Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7319 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כרגע יש לי פיוניר 7750 שהוא באמת תותח אבל אני מחפש משהו יותר רציני דגם של אלפיין שיהיה טוב לגביי הכסף עד 2500 -+

אני גם שוקל להוסיף קומפוננט פוקאל K2 POWER שיוגבר על ידי הייפוניקס 6400 ההתלבטות היא האם להפעיל את הקומפוננט בגישור או לא

עם יש לי נגבר 4 ערוצים ואני מחבר עליו סט קומפוננט בגישור אני יכול לשים בכול ערוץ אחד של גישור רמקול נוסף? עם כן מה ההשלכות?

מגבר גנסיס ST60 ב1400 שקל בלבד כולל ניירת אריזה ומתלווה

0547379780 שלומי

פורסם

תרדו כבר מהאלפיין הזה. גם פיוניר סדרה 8XXX או 9XXX יתנו לך תוצאות מצויינות. שווה גם להתעניין בסדרות החדשות של פיוניר שעושה רושם של סדרת מכשירים רציניים.

אם יש לך מגבר ארבעה ערוצים פנוי בשביל הקומפוננט - בי אמפינג.

איתמר.

"מדינה מפותחת היא לא מדינה בה העניים נוסעים ברכב פרטי אלא מדינה בה העשירים נוסעים בתחבורה ציבורית"

• תוכן חדש...