ש"ח ותישן בשקט בלילה.

שבת שלום,

איתמר ג'ורג'.

• תוכן חדש...