Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7322 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

בשעה טובה קניתי Fiat Punto S75 '96.

אגב, זאת המכונית הראשונה שלי ולכן אין לי כמעט בכלל ניסיון בטיפולים ואחזקה שוטפת.

כרגע יש לי נורת ברקס שלא דולקת (כנראה שרופה) ואני צריך לדעת כיצד מוציאים אותה (גם כדי לדעת איזו נורה לקנות כתחליף, וגם כדי לדעת איך להחליף את הנורה).

תודה רבה על העזרה.

Fiat Punto S-75 '96

פורסם

מהמושב האחורי אתה מוציא פקק פלסטיק קטן הנמצא על הפלסטיק האפור שמכסה את הדופן ובפנים יש אום העליון של הפנס האחורי שאותו תפתח ע"י בוקסה 19 מ"מ עם מאריך. הזהר שהאום המאורך הזה לא יפול פנימה. כעת פתח את מכסה תא המטען ובאותה דרך פרק את האום התחתון של הפנס.

הסר את הפנס ממקומו ונתק את מחבר החוטים ממנו.

פרק את ברגי הצלב הקטנים המחברים את בית הנורות אל גוף הפנס והחלף את נורת הבלם.

ע"י מברג דק גרד ונקה את פחית המגע אל הנורה מנקודת ההתפחמות השחורה שעל הפחית.

ההרכבה בסדר הפוך, אך לפני הרכבת 2 אומי הפנס בדוק שכל הנורות פועלות, אור אח', אור בלם, אור רברס, אור ערפל אחורי ואתות אחורי.

בברכה - רפי לין :-)

פורסם
מהמושב האחורי אתה מוציא פקק פלסטיק קטן הנמצא על הפלסטיק האפור שמכסה את הדופן ובפנים יש אום העליון של הפנס האחורי שאותו תפתח ע"י בוקסה 19 מ"מ עם מאריך. הזהר שהאום המאורך הזה לא יפול פנימה.

תדביק מגנט אל המוט המאריך . זהירות לא מספיקה כשמרפי יושב לך על הכתף.

• תוכן חדש...