Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

השרשור נעול! רק פותח השרשור וצוות האתר יכולים להגיב
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7321 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שנת 2001 יבוא אישי מקנדה

מנוע 2400 סמ"ק אוטומט

יד שניה

55 אלף קילומטר

 

שחורה עם חלונות כהים מהחברה

סאן רוף

ריפודי עור וכסאות מחוממים

מראות חשמליות

קרוז קונטרול

 

 

http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=350

 

מלאה בתוספות ו"שיפורים"

גנטים OZ 17 אינצ' ברשיון

סטרט בר עליון קדמי

סווי בר קדמי ואחורי

ברייקס קדמי stoptech

בולמי זעזועים ספורטיבים

אגזוז נירוסטה כפול יציאה

סופרצ'ארגר של חברת whipple

מכסה מנוע פיברגלס עם כונס גדול

פגוש קדמי אחורי וספוילר של חברת xenon צבועים בצבע האוטו

שעון גדישה ו egt דיגיטליים

קוסמטיקה carbon fiber dash kit

פנסים אחוריים 3D

פמסי רברס רטרו

שני מערכות אזעקה נפרדות, skylock ואורגינל built in במחשב האוטו

 

 

עכשיו , האוטו מטופל בקפידה במוסך קרייזלר לכל הטיפולים הרגילים , בנושא הברייקס הקדמי והסופרצ'רגר יש לי מוסך מומחה שעליו אמליץ לקונה. הרפידות הקדמיות חדשות מלפני שבועיים וטובים לפחות לשנתיים הקרובים.. בכל מקרה אתן לקונה סט רפידות נוסף . כמו כן הטיפול בסופרצרגר די מסתכם הבדיקת שמן מדי כמי אלפי קילומטר ורצועה כל מספר שנים - זהו.

 

יש שתי אפשריות לקונה.

מחיר מחירון של יצחק לוי (של דגם מנוע 2000) + 20,000 ש"ח והקונה יקבל את האוטו עם כל התוספות וכל החלקים המקוריים שנמצאים אצלי במחסן + כל ספרי האוטו (כמו hanes ) וכל דפי ההוראות של כל התוספות למיניהם.

 

או

 

מחיר מחירון של יצחק לוי של דגם מנוע 2000 - ואני אוריד את הסופרצ'רגר והשעונים , אחזיר את המכסה מנוע , הפנסים והג'נטים המקוריים .

 

 

אנא מעכשיו בהודעה פרטית או פלאפון 054-7447177

http://www.scci.co.il/

The Sports Car Club of Israel

×
×
  • תוכן חדש...